LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζω ενα Floppy που ειναι και card reader της TEAC FD-CR7 σε μαυρο χρωμα. Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Περιστερι Χρυσουπολη δεν εχω χρονο για αποστολες κλπ.
tigergreg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως υπάρχει και σκληρός δίσκος για να στήσουμε έναν υπολογιστή που "κάθεται" στο σχολείο; Εαν σου κανει ενας 40αρης και εφοσον τα παρεις στειλε μου πμ για να στον δωσω. 1
tigergreg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2016 από tigergreg
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζω ενα Floppy που ειναι και card reader της TEAC FD-CR7 σε μαυρο χρωμα. Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Περιστερι Χρυσουπολη δεν εχω χρονο για αποστολες κλπ. Να προσθεσω και ενα DVD ROM μαυρο LG GDR-H30N που λειτουργει αψογα. Το Floppy δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι δεν εχω δισκετες αλλα σαν card reader λειτουργει ειδε μια 16GB ultra που εχω. 1
SakafliaC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Χαρίζεται το κουτί απ τα Logitech G430. Αν το χει χάσει κανείς και το θέλει pm me. Παραλαβή μόνο από εμένα, Λένορμαν.
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει . 3
AlienTechGR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζεται ενα ταμπλετ με το κουτι του icoo d70 pro 2 7 intso dual core 1gb σε μη λειτουργικη κατασταση ,δεν φορτιζει ,δεν αναβει παραλαβη σταθμος ελληνικο!Οποιος ποσταρει πρωτος εδω το παιρνει . Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με απλό ΕΛΤΑ; (μεταφορικά δικά μου εννοείται)
georgeps21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 @sintalkas θα με ενδιέφερε η οθόνη του αν δεν κάτσει με τον από πάνω
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εχε υποψιν οτι η οθονη του αν και λειτουργει εχει χνουδια απο τη μανα του λογω κακο κουαλιτυ κοντρολ του κινεζου .αν το θελεις θα πρεπει να ρθεις ελληνικο αφου μονο εκει κοντα ειναι παραλαβη
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Εάν υπάρχει διαθέσιμο το στικακι θα το ήθελα. Καλές γιορτές
sintalkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα.
nickaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο δαιμων του τυπογραφειου αυτα παθαινεις οταν γραφεις γρηγορα στο ταμπλετ !Για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ακομα. Δηλωνω ενδιαφέρον. Στέλνω pm.
tigergreg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χαριζονται απο φιλο στο avsite αυτα τα ακουστικα SOUNDLINK SL8730 λιγο φθαρμενα στα "μαλακα" των αυτιων. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Xαριζεται απο φιλο στο avsite αυτο το στικακι για τηλεοραση σκετο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν πμ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΔΟΘΗΚΕ! Το HDTV στικακι δοθηκε. Να υπενθυμισω οτι τα πραγματα αυτα μου τα εδωσε ο χρηστης cybernaut απο το avsite. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από tigergreg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις