Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά το θυμόμουν λοιπόν 

Παιδιά ισχύουν ακόμα τα πραγματάκια αν θέλετε στείλετε .

Σύντομα θα βάλω και άλλα 

Δηλώνω ενδιαφέρον για τα άλλα :-D

Το DVDRW gia laptop ισχύει ακόμα , κανεις ενδιαφερόμενος δεν πέρασε ποτέ να το πάρει

Δημοσ.

ok στείλε πμ για τα περαιτέρω ,ίσως να με ενδιαφέρει και το dvdrw τι χρώμα είναι ,ide ή σατα?

τα αλλα που θα βαλεις εννοουσα, να κατοχυρώσω θέση σε περίπτωση που δεν προλάβαινα :P

Sata ειναι, χρωμα δεν έχει μιας και δνε έχει πρόσοψη, ειναι για λαπτοπ όπως γράφω

Δημοσ.

478^^

Οι 423 ήταν πλατείς σαν πιάτα. :P

Διορθώθηκε! αν και μπορεί να υπάρχει κάποιος θεούλης μερακλής με αντάπτορα (not)

• Like 1
Δημοσ.

χαρίζεται σκληρός toshiba 2.5'' MK1637GSX με λειτουργική πλακέτα αλλά χωρίς καθόλου υγεία.Παραλαβή μόνο από Αττική

επίσης θήκη παλιού κινητου με μεταλάκι για να κρεμάς τα κλειδιά και να το βάζεις στο λαιμό σου,ελληνικής κατασκευής τουριστική μόνο για ρετρόλαγνους ή για κανα mp3 player.

Δημοσ.

Χαίρεται, άδειασμα αποθηκης λοιπόν,

2 θήκες για LG g3, πολλά bumpers για iphone 6/6plus, Samsung Galaxy s6/s6 edge, καληματα για 3.5 jack , βάση αυτοκινήτου για κινητό, fidget spinner, micro usd card reader, καλώδια micro usd, φορτιστής, ένα καλώδιο lightning,4 ακουστικά ενσύρματα,1 ασύρματο,2 ακουστικά αεροπλάνου, αντάπτορας από ευρωπαϊκό σε αγγλικό βύσμα πρίζας,3.5 σε 3.5 καλώδιο, καλώδιο τροφοδοσίας υπολογιστή κινεζικού βυσματος, modem οτε, ενσύρματο ποντίκι λαπτοπ, ασύρματο ποντίκι (δεν κλείνει), προστατευτικά πληκτρολογίου για macbook.

Τα ακουστικά και τα καλώδια δεν τα έχω δοκιμάσει αν δουλεύουν, αλλά νομίζω είναι εντάξει.

Βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη, αν δεν βρεθεί κάποιο άτομο από Αλεξανδρούπολη, θα προτιμούσα να σταλούν σε κάποιο άτομο από Αθήνα/Θεσσαλονίκη(με ΕΛΤΑ κόστος 2,6ευρώ) να κρατήσει ότι θέλει και μετά να δωθουν εκ νέου σε άλλο μέλος τα υπόλοιπα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα ποστ εδώ και μετά προσωπικό μήνυμα

Φιλικά

Μιχάλης

post-248464-0-62425900-1513870944_thumb.jpg

post-248464-0-89865600-1513870989_thumb.jpg

post-248464-0-30195300-1513871057_thumb.jpg

post-248464-0-15869400-1513871111_thumb.jpg

post-248464-0-39230400-1513871143_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρεται, άδειασμα αποθηκης λοιπόν,

2 θήκες για LG g3, πολλά bumpers για iphone 6/6plus, Samsung Galaxy s6/s6 edge, καληματα για 3.5 jack , βάση αυτοκινήτου για κινητό, fidget spinner, micro usd card reader, καλώδια micro usd, φορτιστής, ένα καλώδιο lightning,4 ακουστικά ενσύρματα,1 ασύρματο,2 ακουστικά αεροπλάνου, αντάπτορας από ευρωπαϊκό σε αγγλικό βύσμα πρίζας,3.5 σε 3.5 καλώδιο, καλώδιο τροφοδοσίας υπολογιστή κινεζικού βυσματος, modem οτε, ενσύρματο ποντίκι λαπτοπ, ασύρματο ποντίκι (δεν κλείνει), προστατευτικά πληκτρολογίου για macbook.

Τα ακουστικά και τα καλώδια δεν τα έχω δοκιμάσει αν δουλεύουν, αλλά νομίζω είναι εντάξει.

Βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη, αν δεν βρεθεί κάποιο άτομο από Αλεξανδρούπολη, θα προτιμούσα να σταλούν σε κάποιο άτομο από Αθήνα/Θεσσαλονίκη(με ΕΛΤΑ κόστος 2,6ευρώ) να κρατήσει ότι θέλει και μετά να δωθουν εκ νέου σε άλλο μέλος τα υπόλοιπα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα ποστ εδώ και μετά προσωπικό μήνυμα

Φιλικά

Μιχάλης

Ενδιαφέρομαι, στέλνω μήνυμα

Δημοσ.

τα αλλα που θα βαλεις εννοουσα, να κατοχυρώσω θέση σε περίπτωση που δεν προλάβαινα :P

Sata ειναι, χρωμα δεν έχει μιας και δνε έχει πρόσοψη, ειναι για λαπτοπ όπως γράφω

Γείτονα το θέλω εγώ. Έρχομαι πμ

Δημοσ.

βάση αυτοκινήτου για κινητό,

Ενδιαφέρομαι για την βάση αυτοκινήτου , στέλνω πμ

Ενδιαφέρομαι για την βάση αυτοκινήτου , στέλνω πμ

Αποσύρω το ενδιαφέρον

Δημοσ.

χαρίζεται φιγούρα από το παιχνίδι LEGACY OF KEIN σε καλή κατάσταση αλλά με χαλασμένα τα χέρια ,όποιος επιθυμεί να την φτιάξει και να την κρατήσει ,ευπρόσδεκτος.

Παραλαβή μόνο από όπου με βολεύει και όποτε με βολεύει ,μόνο άτομα με ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ ,δεν κάνω αποστολές.Όποιος στείλει πμ πρώτος το παρέλαβε.

επίσης χαρίζονται διάφορα παιχνίδια όπως ένας μισοτελειωμένος δεινόσαυρος της deagostini ,αν σας λείπει κάποιο κομμάτι έρχεστε και τον παίρνετε μαζί με τα άλλα παιχνίδια ,προσοχή μόνο γιατί έχει σπασμένη ουρά .Για όποιον δεν το ξέρει είναι από το περιοδικό Δεινόσαυροι της Deagostini και φωσφόριζε στο σκοτάδι ,θα κρατηθούν για μια εβδομάδα και μετά θα πάνε στα σκουπίδια.

• Like 2
Δημοσ.

χαρίζεται φιγούρα από το παιχνίδι LEGACY OF KEIN σε καλή κατάσταση αλλά με χαλασμένα τα χέρια ,όποιος επιθυμεί να την φτιάξει και να την κρατήσει ,ευπρόσδεκτος.

Παραλαβή μόνο από όπου με βολεύει και όποτε με βολεύει ,μόνο άτομα με ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ ,δεν κάνω αποστολές.Όποιος στείλει πμ πρώτος το παρέλαβε.

επίσης χαρίζονται διάφορα παιχνίδια όπως ένας μισοτελειωμένος δεινόσαυρος της deagostini ,αν σας λείπει κάποιο κομμάτι έρχεστε και τον παίρνετε μαζί με τα άλλα παιχνίδια ,προσοχή μόνο γιατί έχει σπασμένη ουρά .Για όποιον δεν το ξέρει είναι από το περιοδικό Δεινόσαυροι της Deagostini και φωσφόριζε στο σκοτάδι ,θα κρατηθούν για μια εβδομάδα και μετά θα πάνε στα σκουπίδια.

Καλησπέρα, μ ενδιαφέρει ν μάθω τι αλλα παιχνιδια έχετε...

Δημοσ.

Tα εχω ολα τα περιοδικα ακομα. Στη μεση των τευχων ειχε και 3D εικονες που εβλεπες με τα ειδικα γυαλια.

Τον σκελετο τον ειχα ολοκληρωσει, συν το δερμα του. Το επομενο σταδιο θα ηταν να βαφτει, αλλα μετα χαθηκε σε μετακομιση νομιζω. Δεν το θελω , αλλα μου θυμισες οτι θελω να παρω φωσφορουχα μαραφετια να διακοσμισω το δωματιο μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...