Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

καιρός ήταν! τα 384k για τα 8mbit ήταν κοροϊδία...

να δούμε πότε στο κέρατο θα βάλουν annex-m όλοι οι ISPs...

Δημοσ.
τουλαχιστον θα δωσουν και δωρο αναβαθμιση upload....512 και 768 για 2 και 8 mbps

Τώρα τι να κάνουμε που κλείνουν με την σειρά οι trackers....:devil::devil::devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τουλαχιστον θα δωσουν και δωρο αναβαθμιση upload....512 και 768 για 2 και 8 mbps

Τελικά γνωρίζουμε αν θα γίνει τουλάχιστον 768 για την 8άρα. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να την βάλω αλλά μόλις τώρα έμαθα ότι η 8άρα είναι στα 384(?????) και δεν παίζει με τπτ να βάλω γραμμή με τόσο χαμηλό upload.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον δεν υπάρχουν 8ρες; Δεν τις είχαν αναβαθμίσει όλες σε 24ρες;

Πάντως τα 384, κι εμένα μου φαίνονται λίγα, ανεξάρτητα από το αν παίζεις με torrent ή όχι...είναι πολλές οι χρήσεις του upload και άρκετές φορές είναι χρήσιμο κι αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον δεν υπάρχουν 8ρες;

το post του beastgr είναι από το Δεκέμβριο του 2009...

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο, χτύπησε το κουδούνι και μια κοπελιά από το θυροτηλέφωνο μου έλεγε για πέρασμα γραμμών, αναβαθμίσεις κλπ.

Επειδή είμαι καχύποπτος και προκατειλειμένος, είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι, και στο καπάκι παίρνω τον πΟΤΕ και δεν είχαν ιδέα (απλά με συμβούλεψαν να πάω σε κατάστημα)

Τι παίζει;

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Bump. Ξερει παιδια κανεις αν εγινε καμια αναβαθμιση στη Δυτικη Θεσσαλονικη? Απο τα 17.5mbps downstream που ημουν πανω κατω τωρα στο thomson βλεπω:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 19.510

• Super Moderators
Δημοσ.

η αναβάθμιση χωρητικότητας δεν αυξάνει τον συγχρονισμό του router, το πιο πιθανό είναι να μειώθηκε το crosstalk επείδη κάποιος μπορεί να έκλεισε το router του ή να έκοψε το internet (παρεμβολές από άλλες γραμμές) για αυτό είδες υψηλότερο συγχρονισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...