slygeo87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ένας γνωστός που ζούσε για χρόνια στην Αμερική, μου είχε ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουν να φτιάχνουν σαλάτα του Καίσαρα. Για φτιάξτε μία εσείς που είστε γατόνια. Εύα πειραματίσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 τι να κρατιεμαι; Εννοώ να, πολλή σάλτσα, πολύ γλυκό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα! Εντελώς άστοχο!Οι άντρες γενικώς μαγειρεύουν πολύ καλύτερα.Βεβαια η αφεντιά μου αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω? Αν δεν έχεις την παραμικρή σχέση με μαγειρική, δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις πχ με σφυρίδα ποσέ. Θα μπορούσες να "ζεσταθείς" με κάτι τέτοιο για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω? http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου. άραξε την πέτσα σου, δεν σε είπε και καμπούρα. Οτι δεν είναι καμια τρελή έμπνευση είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αλλη μια γρηγορη συνταγη για ροφημα: Παρτε 3-4 παγακια και καντε τα θρυμμα. Φτιαχτε μια ζεστη σοκολατα της προτιμησης σας. Μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ριχτε τον θρυμματισμενο παγο,την ζεστη σοκολατα και προσθεστε γαλα ζαχαρουχο. βαλτε ενα καλαμακι και ειστε ετοιμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια μου χει καρφωθει να φτιαξω μια καρυδοπιτα,ολες οι συνταγες που βρισκω εχουν απο 6 μεχρι 40αυγα!!! Ποια ειναι η σωστη αναλογια κ τι ρολο παιζουν τοσα πολλα αυγα; Ξερει καποιος καποια δοκιμασμενη συνταγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτό το site το αφιερώνω στην evabb μόνο που πρέπει να μάθει τούρκικα. http://www.turksekok.nl/turkserecepten?sort=views&start=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εννοώ να, πολλή σάλτσα, πολύ γλυκό... δεν την εφαγα ολη αυτη την σαλτσα ρε συ. Αυτό το site το αφιερώνω στην evabb μόνο που πρέπει να μάθει τούρκικα. http://www.turksekok.nl/turkserecepten?sort=views&start=10 μας καταστρεφεις εδω. μετραει πολυ η τουρκικη κουζινα. οτι ειναι τιγκα στο μπαχαρικο γενικως μετραει πολυ για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 μας καταστρεφεις εδω. μετραει πολυ η τουρκικη κουζινα. οτι ειναι τιγκα στο μπαχαρικο γενικως μετραει πολυ για μενα Το ακριβώς αντίθετο εγώ. Μεξικάνικο και Ταϊλανδέζικο ας πούμε, έχουν τόσο γαμάτα πιάτα αλλά τα μισά από αυτά τα αποφεύγω γιατί τα τιγκάρουν στο μπαχαρικό. Αντίθετα ας πούμε λατρεύω Γαλλική κουζίνα. Μπορεί να είναι μόνο αυτά που έχω δοκιμάσει, αλλά όλα ήταν θεσπέσια, χωρίς να χρησιμοποιούν τη μισή κουζίνα σε ένα πιάτο. Εξαίρεση το θεσπέσιο τούρκικο ντουρούμ το οποίο το ξεπάστρεψα όταν ήμουν Βέλγιο, αλλά δεν νομίζω να θεωρείται "τούρκικη κουζίνα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αχ μεξικανικοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Σημερα φτιαχνω αυτο: http://homesicktexan.blogspot.co.uk/2008/07/carnitas-houston-style.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Και εγώ δε πολυγουστάρω πολύ μπαχαρικό, κρύβει την κυρίως γεύση του πιάτου. Τη Γαλλική κουζίνα τη γουστάρω ΚΑΡΓΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις