leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι. Το έφτιαχνε η γιαγιά μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι μου έμοιαζαν με χυλοπίτες, μικρός ήμουν. τώρα είδα, ο τίτλος της φωτο λέει Macedonian yufki, τα σκόπια εννοεί; έντιτ, ναι, τη ΦΥΡΟΜ εννοεί μάλλον. Στο αρχικό άρθρο μιλάει για τούρκικη, σέρβικη και βουλγάρικη κουζίνα. Συνειρμούς κάνω, και η γιαγιάκαμ μακεδόνισσα ήτανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον αυτο θα λεει. Ηταν ωραιο παντως, λιγο πιο χοντρο απο το φυλλο κρουστας αλλα μου φανηκε πιο ελαφρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τα τσιμπάω ? ή να προτιμησω μεταλλικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τσιμπα τα. Δεν θα δεις διαφορα στα μεταλλικα. Απλα μην κανεις καμια ταρζανια και τα βαλεις σε κανα πλυντηριο πιατων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ολα στο χερι τα πλενω αλλα γιατι ? Τι θα παθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ισως τα λιωσει για αυτο στο ειπα. ΕΠΙΣΗΣ για ολους, τα μαχαιρια που κοβουμε (οχι αυτες τις μπουρδες που εχουμε για το τραπεζι) δεν τα βαζουμε ποτε στο πλυντηριο εκτος αν θελουμε να τα ξεσκισουμε. Το νερο που μπαινει αναμεσα στην λαβη και στην λαμα μπορει να το χαλασει πολυ ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δε λες το γιατι ομως ρε μαστορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δε λες το γιατι ομως ρε μαστορα. Το γραψα για τα μαχαιρια γιατρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ε νταξει ρε συ, μη σκας, ηταν γνωστο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν τα αγοράσεις από ebay, ψάξε να δεις αν γράφουν dishwasher safe, αν ναι, δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δε πλενουμε συχνα στο πλυντηριο οποτε κλαιν μαιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τις πέτυχα για κολο πατάτες. Βγήκανε πολύ γαμάτες!!! αλλα άφαγα πολύ ώρα να τις κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Την επομενη φορα θα τις κανεις πιο γρηγορα και πιο ευκολα. Τι πατατες ηταν τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα Γαλλικές και βγήκαν αρκετά καλές, κρατσανιστές πολύ απέξω και μέσα σα λουκούμι έλιωναν.... Είδα σήμερα σο σούπερ που έφεραν πάλι γαλλικές πατάτες αλλα μικρούλες, αυτές θα πάρω την επόμενη φορά και θα τις κάνω και με την φλούδα. Θα κάνω μπόλικες και θα βάλω στην κατάψυξη γιατί τώρα έκανα μόνο 3 μέτριες πατάτες για δοκιμή. *Το οτι ψιλογλύκιζαν είναι απο τις πατάτες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το αμυλο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις