Προς το περιεχόμενο

Το thread της μαγειρικής!


nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι. Το έφτιαχνε η γιαγιά μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι μου έμοιαζαν με χυλοπίτες, μικρός ήμουν.

 

τώρα είδα, ο τίτλος της φωτο λέει Macedonian yufki, τα σκόπια εννοεί;

 

 

έντιτ, ναι, τη ΦΥΡΟΜ εννοεί μάλλον. Στο αρχικό άρθρο μιλάει για τούρκικη, σέρβικη και βουλγάρικη κουζίνα. Συνειρμούς κάνω, και η γιαγιάκαμ μακεδόνισσα ήτανε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ισως τα λιωσει για αυτο στο ειπα.

ΕΠΙΣΗΣ για ολους, τα μαχαιρια που κοβουμε (οχι αυτες τις μπουρδες που εχουμε για το τραπεζι) δεν τα βαζουμε ποτε στο πλυντηριο εκτος αν θελουμε να τα ξεσκισουμε. Το νερο που μπαινει αναμεσα στην λαβη και στην λαμα μπορει να το χαλασει πολυ ευκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα Γαλλικές και βγήκαν αρκετά καλές, κρατσανιστές πολύ απέξω και μέσα σα λουκούμι έλιωναν.... Είδα σήμερα σο σούπερ που έφεραν πάλι γαλλικές πατάτες αλλα μικρούλες, αυτές θα πάρω την επόμενη φορά και θα τις κάνω και με την φλούδα. Θα κάνω μπόλικες και θα βάλω στην κατάψυξη γιατί τώρα έκανα μόνο 3 μέτριες πατάτες για δοκιμή.

 

 

*Το οτι ψιλογλύκιζαν είναι απο τις πατάτες???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...