Praetorianos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Κι έχεις πήξει λέει στο διάβασμα, αριθμοί και φόρμουλες παντού, και ξαφνικά προσγειώνεται μπροστά σου αυτό: Να το εξαφανίζεις και μετά να πηγαίνεις στην κουζίνα για τη συνέχεια: Slygeo, αφιερωμένο. Το μέλι το σκέφτηκα, αλλά με Haagen Dazs cookies σε τέλεια θερμοκρασία (ούτε πάγος, ούτε νερό), και λιωμένη Nutella πάνω σε ζεστούς λουκουμάδες, πραγματικά δεν είχα την υπομονή να το φέρω Next time.
traganeus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Λουκουμάδες με οτιδήποτε εκτός απο μέλι με κανέλα και εναλλακτικά τριμμένο καρύδι, είναι fake and gay
Praetorianos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Λουκουμάδες με οτιδήποτε εκτός απο μέλι με κανέλα και εναλλακτικά τριμμένο καρύδι, είναι fake and gay Νούμερο 12.
slygeo87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Slygeo, αφιερωμένο. Το μέλι το σκέφτηκα, αλλά με Haagen Dazs cookies σε τέλεια θερμοκρασία (ούτε πάγος, ούτε νερό), και λιωμένη Nutella πάνω σε ζεστούς λουκουμάδες, πραγματικά δεν είχα την υπομονή να το φέρω Next time. Μπράβο ρε αρχηγέ. =ρ
shinigami Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλησπερα,ξερετε κανενα site με συνταγες που να τα λεει αναλυτικα και ελληνικα αλλα απλα φαγητα,για να αρχισει να φτιαχνει κανα φαγητο της προκοπης ενας φοιτητης?
evabb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 εγω συμφωνω περι μελιου και κανελας. τα shortbreads που εφτιαξα εκαψαν καρδιες. 3 ατομα τα δοκιμασαν και μουγκριζαν σχεδον απο ευτυχια.
Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας Υλικά Φιλέτο κοτόπουλο το κάθε στήθος κομμένο στα δύο για να γίνει πιο λεπτό. Αλάτι Πιπέρι Παρμεζάνα Φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικό) Πατάτες τηγανητές για συνοδευτικό (αν έχετε πιτσιρίκια) Εκτέλεση Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τις φέτες από το φιλέτο. Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αφού κάψει λίγο, βάζουμε μία μία τις φέτες από το κοτόπουλο και περιμένουμε και ξεροψηθούν. Μην ανησυχείτε δεν θα καεί. Μόλις πάρει χρώμα και φαίνεται ότι έχει γίνει το γυρίζουμε από την άλλη. Δεν θέλουμε να το ψήσουμε αργά, πρέπει να το θωρακίσουμε για να μην χάσει τα ζουμιά του και γίνει σαν σόλα. Προσθέτουμε το φρέσκο δεντρολίβανο και περιμένουμε ελάχιστα να βγάλει τα αρώματά του και το αφαιρούμε πάλι. Αφού πάρει το χρώμα της παραπάνω φωτογραφίας γυρνάμε αμέσως τούμπα τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Όταν η παρμεζάνα ξεκινήσει να λιώνει τουμπάρουμε πάλι τα φιλέτα και πασπαλίζουμε πάλι την πλευρά που έχει μείνει. Τέλος, τούμπα ακόμα μία φορά να κάνει κρούστα συμπληρωθεί η κρούστα. Εύκολη, γρήγορη και υπέροχη συνταγή. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές αν έχουμε πιτσιρίκια ή αν δεν κάνουμε δίαιτα Πηγή: http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4166
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Highlander, μια παρατηρηση μονο. Αυτο το "θωρακιζουμε για να μην φυγουν τα ζουμια" ειναι μυθος!
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Οριστε και μια συνταγη απο μενα. Θα χρειαστειτε: Χωριατικα λουκανικα πιπεριες κρεμυδι κονσερβα ψιλοκομμενη ντοματας πουμαρο μουσταρδα σκορδο δαφνη λευκο κρασι Οι ποσοτητες των υλικων που θα χρησιμοποιησετε δεν ειναι συγκεκριμενες,υπολογιστε τες οπως σας αρεσει. Κοβετε σε κομματακια τα λουκανικα,τις πιπεριες και το κρεμμυδι και τα βαζετε να τσιγαριστουν σε ενα τηγανι με λαδι. Παρλληλα σε μια μικρη λεκανη βαλτε και ανακατεψτε τα ψιλοκομμενα ντοματακια απο την κονσερβα,λιγο πουμαρο,λιγη μουσταρδα,λιγο τριμμενο σκορδο και λιγη δαφνη. Μολις τσιγαριστουν τα υλικα που ειχατε βαλει στο τηγανι,σβηστε με ενα ποτηρι λευκο κρασι και προσθεστε τα ανακατεμενα υλικα απο την λεκανιτσα. Αφηστε το ολο μιγμα στην φωτια,ανακατευοντας το που και που, μεχρι να στεγνωσει απο τα υγρα του. Οταν στεγνωσει ειστε ετοιμοι. Καλοφαγωτο.
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Συγκίνηση. Έφτιαξα πρώτη φορά μακαρονάδα με σάλτσα. Και πέτυχε. Έφαγαν όλοι και θα ζήσουν πιστεύω!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα. Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν.
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 http://www.reddit.com/r/52weeksofcooking Πολυ καλο project που βρηκα σημερα στο reddit. Συνταγες στα comments τις πιο πολλες φορες, αλλιως ρωτατε.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 επιστροφη στην τηγανητη πατατα...μιας και ειναι της μοδας, ποιες να προτιμω για τηγανητές πατατες? Αναφερομαι σε προελευση και ποικιλια...
traganeus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγώ τις καλύτερες που έχω φάει είναι Κύπρου. Τραγανιστές και χρυσαφένιες. Μετά Αιγύπτου θα έλεγα.... Θέλω να δοκιμάσω και Νευροκοπίου, αλλα εδώ Χίο είμαστε άλλο κράτος και τις έχουν 0.95 έως 1.10€ και τόσα δεν δίνω με τίποτα για 5 πατάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις