Προς το περιεχόμενο

Το thread της μαγειρικής!


nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι ρε; Ο πάγκος είναι κρεμ με καφετί νερά. Οι ψηφίδες στον τοίχο είναι κόκκινες. Μόνο το πιάτο έχει ροζουλί λουλουδάκια και λαχανί γρασίδι. Τι ήθελες να έχει, μαύρα; Θα με βγάλεις και Άλεξζζζ σε λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έβα πως το έφτιαξες;

 

 

ζόρικο φαίνεται.

 

οντως ηταν ζορικο. μια σκαλα λιγοτερο ζορικο απο τον μουσακα.

 

μια περιγραφη στα γρηγορα και κανονικη συνταγη αυριο. εχει μεσα πρασο, κολοκυθι, πατατα, λιγη κιτρινι πιπερια και τσιλι για την σαλτσα ντοματας και την μπεσαμελ και τα λαζανια φυσικα. τα λαχανικα τα τσιγαρισα αλλα μπορουν να γινουν και βραστα για πιο ελαφρυ. τα λαζανια μπαινουν αψητα εκτος απο την στρωση κατω κατω. θελει βρασιμο πρωτα γτ αλλιως δεν ψηνεται, τουλαχιστον οχι στον δικο μου φουρνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα!

Τραγανεους εισαι μικρος ρε φιλε!

το γευμα ενος φιλου μου:

1pNoy.jpg

 

GpkiV.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγορασα φριτεζα για τηγανητες πατατες και θα ηθελα να μου πειτε:

 

 

 

1) Τι λάδι να χρησιμοποιησω οικονομικο/νοστιμο εχοντας υποψη οτι πρεπει καθε φορα να γεμιζω τη φριτεζα με 3 λιτρα. ( καλαμποκελαιο,ηλιελαιο...? )

 

 

2) Το ίδιο λάδι μεχρι πόσες φορές μπορω να το χρησιμοποιω για τηγανισμα και υπο ποιες συνθηκες πρέπει να αποθηκευεται για μελλοντική χρησιμοποιηση του?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...