Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μαλλον το αντιθετο έχει γινει.. Λεφτερ βαλε στο παιδι να φαει ρε, σκελετός θα μεινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 το ουζο για την μικρη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 όχι, δικό μου. Προηγήθηκε το μεζεδάκι που ανάφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 κουβεντα για τις ροζιές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τι ρε; Ο πάγκος είναι κρεμ με καφετί νερά. Οι ψηφίδες στον τοίχο είναι κόκκινες. Μόνο το πιάτο έχει ροζουλί λουλουδάκια και λαχανί γρασίδι. Τι ήθελες να έχει, μαύρα; Θα με βγάλεις και Άλεξζζζ σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 λαζανια με λαχανικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μακαρόνια με κιμά σε σαλατιέρα. LIKE A BOSS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έβα πως το έφτιαξες; ζόρικο φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έβα πως το έφτιαξες; ζόρικο φαίνεται. οντως ηταν ζορικο. μια σκαλα λιγοτερο ζορικο απο τον μουσακα. μια περιγραφη στα γρηγορα και κανονικη συνταγη αυριο. εχει μεσα πρασο, κολοκυθι, πατατα, λιγη κιτρινι πιπερια και τσιλι για την σαλτσα ντοματας και την μπεσαμελ και τα λαζανια φυσικα. τα λαχανικα τα τσιγαρισα αλλα μπορουν να γινουν και βραστα για πιο ελαφρυ. τα λαζανια μπαινουν αψητα εκτος απο την στρωση κατω κατω. θελει βρασιμο πρωτα γτ αλλιως δεν ψηνεται, τουλαχιστον οχι στον δικο μου φουρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! Τραγανεους εισαι μικρος ρε φιλε! το γευμα ενος φιλου μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! σωστο κι αυτο. στον φουνο μεσα σε λαδοκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ναι, λαδωσε τα λιγο αλατι πιπερι και στον φουρνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ρε αυτός ένα πακέτο ολόκληρο έβαλε? Εγώ έχω καταφέρει μεχρι 3/4 του πακέτου να φάω με την μια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dynamikhgynaika Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κάποτε ο κόσμος έψαχνε φαγητά υποκατάστατα του s.χ Τώρα κάνει s.x ως υποκατάστατο του φαγητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αγορασα φριτεζα για τηγανητες πατατες και θα ηθελα να μου πειτε: 1) Τι λάδι να χρησιμοποιησω οικονομικο/νοστιμο εχοντας υποψη οτι πρεπει καθε φορα να γεμιζω τη φριτεζα με 3 λιτρα. ( καλαμποκελαιο,ηλιελαιο...? ) 2) Το ίδιο λάδι μεχρι πόσες φορές μπορω να το χρησιμοποιω για τηγανισμα και υπο ποιες συνθηκες πρέπει να αποθηκευεται για μελλοντική χρησιμοποιηση του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις