billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πρώτα έχει σημασία η μέθοδος και μετά η πατάτα. Ακόμα και πατάτες που κάνουν για φούρνο να χρησιμοποιήσετε, σημασία έχει να ακολουθηθεί σωστά η μέθοδος. Μιλάω με τη μέθοδο με το βράσιμο, στέγνωμα, τηγάνι, πάγωμα, τηγάνι.
*nenya* Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα. Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν. :cry:
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Λοιπον, εμπνευση της στιγμης σημερα. Το ονομαζω «Μακαροναδα με τραγανες πιπεριες» και η σαλτσα πριν το ανακατεμα αν πεις τπτ περι ανακατεματος Μπιλακο θα σε σκισω.
spacefart Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 εμπνευση της στιγμης? αυτα τα εφτιαχνα εγω σαν φοιτητης σε 10 λεπτα περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα!
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου.
billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πάμε ρε Εύα δυνατά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Και μάλιστα μπορώ να πω πως η σάλτσα κόλλησε πολύ καλά στα μακαρόνια. Δεν είδα ζουμάκια από κάτω. Ένα πιάτο όμορφα εκτελεσμένο.
slygeo87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ένας γνωστός που ζούσε για χρόνια στην Αμερική, μου είχε ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουν να φτιάχνουν σαλάτα του Καίσαρα. Για φτιάξτε μία εσείς που είστε γατόνια. Εύα πειραματίσου.
capten- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω?
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 τι να κρατιεμαι; Εννοώ να, πολλή σάλτσα, πολύ γλυκό...
capten- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα! Εντελώς άστοχο!Οι άντρες γενικώς μαγειρεύουν πολύ καλύτερα.Βεβαια η αφεντιά μου αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω? Αν δεν έχεις την παραμικρή σχέση με μαγειρική, δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις πχ με σφυρίδα ποσέ. Θα μπορούσες να "ζεσταθείς" με κάτι τέτοιο για αρχή.
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω? http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp
traganeus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου. άραξε την πέτσα σου, δεν σε είπε και καμπούρα. Οτι δεν είναι καμια τρελή έμπνευση είπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις