Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα έχει σημασία η μέθοδος και μετά η πατάτα. Ακόμα και πατάτες που κάνουν για φούρνο να χρησιμοποιήσετε, σημασία έχει να ακολουθηθεί σωστά η μέθοδος.

Μιλάω με τη μέθοδο με το βράσιμο, στέγνωμα, τηγάνι, πάγωμα, τηγάνι.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η Κετσαπ δεν ειναι σαλτσα.

Καλου κακου ψάξε τα σκουπίδια για να σιγουρευτεις ότι όντως εφαγαν.

:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Λοιπον, εμπνευση της στιγμης σημερα. Το ονομαζω «Μακαροναδα με τραγανες πιπεριες»

p1030556r.jpg

p1030554t.jpg

p1030555i.jpg

και η σαλτσα πριν το ανακατεμα

p1030552t.jpg

αν πεις τπτ περι ανακατεματος Μπιλακο θα σε σκισω.

Δημοσ.

εμπνευση της στιγμης? αυτα τα εφτιαχνα εγω σαν φοιτητης σε 10 λεπτα :P

περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα!

Δημοσ.

κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου.

Δημοσ.

Πάμε ρε Εύα δυνατά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Και μάλιστα μπορώ να πω πως η σάλτσα κόλλησε πολύ καλά στα μακαρόνια. Δεν είδα ζουμάκια από κάτω.

Ένα πιάτο όμορφα εκτελεσμένο.

Δημοσ.

Ένας γνωστός που ζούσε για χρόνια στην Αμερική, μου είχε ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουν να φτιάχνουν σαλάτα του Καίσαρα.

Για φτιάξτε μία εσείς που είστε γατόνια. :-D

Εύα πειραματίσου.

Δημοσ.

Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω?

Δημοσ.

περιμενα κατι καλυτερο απο γυναικα!

Εντελώς άστοχο!Οι άντρες γενικώς μαγειρεύουν πολύ καλύτερα.Βεβαια η αφεντιά μου αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Δημοσ.

Παρότι έχω ζήσει arketa χρονια εργένης δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω ΚΑΘΟΛΟΥ.Όταν έτρωγα στο σπίτι μου μονο κάνα tost και κυρίως πολλά φρούτα.Αλλα ο φούρνος και τα συναφή ήταν παρθένα τουλάχιστον από τα χεράκια μου.Ωστόσο σκέφτομαι να αρχίσω να μαγειρεύω.Τι μου συστήνεται να κάνω?

Αν δεν έχεις την παραμικρή σχέση με μαγειρική, δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις πχ με σφυρίδα ποσέ. Θα μπορούσες να "ζεσταθείς" με κάτι τέτοιο για αρχή.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp

Δημοσ.

κι εγω φοιτητρια ειμαι, μονο που αμφιβαλω οτι εβαζες καπνιστη παπρικα,καγιεν και κουκουναρι στα μακαρονια σου.

άραξε την πέτσα σου, δεν σε είπε και καμπούρα. Οτι δεν είναι καμια τρελή έμπνευση είπε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...