KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αλλη μια γρηγορη συνταγη για ροφημα: Παρτε 3-4 παγακια και καντε τα θρυμμα. Φτιαχτε μια ζεστη σοκολατα της προτιμησης σας. Μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ριχτε τον θρυμματισμενο παγο,την ζεστη σοκολατα και προσθεστε γαλα ζαχαρουχο. βαλτε ενα καλαμακι και ειστε ετοιμοι.
tool1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια μου χει καρφωθει να φτιαξω μια καρυδοπιτα,ολες οι συνταγες που βρισκω εχουν απο 6 μεχρι 40αυγα!!! Ποια ειναι η σωστη αναλογια κ τι ρολο παιζουν τοσα πολλα αυγα; Ξερει καποιος καποια δοκιμασμενη συνταγη?
IOSTEFO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτό το site το αφιερώνω στην evabb μόνο που πρέπει να μάθει τούρκικα. http://www.turksekok.nl/turkserecepten?sort=views&start=10
evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εννοώ να, πολλή σάλτσα, πολύ γλυκό... δεν την εφαγα ολη αυτη την σαλτσα ρε συ. Αυτό το site το αφιερώνω στην evabb μόνο που πρέπει να μάθει τούρκικα. http://www.turksekok.nl/turkserecepten?sort=views&start=10 μας καταστρεφεις εδω. μετραει πολυ η τουρκικη κουζινα. οτι ειναι τιγκα στο μπαχαρικο γενικως μετραει πολυ για μενα
Praetorianos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 μας καταστρεφεις εδω. μετραει πολυ η τουρκικη κουζινα. οτι ειναι τιγκα στο μπαχαρικο γενικως μετραει πολυ για μενα Το ακριβώς αντίθετο εγώ. Μεξικάνικο και Ταϊλανδέζικο ας πούμε, έχουν τόσο γαμάτα πιάτα αλλά τα μισά από αυτά τα αποφεύγω γιατί τα τιγκάρουν στο μπαχαρικό. Αντίθετα ας πούμε λατρεύω Γαλλική κουζίνα. Μπορεί να είναι μόνο αυτά που έχω δοκιμάσει, αλλά όλα ήταν θεσπέσια, χωρίς να χρησιμοποιούν τη μισή κουζίνα σε ένα πιάτο. Εξαίρεση το θεσπέσιο τούρκικο ντουρούμ το οποίο το ξεπάστρεψα όταν ήμουν Βέλγιο, αλλά δεν νομίζω να θεωρείται "τούρκικη κουζίνα"
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Σημερα φτιαχνω αυτο: http://homesicktexan.blogspot.co.uk/2008/07/carnitas-houston-style.html
billkost Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Και εγώ δε πολυγουστάρω πολύ μπαχαρικό, κρύβει την κυρίως γεύση του πιάτου. Τη Γαλλική κουζίνα τη γουστάρω ΚΑΡΓΑ!
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Σημερα φτιαχνω αυτο: http://homesicktexan.blogspot.co.uk/2008/07/carnitas-houston-style.html Εβαλα και χυμο ανανα για να το κανω πιο μαλακο πιο γρηγορα μαζι με διαφορα αλλα μπαχαρικα (κολιανδρο ξερο, μουσταρδα, σκονη κρεμμυδι και 2-3 ακομα που ηταν στο τελος τους). Το κρεας μολις ηταν ετοιμο το εσπασα με 2 πιρουνια, και το ζουμι μειωθηκε μεχρι να γινει σαν καραμελα γαλακτος. Μπηκε το κρεας σε τηγανι για να παρει χρωμα, μετα μεσα σε tortilla, μαζι με ψιλοκομμενο κοκκινο κρεμμυδι, ντοματα, κολιανδρο, την σαλτσα-καραμελα και λιγο γιαουρτι. Γαμησε.
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τούφα είχα δει κάπου στο thread έκραζες όσους πάνε και ζητάνε «τυρί για τοστ». Ποιο είναι το τυρί που μπαίνει στο τοστ; Εγώ γκούντα βάζω συνήθως.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Οποιο τυρι λιωνει καλα. Το να ζητας gouda(κασερι, cheddar, edam κλπ) ειναι σωστο. Το να αφηνεις στην κριση του καθε υπαλληλου τι θελει να ξεφορτωθει δεν ειναι. Οπως και ποτε δεν παιρνουμε τηγανιά. Το να παρω 1 κιλο κομματια κρεας απο ολοκληρο το γουρουνι που δεν εχουν τον ιδιο χρονο βρασμου ειναι οτι χειροτερο για εμας.
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εμεις απο κασερια στο τοστ βαζουμε ή γκουντα ή κανα άλλο τρικαλινό πχ.
athlios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 αν ειναι εκεινο το πορτοκαλί δε μαρεσει το χρωμα του . 2 φετες ψωμι 2 φετες κασερι γκουντα. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ , και γαμας και τη τοστιερα λαικ ε μπος.
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Όταν λες γλιστράει; Γι αυτό πολλές φορές το πάνω ψωμάκι μου φεύγει απ'το τοστ; Ένταμ πήρα τώρα, είχε προσφορά το MAKRO τη συσκευασία τόνου. Σε κάνα μήνα που θα τελειώσει η πακετάρα θα δω και το έμενταλ τι λέει. Στη γεύση πάντως δε καταλαβαίνω διαφορά μεταξύ τους. Μόνο μια φορά που είχα χώσει γραβιέρα απ'τ' Ανώγεια είχε κάτι το ξεχωριστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις