hammerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ειμαι στην forthnet και εδω και 13 μηνες παρατηρουσα παντα οτι οταν εβαζα στο utorrent να κατεβασει διαφορα αρχεια, οταν εβαζα να κατεβασει πανω απο 1mbps , εκανε και κανει ακομα , τρελλα σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα σχεδον καθε sec..εκει δηλ που κατεβαζει με 1,25 παει 1,30 παει 800 παει 700 ξανα 1,3 κτλ κτλ.. τι φταιει ? υποψιν ποτε δεν εχω πειραξει ρυθμισεις σε θεματα ταχυτητας απλα τρεχω ενα wizard που εχει μεσα και τα ρυθμιζει μονο του αυτοματα.. πρεπει να κανω κατι... σε οτε ειναι παντα μια απολυτη ευθεια το speed στο utorrent..ποτε δεν αλλαζει η ταχυτητα.. το εχω δει σε φιλο..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οι αυξομειώσεις στο upload των χρηστών από τους οποίες κατεβάζεις ένα αρχείο... private tracker ή public?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 κανονικά σε private της προκοπής δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες αυξομειώσεις...
hammerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια τελικα το τσεκαρα με ενα αρχειο απο public και ολα οκ...ειναι οντως θεμα χρηστων που μπαινουν και βγαινουν απο το seed και οχι της γραμμης η provider η κατι αλλο..
umaga Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 οταν κανω ληψη καποιου αρχειο μετα απο καποια ωρα μου βγαζει το παρακατω μνμ. Παταω εναρξη ληψης συνεχιζει και ξανα το ιδιο!!!η ληψη γινεται σε εξωτερικο σκληρο αν εχει σχεση!!! να ξερεις οτι το μτορρεντ δεν τα παει καλα με καποια προγραμματα οπως πχ google desktop χρισιμοποιεις avira η avast? δεν θυμαμαι ακρυβος ποιο αλλα με ενα απ τα δυο δεν τα παει καλα επισεις
ppetr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ειμαι στην forthnet και εδω και 13 μηνες παρατηρουσα παντα οτι οταν εβαζαστο utorrent να κατεβασει διαφορα αρχεια, οταν εβαζα να κατεβασει πανω απο 1mbps , εκανε και κανει ακομα , τρελλα σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα σχεδον καθε sec..εκει δηλ που κατεβαζει με 1,25 παει 1,30 παει 800 παει 700 ξανα 1,3 κτλ κτλ.. τι φταιει ? Αν δεν έχεις όριο στο download, να βάλεις
hammerd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 εχω βαλει οριο γυρω στα 1200 αλλα ενταξει δεν ειναι θεμα πλεον...το ελυσα..
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ηθελα να διαγραψω το mtorrent(και να το ξανακανω εγκατασταση) και παω απο τον πινακα ελεγχου και το κανω απεγκατασταση επειτα παω στο site και το ξανακατεβαζω μου κατεβαινει το αρχειο και το ανοιγω για να γινει εγκατασταση αντι για αυτο ομως μου ανοιγει το μτορρεντ που ειχα σβησει....εντωμεταξυ αυτο εχει διαγραφει και δεν υπαρχει πια στον C (υπαρχει μονο ο φακελος που κατεβαιναν τα αρχεια) πως μπορει να εγινε αυτο και πως μπορω να το διαγραψω???
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέσα απ τα program files τον διέγραψες τον φάκελο του utorrent μετά την απεγκατάσταση..?
VampireKiSS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 θα σου ελεγα να βαλεις καποια νεα εκδοση, 1.8.5 ή την τελευταια stable που υπαρχει. δευτερον ο δισκος εχει καθολου χωρο?ειναι παλιος ο δισκος? απο οτι βλεπω υπαρχουν διαφορες εξηγησεις πχ ποσα connections εχεις βαλει, ποσα τορρεντς κατεβαζεις κλπ αν θες ριξε μια ματια http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=5116 επισης δοκιμασε αυτο prefences-->advanced-->disk cache untick ολα εκτος το reduce memory usage when the cache is not needed Ευχαριστώ για την απάντηση και την κατατόπιση. Οι δίσκοι μου είναι καινούριοι, άδειοι και το πρόβλημα μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχω παλιά έκδοση αλλά δεν θέλω να πάω σε νεότερη για λόγους encryption κ.ά.. Θα δοκιμάσω και την απενεργοποίηση disk cache όταν βρω κάτι γρήγορο.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέσα απ τα program files τον διέγραψες τον φάκελο του utorrent μετά την απεγκατάσταση..? ναι δεν υπηρχε τπτ ... τελικα εκανα επαναφορα συστηματος.... θα το ξαναδοκιμασω
isspro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια για να μην ψαχνω, εχω μTorrent 2.0.4, windows7 (ακυρο), conn-x εως 24 (κλειδωνει στα 15) και linksys wag200g. με default ρυθμισεις στο μTorrent και με ανοιχτη την πορτα που χρησιμοποιει στο router, εχω download 1.5mb περιπου και upload 85-92kbps. αυτο που θελω να αλλαξω ειναι το upload, να εχω μεγαλυτερο. υπαρχει τροπος? δλδ να μην ειναι το 1/10 της ταχυτητας, γιατι θελω να γινεται η δουλεια πιο γρηγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα