Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομερη επίδοση δε περιμενα να παει τοσο ψηλα αν και οντως ο συνδυασμος τετοιο υψος με γρηγορα ποδια, δε βρισκεται.

Εξαιρετικο γι αυτον οτι φευγει σε τοσο νεαρη ηλικια. Ελπιζω μονο να μη τον κανουν απλα γομάρι, και να παραμείνει ενας mobile ψηλος

Απαραδεκτο αυτο που εγραψε ο Καζινς στο Twitter...

"Θεε μου δως μου δυναμη"

Δημοσ.

Τεράστια δικαίωση Τζορτζεβιτς που τον ξεκουραζε για να κανει καλα camps ορίστε, μάθετε μπασκετακι

Αν εχουν χιούμορ στο Σακραμέντο θα πάρουν τον Κουζμιτς

Kαι με τον Ιβανοβιτς ακομα χειρότερα ηταν. 

Δημοσ.

Νταξει μεταξύ μας τώρα, αμα μείνει Σακραμεντο ο Καζινς δεν θα περάσει καθόλου καλα ο Παπατζον. Ελπίζω να έχει το χαρακτήρα και την τύχη να ανταπεξέλθει, όπως ο Πορζινγκις με το αντίστοιχο κωλοπαιδο Μελο.

Και να αποτύχει δλδ αν καταφέρει να δουλέψει το σωμα του και να μαθει να ποσταρει, ως εθνική είμαστε καλυμμένοι.

Δημοσ.

Τρομερη επίδοση δε περιμενα να παει τοσο ψηλα αν και οντως ο συνδυασμος τετοιο υψος με γρηγορα ποδια, δε βρισκεται.

Εξαιρετικο γι αυτον οτι φευγει σε τοσο νεαρη ηλικια. Ελπιζω μονο να μη τον κανουν απλα γομάρι, και να παραμείνει ενας mobile ψηλος

Απαραδεκτο αυτο που εγραψε ο Καζινς στο Twitter...

"Θεε μου δως μου δυναμη"

ε λογικο ρε, σου λεει ειχα που ειχα το ενα ταγαρι, θα μου φερουν κι αλλο; :lol:

Δημοσ.

Ετσι κι αλλιως δυσκολα να μεινει ο Καζινς στο Σακραμεντο. Βεβαια ο Ντιβατς μετά τον Webber μπορει να θελήσει να συνετίσει και τον Καζινς. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκιναει αμεσα ο Παπαγιαννης στους Σακραμεντο. Από ότι ειπε και ο Ντιβατς θα πληρωσουν το μπαι αουτ και θα τον εχουν στην ομαδα απο φετος. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαι με τον Ιβανοβιτς ακομα χειρότερα ηταν.

Τοτε ηταν ενα χρονο μικροτερος και ειχε Μπατιστα-Μαυροκεφαλιδη

Τωρα του ετρωγε τη θεση ο τεραστιος Κουζμιτς με τον πορωμενο Ραντουλιτσα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ, ειδικα φετος δεν υπήρχε καμια δικαιολογια.. Παντως συνολικα σε 2 χρονια επαιξε 30' στην Ευρωλιγκα.. Λογικο να μην σκεφτεται καν το ενδεχομενο να μεινει στην Ελλάδα. 

• Like 2
Δημοσ.

Οντως καλό αλλά μου κανει εντυπωση που δινουν τη δεδομένη χρονική στιγμή τόση σημασία στο fit. Έπονται αρκετες αλλαγές ακομα ωστε καποιοι από αυτους να γινουν οντως καλα fit για τις ομάδες που τους επελεξαν. 

Δημοσ.

Το fit έχει σημασία όταν στο trade περιλαμβάνονται παίκτες που προορίζονται για βασικοί, ειδικά σε ομάδες που έχουν ως στόχο τα playoffs.

Πόσο μάλλον σε ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Στο draft συνήθως παίρνεις απλά τον παίκτη με το μεγαλύτερο potential αλλά δεν μπορείς να έχεις και 5 παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση σαν τους Kings.

Δημοσ.

Συμφωνω αλλά ειναι 25/6, Μεχρι τις 25/10 που ξεκιναει το πρωταθλημα, δλδ σε 4 μηνες ακριβώς τότε θα δουμε το fit. Σαφώς και τώρα παίζει ρόλο αλλά κολλάει και ένα αν διπλα του γιατι πολλες από αυτες τις κινησεις ήταν η αρχή μιας αλυσίδας κινήσεων που θα ακολουθησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...