NikosRocknRolla Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Είδα κάποια βίντεο ναι στο 3ο-4ο άρπαξε κάποιες είναι η αλήθεια! Αυτός ο Γουλκερ βαρούσε αλύπητα όμως!
Miracle Worker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το ειδα και εγω στο δευτερο ημιχρονο. Πολυ δυνατο παιχνιδι στο τελος. Ο Γιαννης πηγε να γινει ο μοιραιος στα τελευταια λεπτα, εκανε βηματα, εφαγε ταπα, πρεπει να εχασε 3 επιθεσεις, αλλα τους κρατησε ο Μιντλετον. Στο τελος ομως ηταν αυτος που το καθαρισε με συνεχομενες βολες. Μεγαλο ατου για εναν παιχτη σαν το Γιαννη η ευστοχια στις βολες. Για τους Χορνετς αξιοσημειωτο ειναι οτι αρχισαν να το γυρνανε με Τονι Παρκερ στο παρκε. Πολυ καλοι Κεμπα και Μονκ. Κατα τα αλλα οι Μπακς ιδιοι με περυσι μου φανηκαν. Ο Λοπεζ δε μου γεμισε το ματι. Ο Ιλιασοβα εκανε πολυ καλο παιχνιδι και φαινεται να ειναι καλη προσθηκη, αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετος. Ο ρουκι παλι φανηκε αξιομαχος, αν και εκανε λαθη.
coyote2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ολα φέτος θα εξαρτηθούν από το τρίποντο. Αν μπαίνουν θα γεμίζουν και οι ασσιστ του Γιάννη Αλλά οι τάπες δίνουν θάρος στους αντιπάλους και να το προσέξει αυτό... το κάρφωμα δεν είναι πάντα η σίγουρη λύση. Το ταμπλό μπορεί να δώσει και το φάουλ
coyote2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Κέρδισαν πάλι τα ελάφια αλλά καλός ο Γιάννης με μηδέν στα επτά τρίποντα....
momotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Τι ματσάρα! Στον προηγούμενο ο Στήβενσον,σε αυτόν ο Ινγκραμ θα πέσει πολυ γέλιο φέτος.
coyote2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Πάρα πολύ ωραία αποτελέσματα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές νομίζω ότι το πρωτάθλημα φέτος θα έχει σχετικό ενδιαφέρον
turbakiasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, haHa είπε Λάθος ποστ να διαγραφεί. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από turbakiasss
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντομάνικο tshirt των lakers του lbj ; Έχω βρει μόνο σε χρώμα μαύρο-κίτρινο.Αναζητώ σε κίτρινο-μωβ. Έχω βρει στο επίσημο ιστότοπο του nba αλλά με τελωνεία,φπα τα έξοδα πάνε 30-40+
coyote2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στους καταρράκτες της Έδεσσας είχε τις καλύτερες μαϊμούδες 1
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντομάνικο tshirt των lakers του lbj ; Έχω βρει μόνο σε χρώμα μαύρο-κίτρινο.Αναζητώ σε κίτρινο-μωβ. Έχω βρει στο επίσημο ιστότοπο του nba αλλά με τελωνεία,φπα τα έξοδα πάνε 30-40+ Δες εδω μηπως στελνουν απο EU. https://www.nbastore.eu Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Chrisxxx
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει κάμποσες μπλούζες από τα NBA stores, και από US και από το ευρωπαϊκό. Έχουν περάσει καναδυο χρόνια από τότε βέβαια οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Το δεύτερο ναι μεν έχει φθηνότερα μεταφορικά (σχεδόν τα μισά, συνήθως έδινα 10 ευρώ αντί για τα 20 του αμερικάνικου) αλλά πολύ μικρότερη ποικιλία. Για παράδειγμα το κλασικό μαύρο φουτεράκι του Γιάννη (που το λιβανίζω χρόνια) δεν το έχω δει ποτέ στο ευρωπαϊκό μαγαζί. Προφανώς το EU δεν έχει τελωνεία και τα συναφή. Από το US δεν είχε τύχει ποτέ να πληρώσω τελωνείο αλλά επειδή τώρα τελευταία έχουν σφίξει τα πράγματα κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. +1 για τα μαγαζιά πίσω από τους καταρράκτες της Έδεσσας! Εϊναι 2-3 συνεχόμενα αν θυμάμαι καλά δίπλα στις καφετέριες και έχουν πολύ πράμα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από nzeppos
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, nzeppos είπε Έχω πάρει κάμποσες μπλούζες από τα NBA stores, και από US και από το ευρωπαϊκό. Έχουν περάσει καναδυο χρόνια από τότε βέβαια οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Το δεύτερο ναι μεν έχει φθηνότερα μεταφορικά (σχεδόν τα μισά, συνήθως έδινα 10 ευρώ αντί για τα 20 του αμερικάνικου) αλλά πολύ μικρότερη ποικιλία. Για παράδειγμα το κλασικό μαύρο φουτεράκι του Γιάννη (που το λιβανίζω χρόνια) δεν το έχω δει ποτέ στο ευρωπαϊκό μαγαζί. Προφανώς το EU δεν έχει τελωνεία και τα συναφή. Από το US δεν είχε τύχει ποτέ να πληρώσω τελωνείο αλλά επειδή τώρα τελευταία έχουν σφίξει τα πράγματα κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος. +1 για τα μαγαζιά πίσω από τους καταρράκτες της Έδεσσας! Εϊναι 2-3 συνεχόμενα αν θυμάμαι καλά δίπλα στις καφετέριες και έχουν πολύ πράμα. Σ ευχαριστώ.
Rabican Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Lue παρελθόν από head coach.. πάντα το έλεγα ότι ήταν μυρωδιάς. Από τους πιο άχρηστους coaches. Χωρίς Lebron μόλις 6 παιχνίδια άντεξε.. 😂😂😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα