patrickdrd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 όχι, κατεβάστε καμια δεκαριά άτομα ρε σεις! δεν το κάνετε public να το χει όλος ο κόσμος; δεν πάμε καλά...
MasterX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 εντάξει ρε patrickdrd, 2 ήμασταν, αλλά δίνοντας το λογαριασμό σε τρίτον ξέφυγε λίγο το πράγμα.. Σκέψου, όμως ότι αυτό το καιρό ελάχιστα κατεβάζουμε στο σύνολο, λόγω έλλειψης χρόνου.. Αυτή τη στιγμή.... In the last 5 days you have downloaded 6593 MB. και γενικά τωρα τελευταία κάπου εκεί είμαστε..
ffseriespower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Έχω ένα premium account στο rapidshare.com και ψάχνω download manager για να κατεβάζω αρχεία στο linux ubuntu 7.0.4 σύστημα που έχω. Έχετε καμιά ιδέα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια τωρα τελευταια απο rapidshare ωρες ωρες παει σφαιρα 200 ΚΒ /sec και αλλες ωρες οπως τωρα κατεβαζει με 25 ΚΒ μονο.Δεν ειναι θεμα του συνηθως υποπτου ΟΤΕ γιατι απο αλλου κατεβαζω κανονικα.Τι μπορει να φταιει ??
Arrenoposss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια τωρα τελευταια απο rapidshare ωρες ωρες παει σφαιρα 200 ΚΒ /sec και αλλες ωρες οπως τωρα κατεβαζει με 25 ΚΒ μονο.Δεν ειναι θεμα του συνηθως υποπτου ΟΤΕ γιατι απο αλλου κατεβαζω κανονικα.Τι μπορει να φταιει ?? Εγώ όταν το κάνει αυτό,κάνω disconnect και μετα connect. Μόλις το κάνω αυτό,πάει όπως πήγαινε πριν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγώ όταν το κάνει αυτό,κάνω disconnect και μετα connect.Μόλις το κάνω αυτό,πάει όπως πήγαινε πριν... Ευχαριστω.Πηγα να το δοκιμασω τωρα αλλα τωρα παει με 195 !!!!
Arrenoposss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω.Πηγα να το δοκιμασω τωρα αλλα τωρα παει με 195 !!!! καλά είσαι συ...εγώ μόλις πιάσει τα 80 kbps κάνω party....768 βλέπεις.Καλά που λήγει το συμβόλαιο μου τώρα...να αλλάξω πρόγραμμα,να πιάσω και γω τα 200 !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 καλά είσαι συ...εγώ μόλις πιάσει τα 80 kbps κάνω party....768 βλέπεις.Καλά που λήγει το συμβόλαιο μου τώρα...να αλλάξω πρόγραμμα,να πιάσω και γω τα 200 !!! Με 768 και 80 ΚΒ μια χαρα ειναι.Εγω εχω 2048 γραμμη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Εγώ όταν το κάνει αυτό,κάνω disconnect και μετα connect.Μόλις το κάνω αυτό,πάει όπως πήγαινε πριν... Τελικα το δοκιμασα τωρα που ειχε πεσει και απο 25 ΚΒ πηγε στα 18 !!!!:mad:
ffseriespower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Έχω ένα premium account στο rapidshare.com και ψάχνω download manager για να κατεβάζω αρχεία στο linux ubuntu 7.0.4 σύστημα που έχω. Έχετε καμιά ιδέα? Κανείς δεν ξέρει?
nikossuper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 re paidia mporei na mou pei kaneis olh thn diadikasia gia na ginw premium member sto rapidshare?? ti ginetai me thn trapeza?? pou stelnw ta lefta?? ligo analutika.... please HELP !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 re paidia mporei na mou pei kaneis olh thn diadikasia gia na ginw premium member sto rapidshare?? ti ginetai me thn trapeza?? pou stelnw ta lefta?? ligo analutika.... please HELP !!!! Πρεπει να κανεις λογαριασμο στο www.paypal.com να δηλωσεις πιστωτικη καρτα και να πληρωνεις στο rapidshare και σε αλλα παρομοια μεσω του λογαριασμου αυτου.
spocky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αγορασα σημερα ενα premium account μεσω paypal αλλα ακομα περιμενω τους κωδικους.Ξερει κανεις περιπου ποση ωρα κανουν να σου τους στειλουν?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αγορασα σημερα ενα premium account μεσω paypal αλλα ακομα περιμενω τους κωδικους.Ξερει κανεις περιπου ποση ωρα κανουν να σου τους στειλουν? Κανονικα στους εμφανιζει αμμεσα στην οθονη σου και σου τους στελνουν και με εμαιλ σε ευτο του paypal.
spocky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Οκ μου τα εμφανισε ολα.Αλλη μια εωτηση εχω, πως γινεται στο flashget να κατεβαζω ενα ενα τα αρχεια και οχι ταυτοχρονα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα