Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο την στιγμη που θα ληξει,εχεις 1 μηνα περιθωριο η να το ανανεωσεις,η να μαζεψεις 10000 ποντους και να παρεις αλλο 1 μηνα.εννοειτε ομως οτι σε αυτον τον 1 μηνα δεν θα μπορεις να κατεβασεις τιποτα....

γιατι δεν δινεις 30 ευρω να παρεις 1 εξαμηνο να ξεμπερδευεις; ειναι πολυ δυσκολο να μαζεψει 1 ατομο που διατηρει το λογαριασμο μονος του 10000 ποντους.

Μα έχω ήδη 9000 πόντους (8000 που είχα πληρώσει για 3 μήνες στην αρχή + 1000 που το ανανέωσα για ένα μήνα) και αν κάνω ανανέωση για ένα ακόμη μήνα θα μου δώσει 1000 πόντους ακόμα και πάω 10000, έτσι δεν είναι;. Το θέμα είναι: με αυτούς τους 10000 πόντους (αφού κάνω την ανανέωση τους ενός μηνός) θα έχω ουσιαστικά 2 μήνες; Και μπορώ να κάνω την ανανέωση οποτεδήποτε αρκεί να είναι μέσα σε ένα μήνα και να μη χάσω τους πόντους μου;

Επίσης: Μου είπες ότι στον ένα μήνα περιθώριο που έχω δεν θα μπορώ να κατεβάσω. Από free θα μπορώ να κατεβάσω κανονικά, έτσι;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από free θα μπορείς.

μπορείς για παράδειγμα να μην ανανεώσεις σήμερα,αλλά μετά από 10 μέρες..

θα σου ανανεωθεί για 1 μήνα από τότε και θα σου δώσει

και 1000 πόντους δώρο , έτσι ώστε όταν πάει να ξαναλήξει το ανανεώνεις εσύ αυτόματα..ή μετά από κάποιες μέρες αν δεν έχεις κάτι να κατεβάσεις..

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση:

Τις τελευταίες μέρες όποτε πάω να κατεβάσω κάτι απο rapid μου λέει το γνωστό "You have reached the download-limit for free-users..Or wait 61 minutes"

ενώ πρίν δεν έχω κατεβάσει τίποτα. Ο.Κ λέω, μπορεί το I.P που μόλις έπιασα να είναι "φορτωμένο". Δεν αποσυνδέομαι, παραμένω on line και χωρίς να έχω αποσυνδεθεί καθόλου να περάσει ο χρόνος.

Δοκιμάζω π.χ κανα 2-3 ώρες μετά (όπως έκανα και σήμερα) και πάλι μου λέει το ίδιο, απλά έχει αλλάξει ο χρόνος, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω. Δεν μπορώ να κατεβάσω.

Σίγουρα δεν έχω αποσυνδεθεί, δεν έχω αλλάξει IP adress, ώστε να πέις ότι έχω πέσει πάλι σε μπουκωμένο, και μου λέει πάλι το ίδιο. Γιατί γίνεται αυτό?

Νομίζω ότι αν δεν κλείσω τον firefox ο χρόνος μετράει κανονικά. Αν κλείσω τον firefox και ξαναδοκιμάσω μετά πάλι πάπαλα. Γαιτί?

Δημοσ.

όχι, όχι... Είμαι με router και καλωδιάκι... Δεν έχω ασύρματο....

???

edit: μου'ρθε μια flashιά, έχω βάλει στον firefox να συνδέομαι μέσω proxy της forthnet. Παίζει να έχει σχέση αυτό?

Δημοσ.

παρακαλώ..

ότι θες εδώ είμαστε..

γιατί όμως χρησιμοποιείς proxy ενώ υπάρχουν sites ή και προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά?

Δημοσ.

το είχα βάλει μόνο για καλύτερη ταχύτητα στο browsing. Το είχα δεί που το προτείνανε στο thread για το double play. κατά τα λοιπά ούτε που ξέρω που εξυπηρετεί η χρήση proxy ουτε αν βοηθάει σε κάτι..

Δημοσ.
από free θα μπορείς.

μπορείς για παράδειγμα να μην ανανεώσεις σήμερα,αλλά μετά από 10 μέρες..

θα σου ανανεωθεί για 1 μήνα από τότε και θα σου δώσει

και 1000 πόντους δώρο , έτσι ώστε όταν πάει να ξαναλήξει το ανανεώνεις εσύ αυτόματα..ή μετά από κάποιες μέρες αν δεν έχεις κάτι να κατεβάσεις..

Α, αν δηλαδή αγοράσω ένα μήνα σήμερα και φτάσω 10000 πόντους, όταν θα ξαναλήξει (στις 29 Απριλίου δηλαδή αν ανανεώσω σήμερα), μπορώ να το ανανεώσω χωρίς να βάλω χρήματα αφού θα έχω να χρησιμοποιήσω τους 10000 πόντους, έτσι;

Δημοσ.
Α, αν δηλαδή αγοράσω ένα μήνα σήμερα και φτάσω 10000 πόντους, όταν θα ξαναλήξει (στις 29 Απριλίου δηλαδή αν ανανεώσω σήμερα), μπορώ να το ανανεώσω χωρίς να βάλω χρήματα αφού θα έχω να χρησιμοποιήσω τους 10000 πόντους, έτσι;

σωστά.

και στις 29 Απριλίου απλά κάνεις extend account.

μην ξεχνάς ότι ο λογαριασμός για 30 μέρες δεν σβήνεται..

τι σημαίνει αυτό?

αν δεν έχεις να κατεβάσεις κάτι αυτό τον καιρό, το αφήνεις 4-5 μέρες ή και περισσότερες και ανανεώνεις μετά.

έτσι και αλλιώς αρχίζει να μετράει από τη μέρα που θα ανανεώσεις..:-)

Δημοσ.
σωστά.

και στις 29 Απριλίου απλά κάνεις extend account.

μην ξεχνάς ότι ο λογαριασμός για 30 μέρες δεν σβήνεται..

τι σημαίνει αυτό?

αν δεν έχεις να κατεβάσεις κάτι αυτό τον καιρό, το αφήνεις 4-5 μέρες ή και περισσότερες και ανανεώνεις μετά.

έτσι και αλλιώς αρχίζει να μετράει από τη μέρα που θα ανανεώσεις..:-)

Πολύ καλή φάση αυτό! Ακόμα και όταν θέλω να κατεβάσω κάτι και δεν θέλω να ανανεώσω ακόμα, μπορώ να χρησιμοποιώ τη free μέθοδο χωρίς πρόβλημα, έτσι;

Sorry για τις συνεχόμενες ερωτήσεις, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος (για πολύ καιρό δεν έκανα extend account και χρησιμοποιούσα καινούργιες κι έτσι έχανα πόντους - μήνες τσάμπα).

Και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.
Πολύ καλή φάση αυτό! Ακόμα και όταν θέλω να κατεβάσω κάτι και δεν θέλω να ανανεώσω ακόμα, μπορώ να χρησιμοποιώ τη free μέθοδο χωρίς πρόβλημα, έτσι;

Sorry για τις συνεχόμενες ερωτήσεις, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος (για πολύ καιρό δεν έκανα extend account και χρησιμοποιούσα καινούργιες κι έτσι έχανα πόντους - μήνες τσάμπα).

Και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

κανένα απολύτως πρόβλημα..(αρκεί να μην περάσουν οι 30 μέρες από τότε που σου έγραψε account expired) :-)

θα πρέπει να κάνεις βέβαια log out από το λογαριασμό σου για να μπορέσεις να κατεβάσεις αλλιώς θα σε πετάει στη σελίδα της ανανέωσης, (εκτός και αν χρησιμοποιήσεις άλλο browser).

πχ.. έχεις τον αποθηκευμένο κωδικό με το λογαριασμό στο firefox αλλά κατεβάζεις ότι θες από τον IE ή τον Opera.. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...