elpaso1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εχει αλλαξει κατι σοβαρο με το paypal πλεον; Ηρθε ενα e-mail στα Αγγλικα.
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εχει αλλαξει κατι σοβαρο με το paypal πλεον; Ηρθε ενα e-mail στα Αγγλικα. Μιλας με γρίφους γέροντα. Το βασικό που μπορει να βοηθήσει να λαβεις κάποια σοβαρη απαντηση ειναι να μας πεις ΤΙ γραφει το email 1
Parasomnia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ίσως εννοεί το ενημερωτικό μήνυμα που ήρθε και εμένα σήμερα. (στα ελληνικά) Έχει Subject:"Οι νομικές συμφωνίες σας με την PayPal" και τίτλο "Οι νομικές συμφωνίες μας θα αλλάξουν." Έχει link που στέλνει σε αυτή τη σελίδα και ενημερώνει κάποιες αλλαγές στους όρους χρήσης και την πολιτική του PP. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full 1
devil-ji Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Επειδη εχω να ασχοληθω με paypal πανω απο 6 χρονια μπορει καποιος να μου απαντησει συντομα στα ακολουθα: 1) ειναι καλυτερο να συνδεσεις λογαριασμο ή credit/debit ? 2) επιλογη το conversion να γινεται απο paypal ή τραπεζα ? (λογικα απο τραπεζα) 3) Εχει καποια προμηθεια για αγορες απο αλλη χωρα με € ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, devil-ji είπε Επειδη εχω να ασχοληθω με paypal πανω απο 6 χρονια μπορει καποιος να μου απαντησει συντομα στα ακολουθα: 1) ειναι καλυτερο να συνδεσεις λογαριασμο ή credit/debit ? 2) επιλογη το conversion να γινεται απο paypal ή τραπεζα ? (λογικα απο τραπεζα) 3) Εχει καποια προμηθεια για αγορες απο αλλη χωρα με € ? Οτι ήξερες πριν 6 χρονια το ιδιο ισχυει και σήμερα.
toyotats Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια. εχω τις εξης αποριες. Θελω να στειλω λεφτα σε εναν πωλητη που θα μου στειλη κατι απο το εξωτερικο. Πως κανουμε εντολη αγορας ? Θυμαμαι παλια οταν πατουσες send money σου εβγαζε επιλογες for services and goods , και για να στειλεις απευθειας σε φιλους. Αυτη η επιλογη τωρα δεν υπαρχει και με παει απευθειας εκει που βαζεις το email. Και κατι ακομα , απο το συνολικο ποσο που θα μεταφερω το 4% το κραταει το paypal σαν προμηθεια αν δεν κανω λαθος σωστα? Και αν εχω πχ λιγα λεφτα στο balance και στειλω πιο πολλα , θα τραβηξει απο το balance και μετα οσο χρειαστη απο την καρτα ? Η απευθειας θα τα παρει απο την καρτα? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από toyotats
Vasilis3797 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Διαθέτω ήδη ενα λογαριασμό paypal,θέλω να ανοίξω και ένα δεύτερο γνωρίζω πως δεν μπορώ να συνδέσω την debit card που έχω ήδη συνδεδεμένη στο πρώτο λογαριασμό. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορεί να μου εκδόσει η τράπεζα δεύτερη debit card για τον ίδιο λογαριασμό που διατηρώ σε αυτήν? Και αν ναι μετά θα την δεχτεί το paypal? H απάντηση σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.
Hapatingo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 minutes ago, Vasilis3797 said: Καλησπέρα. Διαθέτω ήδη ενα λογαριασμό paypal,θέλω να ανοίξω και ένα δεύτερο γνωρίζω πως δεν μπορώ να συνδέσω την debit card που έχω ήδη συνδεδεμένη στο πρώτο λογαριασμό. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μπορεί να μου εκδόσει η τράπεζα δεύτερη debit card για τον ίδιο λογαριασμό που διατηρώ σε αυτήν? Και αν ναι μετά θα την δεχτεί το paypal? H απάντηση σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Ναι γίνεται, εμένα η μια κάρτα έχει άλλο επίθετο και περνάει κανονικά.
Vasilis3797 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα θέλω να μεταφέρω χρήματα στο balance μέσω e-bankng συμπληρώνω κανονικά τα στοιχεία του paypal (iban Κλπ.) αλλά βλέπω στα στοιχεία τα δικά μου απο κάτω στο e-banking μου δείχνει το μικρό μου όνομα VASILEIOS ενώ στο paypal είναι VASILIS (το επίθετο ταιριάζει κανονικά) θα υπάρξει κάποιο θέμα με την μεταφορά;
Candia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 10/2/2019 στις 2:46 ΜΜ, spartak1 είπε Με κάρτα Ελληνικής τράπεζας προσπαθείς; Ισως οι πωλητές είναι σε λίστα απαγορευμένη από τους κεφαλαιακούς περιορισμούς. Μίλα με την τράπεζα σου Το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω αλλα με Ευρω.Εκανα καποιες αγορες ebay στις 18/2 ειναι αδυνατο να πληρωσω Εχω debit card 2 συνδεδεμενες με paypal .Πηρα την τραπεζα και τι μου ειπε.Ακουσον η αποριψη ειναι απο εβαυ εχει ενδειξη capital controlΝα σημειωσω οτι ο πωλητης ειναι Ελληνας. Τι να κανω?Ευχαριστω
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Candia είπε Το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω αλλα με Ευρω.Εκανα καποιες αγορες ebay στις 18/2 ειναι αδυνατο να πληρωσω Εχω debit card 2 συνδεδεμενες με paypal .Πηρα την τραπεζα και τι μου ειπε.Ακουσον η αποριψη ειναι απο εβαυ εχει ενδειξη capital controlΝα σημειωσω οτι ο πωλητης ειναι Ελληνας. Τι να κανω?Ευχαριστω Nα δοκιμάσεις με κάρτα άλλης τράπεζας, ιδανικά με κάρτα εξωτερικού
user2163 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, spartak1 είπε Nα δοκιμάσεις με κάρτα άλλης τράπεζας, ιδανικά με κάρτα εξωτερικού Η Κάνε top up το PayPal με έμβασμα. 1
kounga Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε σας το email που λέει οτι πλέον και στην Ελλάδα είναι δωρεάν οι αποστολές ποσών σε φίλους? Ζω σε παράλληλο σύμπαν , αφού το κάνω εδώ και χρόνια , ή εννοεί κάτι άλλο ? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από kounga 1
Jangos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, kounga είπε Ήρθε και σε σας το email που λέει οτι πλέον και στην Ελλάδα είναι δωρεάν οι αποστολές ποσών σε φίλους? Ζω σε παράλληλο σύμπαν , αφού το κάνω εδώ και χρόνια , ή εννοεί κάτι άλλο ? https://www.insomnia.gr/forums/topic/165639-paypal/?page=365&tab=comments#comment-57028115 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475395 1
kounga Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/2/2019 στις 1:20 ΠΜ, Jangos είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/165639-paypal/?page=365&tab=comments#comment-57028115 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475395 Μα το διάβασα αυτό. Δεν αλλάζει κατι... Δωρεάν ήταν και πρίν, δωρεάν και τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα