Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που την τοποθετείς (και σωστά) στη κατηγορία των b-movies φαντάζομαι ότι την κρίνεις και αναλόγως... γνώμη μου είναι ότι με το 6.5/10 την αδικείς...

Εκτός αν την βαθμολογείς με γνώμονα όλη τη γκάμα των ταινιών οπότε το 6.5 είναι μεγάλο :lol:

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Από τη στιγμή που την τοποθετείς (και σωστά) στη κατηγορία των b-movies φαντάζομαι ότι την κρίνεις και αναλόγως... γνώμη μου είναι ότι με το 6.5/10 την αδικείς...

Εκτός αν την βαθμολογείς με γνώμονα όλη τη γκάμα των ταινιών οπότε το 6.5 είναι μεγάλο :lol:

Χμ.. η αληθεια ειναι οτι δε τη βαθμολογησα ως b-movie αλλα καθαρα με βαση το συναισθημα της απολαυσης που ειχα καθως την εβλεπα και μετα το τελος.

Δημοσ.
Το αίσθημα απόλαυσης ε? Αποδεκτή μέθοδος βαθμολόγησης και αυτή...

Φαντάζομαι στο Bang Bus 7 βάζεις 10 ε? :-D

χαχαχ Δε το 'ξερα αλλα τσεκαρα και ειδα οτι ειναι τσοντα:-D Δε βλεπω τετοιες ομως.

Δημοσ.

Τις δυο τελευταιες μερες:

Sleepers (1996)

Μαλλον το ειδα για 2η φορα, δεν εχω ιδεα ποτε ηταν η πρωτη και δε θυμομουν τουλαχιστον το 75% της. Ενδιαφερον δραμα, με τραβηξε απο την αρχη και με κρατησε παρα τη μεγαλη διαρκεια, παροτι θα ηθελα ολη η ταινια να ηταν στο επιπεδο του πρωτου μερους (και λιγο πιο περα).

7.5/10

Tokyo Gore Police (2008)

Οτιναναι (μα οτιναναι) Ιαπωνικη action/sci-fi bmovie υπερσπλαττερια, με τις κακες και τις καλες στιγμες της. Δυστυχως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο.

6/10

The Invasion of the body snatchers (1978)

Sci-fi horror που περιμενα οτι θα μου αρεσε αρκετα περισσοτερο. Τελικα δε πετυχε το πραγμα, βαρεθηκα και στο τελευταιο 20λεπτο επεσε fast forward.

5/10

Δημοσ.

Mary and Max (2009)

9.0 / 10

Φοβερή ιστορία που άνετα θα μπορούσε να είναι αληθινή. Είναι εν μέρη όμως. Φαντασία - χαρακτήρες - γέλιο - δράμα και πολλές μικρές λεπτομέρειες όλα σε ένα πακέτο.

Αξιαγάπητη ταινία.

A, και κάτι άλλο.

Δεν μοιάζουν ;;

MV5BMTI4NjE3NTIyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTg5ODM5Mg@@._V1_.jpg

VS

alfred-hitchcock-1.jpg

Δημοσ.

H ταινια ειναι βασισμενη σε αληθινη ιστορια, σε προσωπικη ιστορια αφου εχει να κανει με καποιον penfriend που ειχε ο ιδιος ο δημιουργος, ο Adam Elliot . Δες και το topic, εχει κι αλλα πραγματα του που αξιζει να τσεκαρεις.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3650408

Δημοσ.
You can't handle the truth!

Μονόλογος για Oscar :-D

ναι

μεγαλη ατακα

απο ενα μεγαλο ηθοποιο.;)

και ο τομ κρουζ επαιξε καλα,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...