Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Τελικα τον τροχο δεν το πήρα, δεν ξερω τι με αποθησε εκεινη την ωρα. Τοσο καντεμης ομως που σημερα ηθελα να τροχισω κατι και παιδευομουν με γυαλοχαρτο. Πηρα το θερμοπιστολο που για τα λεφτα του αξιζει. Υ.Γ : αρχισανε να αντιγράφουν τις διαφισης του; ή ιδεα μου ειναι;
papoys1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Τελικα τον τροχο δεν το πήρα, δεν ξερω τι με αποθησε εκεινη την ωρα. Τοσο καντεμης ομως που σημερα ηθελα να τροχισω κατι και παιδευομουν με γυαλοχαρτο. Πηρα το θερμοπιστολο που για τα λεφτα του αξιζει. Υ.Γ : αρχισανε να αντιγράφουν τις διαφισης του; ή ιδεα μου ειναι; Μη σκας και εγώ το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο δεν το πήρα.Χτες πλήρωσα κάτι ρεύματα (ήρθε και της κόρης το κοινωνικό μετά από 5-6 μήνες μαζεμένα ) είδα τα διαθέσιμα υπόλοιπα έχουν στενέψει επικίνδυνα και έτσι το στείλαμε στις καλένδες.
papoys1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 + 1 ανταλακτικό teza δώρο των 36ml για τα κουνούπια , φυσικός χυμός πορτοκάλι , μπάμιες Ελληνικές extra και λαδάκι αυτοκινήτου 10/40. 24 λεπτά πριν, varoul k. είπε φραπές ο σωστός, ο γνήσιος, ο πρόστυχος 3,35 τα 100 γρ, όχι δεν αρχίσαμε καλά, γνώμη μου παππού εσύ έχεις κάνει και ταριφ ε ταξιτζής θέλω να πω, θα ξέρεις, τον έχουνε χαλάσει πια τον φραπέ, τώρα πίνεις 2 γουλιές και σε πιάνει πονοκέφαλος, παλιά το πολύ πολύ να πάθαινες καμία κεφαλαλγία/ημικρανία, εγώ παππού πού και πού παίρνω στιγμιαίο Ισπανίας από Κόφυ Άιλαντ, πολύ πιο ελαφρύς θεωρώ, δεν μου κάθεται στον λαιμό σαν εσπρέσσο σε παρακμιακό τυροπιτάδικο, ίδια τιμή, οπότε και αυτό προσφορά δεν θα το πω, άσε που με λιγότερα παίρνεις αξιοπρεπή εσπρέσσο χύμα, τώρα τι δοσολογία βάζω σε φραπέ δεν έχω μετρήσει για να κάνουμε αξιόπιστες συγκρίσεις, πάμε παρακάτω Λοιπόν καφέ εγώ μόνο φρέντο εσπρέσο το καλοκαίρι.Σιχάθηκα την Ελληνική γεύση του κλασικού nescafe.Κάπως ο cold πίνεται αλλά πανάκριβος. Ο buondi σε κόκκους ένα κιλό που πήρα από το ιντερνικό της πλατείας Αττικής πολύ καλή γεύση.Από 1 που έπινα ήδη έχω φτάσει 2-3 την ημέρα με τάσεις ανόδου όσο ανεβαίνει η ζέστη. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από papoys1 1
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, papoys1 είπε φυσικός χυμός πορτοκάλι Συμπυκνωμένος:oneup: 6 λεπτά πριν, varoul k. είπε ενας συγγενης με ειχε παρει μεσα σε εργοστασιο με πορτοκαλια και μου δειχνει μια στοιβα με σαπισμενα πορτοκαλια με βουνο μυγες και μου λεεει αυτα τα δινουμε στις εταιριες που φτιαχνουν χυμο, απο τοτε εκοψα τους χυμους, Oλα τα πορτοκαλια παραδιδονται στις εταιριες, ακομα και τα σαπια, δε κάθονται να κανουν διαλογή. Όμως ο χυμος πρωτου φτασει στα ραφια εχει παστεριωθει/αποστειρωθει. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από rus 1
papoys1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Είναι γνωστά αλλά ο life έχει 2 ευρώ και βάλε κάτι χυμοί φρουτοποτά είναι τίγκα στη ζάχαρη,τα άλλα s/m τον ίδιο τον έχουν 90 λεπτά και βάλε οπότε λόγω ζέστης να λέμε ότι πίνουμε και ένα ποτήρι χυμό έστω και από πορτοκάλια διαλογής.
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη διαλογης, εννοεις. Αυτους τους Life λες? Είναι ολοι από συμπυκνωμενο χυμο. Μόνο αυτος είναι από μη συμπυκνωμενο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από rus 1
Diskimpex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Κοιτακτε την περιεκτικοτητα γενικα .Καποιοι δεν λενε ποσοστο.
nickmanak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 ΦΥΛΛΑΔΙΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ https://media.lidl-flyer.com/ccfa0730-6e2a-11e8-8e93-005056ab0fb6/ΑΠΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ-1806-Εβδομαδιαίες-Προσφορές-Lidl-01.pdf 2
sakisvele Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Κάποιος έχει πάρει την τοστιέρα Του Lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=12486
papoys1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, sakisvele είπε Κάποιος έχει πάρει την τοστιέρα Του Lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=12486 Ναι την έχω εγώ πάνω από δύο χρόνια.Πολύ καλή και τίμια για τα λεφτά της. Πάρτην με κλειστά μάτια.
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εχω περσινο μοντελο.Αργει λιγο και νομιζω καει πολυ ρευμα.
vamvakoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, sakisvele είπε Κάποιος έχει πάρει την τοστιέρα Του Lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=12486 Την έχω εγώ, σπέρνει. Αν την ξαναβγαλει την παίρνεις με κλειστά μάτια. 1
sakisvele Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ψήνει ομοιόμορφα και δυνατή.. ή κάνει ώρα για να τα ετοίμασει;
Πανος999 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ρε παιδια τα lidl φερνουν κατα καιρους κατι πατους τυπου scholl.. Επειδη δεν ψωνιζω στα lidl, ξερει κανεις με ποιο τροπο μπορω να ειδοποιηθω αν ξαναφερει? Εχω κ την εφαρμογη στο κινητο, αλλα οταν ειχα παρει πιο παλια δεν το ειχαν ανεβασει εκει.. Απλα μου το ειπε φιλος..
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εχει νομιζω συνεχεια με διαφορες φιρμες.Κανονικο εμπορευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις