zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Δεν είναι μόνο παραγωγοί στις λαϊκές αλλά πολύ περισσότερο μεσάζοντες έμποροι. Και ο τζίρος τους δεν είναι και ασήμαντος για να μην κόβουν αποδείξεις, βγάζουν τόσα που απασχολούν και υπαλλήλους στο πόστο τους. Άρα αυτό το «μεροκάματο» μόνο ως κλάψα στέκει. Είναι επαγγελματίες και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το να μην πληρώνουν ούτε αυτή την εφορία που τους αναλογεί για τα διόλου ευκαταφρόνητα εισοδήματά τους. Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει!
jgeorgiou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα στην ζωή είναι θέμα "ποσότητας" Το κώνειο που ήπιε ο Σωκράτης σε μικρές ποσότητες κάνει καλό στον οργανισμό!! Θεωρητικά , τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι επιβαρυμένα με ουσίες που δεν κάνουν και πολύ καλό στον οργανισμό. Χαίρω πολύ αλλά η κοινωνία προχωρά και πριν 1 αιώνα που δεν τρώγαμε "επεξεργασμένα" τρόφιμα ζούσαμε μέχρι τα 50 και σήμερα που τρώμε καθημερινά επεξεργασμένα τρόφιμα ζούμε στα 85ετη. Καλό θα ήταν να είμαστε ποιο ήπιοι στις εκφράσεις μας , όλοι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι τα μη επεξεργασμένα είναι ποιο υγιεινά συνήθως οπότε αν μπορούμε να διαλέξουμε να τα προτιμάμε. Τώρα περί παγκοσμίων συνωμοσιών όπου μας ψεκάζουν και μας ταΐζουν δηλητήρια αυτά δεν πολυστέκουν. ΥΓ KoreanW Αφού αυτοί οι έμποροι που λες κονομάνε και έχουν και υπαλλήλους και δεν πληρώνουν και εφορία , γιατί οι νέοι δεν πάνε να γίνουν να "κονομήσουν" και όλοι προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο? Να ανοίξεις τα μάτια στον κόσμο και να το πεις και σε ΔΥ να παραιτηθούν να γίνουν έμποροι να φοροδιαφεύγουν και να ζουν ζωή χαρισάμενη. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από jgeorgiou 4
KoreanW Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, zio10 said: Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει! όποιος έχει πάει σε λαϊκή, ξέρει ότι κόβουν ανελλιπώς αποδείξεις τη μία μέρα που πέφτει σύρμα για εφοριακούς που κάνουν ελέγχους στην πιάτσα... 38 minutes ago, jgeorgiou said: ΥΓ KoreanW Αφού αυτοί οι έμποροι που λες κονομάνε και έχουν και υπαλλήλους και δεν πληρώνουν και εφορία , γιατί οι νέοι δεν πάνε να γίνουν να "κονομήσουν" και όλοι προσπαθούν να μπουν στο δημόσιο? Να ανοίξεις τα μάτια στον κόσμο και να το πεις και σε ΔΥ να παραιτηθούν να γίνουν έμποροι να φοροδιαφεύγουν και να ζουν ζωή χαρισάμενη. ναι εγώ σου φταίω που δεν κόβουν αποδείξεις και υπάρχουν μεσάζοντες που κονομάνε σε βάρος των άλλων και δεν βλέπεις ούτε τους υπαλλήλους που απασχολούν, λυπάμαι που στο χάλασα ,ίσως να είναι η ...ταξική συμπαράσταση που στα δικαιολογεί όλα, αλλά ο λόγος που δεν πάνε κάποιοι να βγάλουν λεφτά στα μαναβικά είναι η ψώρα του καθενός να μην «κακοπέσει» σε «τέτοια επαγγέλματα» και όχι ότι στις λαϊκές δε βγάζουν καλά λεφτά και μαύρα... δεν ξέρω τί σου έθιξα από όλα, αλλά η προσπάθειά σου για αντίλογο δεν είναι τόσο καλοπροαίρετη μάλλον Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW 1 1
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν πιστεύω να μη κόβουν και καθόλου. Εδώ πλανόδιος που πηγαίνει σε χωριά 100-200 ανθρώπων και κόβει! Μην είσαι αφελής, άκου κόβουν αποδείξεις. 2 ώρες πριν, billkill77 είπε Οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή, ανεξαρτήτου υπερμαρκετ είναι καρκίνος, μακριά από κρέας, ζάχαρη και τηγάνια, μόνο ωμά φρούτα, νεροβραστα λαχανικά, ξηροκαρπια καί άφθονο νερό Το τηγάνι ου κολλάει; εγώ έχω πάρει για να με μαγειρεύουν αυτά που είναι με πέτρα.
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Μην είσαι αφελής, άκου κόβουν αποδείξεις. Το τηγάνι ου κολλάει; εγώ έχω πάρει για να με μαγειρεύουν αυτά που είναι με πέτρα. Όλα σίγουρα όχι, αλλά κάποιες τις κόβουν. Τέλος πάντων, ξεφύγαμε 1
rus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε η κοινωνία προχωρά και πριν 1 αιώνα που δεν τρώγαμε "επεξεργασμένα" τρόφιμα ζούσαμε μέχρι τα 50 και σήμερα που τρώμε καθημερινά επεξεργασμένα τρόφιμα ζούμε στα 85ετη. Καλό θα ήταν να είμαστε ποιο ήπιοι στις εκφράσεις μας , όλοι θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι τα μη επεξεργασμένα είναι ποιο υγιεινά συνήθως οπότε αν μπορούμε να διαλέξουμε να τα προτιμάμε. Τώρα περί παγκοσμίων συνωμοσιών όπου μας ψεκάζουν και μας ταΐζουν δηλητήρια αυτά δεν πολυστέκουν. Ζουσαμε μεχρι τα 50 γιατι δεν ηταν ανεπτυγμενη η ιατρικη. Το ότι οι εταιριες βαζουν φτηνες και υποπτες ουσιες για να ριχνουν το κοστος τους, να συντηρουν περισσοτερο το προϊον τους και να δινουν καλυτερη γευση δε σημαινει ότι είναι παγκοσμια συνωμοσια για να μας ταϊζουν δηλητηρια. Το κερδος τους ενδιαφερει, αν σε καθαρισουν μετα σε ποιον θα πουλανε? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από rus 1
ELTASSOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rus είπε Ζουσαμε μεχρι τα 50 γιατι δεν ηταν ανεπτυγμενη η ιατρικη. Το ότι οι εταιριες βαζουν φτηνες και υποπτες ουσιες για να ριχνουν το κοστος τους, να συντηρουν περισσοτερο το προϊον τους και να δινουν καλυτερη γευση δε σημαινει ότι είναι παγκοσμια συνωμοσια για να μας ταϊζουν δηλητηρια. Το κερδος τους ενδιαφερει, αν σε καθαρισουν μετα σε ποιον θα πουλανε? Τα κρατη επιτρεπΟυν τα δηλητηρια για να πεθαινουν οι πολιτες στα 65 70 να γλυτωνουν τα νοσοκομειακα εξοδα και τις συνταξεις. Η τροικα ειναι παντου Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από ELTASSOS
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 8:01 ΠΜ, tsiro7 είπε 2.80 δεν ειναι τιμή προσφοράς αλλά προσφορά προϊόντος που λήγει, πάμε παρακάτω . 6.69 το κιλό χθες ο Βασιλόπουλος ημισκληρο arla. Εισαγωγής βέβαια αλλά μην μου πείτε ότι πάτε στο lidl να στηρίξετε τα ελληνικά προϊόντα. Επίσης περίμενα στο ταμείο 2 λεπτά και όχι 20 ως συνήθως στο lidl,μπηκα σε μαγαζί όχι σε αποθήκη και κυρίως είδα κόσμο να δουλεύει, όχι 2 - 3 να τρέχουν σαν παλαβοι και τους security να γεμίζουν σακούλες και να είναι μπροστά στα ταμεία να πιάσουν κάνα κλέφτη. Αλήθεια το έχετε δει πουθενά αλλού αυτό? Security στα ταμεία να σε κόβουν μπας και βουτήξες κάνα γκοφρετακι 0.19 σε προσφορά? Και το lidl είχε προσφορά ένα κιλό edam σε φέτες 4,99 τι πάει να πει αυτό.Δημοπρασία κάνουμε;;;;; Μιλάω για συγκεκριμένο προιόν και περιμένω απάντηση για κάτι παρόμοιο. Όχι απλά προσφορά. Καραπροσφορά λέμε και με εξαιρετική γεύση. Άσε τα άρλα τα ένταμ τα γκούντα και τα υπόλοιπα ξένα.Βρες μου εσύ ένα Ελληνικό 500 γραμμαρίων που να λήγει σε 2 μέρες και όχι σε 10-20 στην παραπάνω προσφορά και μετά τα λέμε.Το συγκεκριμένο το βάζει συχνά και σε άλλη προσφορά από 4 στα 3 ευρώ και του κιλού από 7 στα 5.Αν δεν έχεις αγοράσει Ελληνικό ποτέ μπορείς να γκουγκλάρεις για να δεις τιμές και μετά τα λέμε. Είδες κανένα άλλο s/m να βάζει προσφορά σε κοντινή ημερομηνία λήξης;;;; Τα κρατάει στην ίδια τιμή μέχρι μία μέρα πριν τη λήξη και μετά τα πάει για ανακύκλωση , ή ως συνήθως τα κόβουν φετούλες τους βάζουν πάνω και μία νέα ημερομηνία και τα ρίχνουν στη βούτα.
fredd0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είδες κανένα άλλο s/m να βάζει προσφορά σε κοντινή ημερομηνία λήξης;;;; Τα κρατάει στην ίδια τιμή μέχρι μία μέρα πριν τη λήξη και μετά τα πάει για ανακύκλωση , ή ως συνήθως τα κόβουν φετούλες τους βάζουν πάνω και μία νέα ημερομηνία και τα ρίχνουν στη βούτα. ολα βαζουν -30% σε προιντα κοντινης ληξης ακομα κι ο θανοπουλος που ψωνιζω εγω και δεν τον λες και προσφορατζη, μιση ωρα εφαγα να βρω 'φρεσκια' στεβια, ολο -30% ηταν 😕 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από fredd0 1
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, fredd0 είπε ολα βαζουν -30% σε προιντα κοντινης ληξης ακομα κι ο θανοπουλος που ψωνιζω εγω και δεν τον λες και προσφορατζη, μιση ωρα εφαγα να βρω 'φρεσκια' στεβια, ολο -30% ηταν 😕 Έχεις δίκιο για πιο μικρά.Αν και δεν έχω Θανόπουλο κοντά σε ΕΛΟΜΑΣ έχω συναντήσει κάποιες όχι όμως στο βαθμό που βάζει το lidl π.χ. φρέσκο γάλα δεν έχω δει πουθενά αλλού εκτός του lidl. Τα μεγάλα π.χ. Βασιλόπουλος - Σκλαβενίτης πέραν των κλασικών προσφορών των εταιρειών που βάζουν όλοι δικές τους -30 όπως το lidl δεν βάζουν.
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Παππου καθε φορα που γραφεις για βουτα παει το μυαλο μου σ εναν πρωην που τριγυρναγε εκει με τ αμαξι για να δειξει τις οδηγικες του ικανοτητες με λοιπα ρεμαλια 1
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Παππου καθε φορα που γραφεις για βουτα παει το μυαλο μου σ εναν πρωην που τριγυρναγε εκει με τ αμαξι για να δειξει τις οδηγικες του ικανοτητες με λοιπα ρεμαλια Μαργαρίτα δεν ήξερα τι είναι .Το όνομα μου το είπε η σύζυγος που δούλευε παλαιότερα σε s/m και τον τρόπο λειτουργίας της επειδή καμιά φορά λόγω τεμπελιάς έπαιρνα τυρί για τοστ από εκεί. Για αυτό ξέρω κάτι παραπάνω.
12180 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχεις δίκιο για πιο μικρά.Αν και δεν έχω Θανόπουλο κοντά σε ΕΛΟΜΑΣ έχω συναντήσει κάποιες όχι όμως στο βαθμό που βάζει το lidl π.χ. φρέσκο γάλα δεν έχω δει πουθενά αλλού εκτός του lidl. Τα μεγάλα π.χ. Βασιλόπουλος - Σκλαβενίτης πέραν των κλασικών προσφορών των εταιρειών που βάζουν όλοι δικές τους -30 όπως το lidl δεν βάζουν. Στο Βασιλόπουλο έχω πετύχει πολλές φορές μέχρι και -50% σε αναψυκτικά,κέικ και μπισκότα επιπλέον της αρχικής έκπτωσης.Κάθε φορά που πάω ψάχνω σε τυποποιημένα τυριά,αναψυκτικά,κέικ,μπισκότα και μπύρες
rus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, 12180 είπε Στο Βασιλόπουλο έχω πετύχει πολλές φορές μέχρι και -50% σε αναψυκτικά,κέικ και μπισκότα επιπλέον της αρχικής έκπτωσης.Κάθε φορά που πάω ψάχνω σε τυποποιημένα τυριά,αναψυκτικά,κέικ,μπισκότα και μπύρες Kι εγω τις προαλλες ειδα κατι περιεργο στον ΑΒ, μια σοκολατα με καραμελωμενα φουντουκια που εληγε σε 1 μηνα της ειχανε βαλει σημανση ότι είναι προϊον με συντομη ημερ/νια ληξεως οποτε παει -50%. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, απλά νομίζω ότι ο παππούς αναφέρεται σε προϊόντα που πωλούνται χύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις