naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 επιτελους βρηκαμε ενα παιχνιδι που να αξιζει να ασχοληθεις γτ ειχα βαρεθει να παιζω φιφα και φιφα! Δεν είναι ένα αλλά ΠΟΛΛΑ που αξίζουν να ασχοληθείς. Τερμάτισε αυτά που έχεις για την ώρα και θα σου προτείνουμε και άλλα!
mtzs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 επιτελους βρηκαμε ενα παιχνιδι που να αξιζει να ασχοληθεις γτ ειχα βαρεθει να παιζω φιφα και φιφα! Εαν πετυχεις Red Dead Redemption (το πρωτο και οχι το undead nightmare) σε προσφορα η και το Batman Arkham Asylum χτυπα τα. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα
johnbond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 οσο καλη χρηση και να το κανεις καποτε θα σε λαμπαδιασει ενα παιχνιδι και θα ξεσπασεις!!εγω το κανω πολυ συχνα αυτο οχι ομως στα joystick του ps3 γτ ειναι ακριβα..οταν επαιζα στο pc προ/φιφα καθε μηνα ηθελα και καινουριο joystick, αλλο ομως 10/15Ε που εχει στο pc και αλλο 60Ε του ps3! Το προ πρέπει να είναι το πιο εκνευριστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει. Σε οδηγεί στα ηρεμιστικά.
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εαν πετυχεις Red Dead Redemption (το πρωτο και οχι το undead nightmare) σε προσφορα η και το Batman Arkham Asylum χτυπα τα. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα Εχει να παίξει και τα uncharted!
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εαν πετυχεις Red Dead Redemption (το πρωτο και οχι το undead nightmare) σε προσφορα η και το Batman Arkham Asylum χτυπα τα. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα Εκτος απο αυτα προσθεσε και το Arkham City!! Το προ πρέπει να είναι το πιο εκνευριστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει. Σε οδηγεί στα ηρεμιστικά. Πινω μπ@φους και παιζω pro!!!!! Εχει να παίξει και τα uncharted! 3 και αυτα σαν τα gow!!
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος απο αυτα προσθεσε και το Arkham City!! 3 και αυτα σαν τα gow!! Είδες πόσα παιχνίδια μαζεύονται? Και εγώ έχω να τα παίξω όλα αυτά!
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και γω και πολλοι αλλοι επισης!! Και οσοι δεν τα χουνε παιξει εδω ειμαστε για να τους τα προτεινουμε...
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και γω και πολλοι αλλοι επισης!! Και οσοι δεν τα χουνε παιξει εδω ειμαστε για να τους τα προτεινουμε... Εσύ Heavy Rain και Uncharted έχεις παίξει? Πότε το πήρες το ps3 σου?
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ Heavy Rain και Uncharted έχεις παίξει? Πότε το πήρες το ps3 σου? Εγω εχω παιξει και τους 2 τιτλους και την σειρα uncharted την εχω τερματισει μαλιστα και τα 3 παιχνιδια στο crushing. Προσωπικα το ps3 το αγορασα λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του. Εσυ ποτε το πηρες και εχεις τερματισει πολλους τιτλους??
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω παιξει και τους 2 τιτλους και την σειρα uncharted την εχω τερματισει μαλιστα και τα 3 παιχνιδια στο crushing. Προσωπικα το ps3 το αγορασα λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του. Εσυ ποτε το πηρες και εχεις τερματισει πολλους τιτλους?? Εγώ έχω μια βδομάδα ακριβώς που το πήρα! Που είπα ότι έχω τερματίσει πολλούς τίτλους? Ακόμα στο gow 1 είμαι!
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω μια βδομάδα ακριβώς που το πήρα! Που είπα ότι έχω τερματίσει πολλούς τίτλους? Ακόμα στο gow 1 είμαι! Απο εδω το ειδα Είδες πόσα παιχνίδια μαζεύονται? Και εγώ έχω να τα παίξω όλα αυτά! και συμπερανα οτι εχεις παιξει αρκετα... Δεν μου πες ομως ποτε πηρες το ps3?? Σκεφτεσαι να το χακαρεις??
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απο εδω το ειδα και συμπερανα οτι εχεις παιξει αρκετα... Δεν μου πες ομως ποτε πηρες το ps3?? Σκεφτεσαι να το χακαρεις?? Το πήρα χακαρισμένο την προηγούμενη Δευτέρα. Εδώ εννοούσα ότι έχω πολλά παιχνίδια στην λίστα για να παίξω!
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το πήρα χακαρισμένο την προηγούμενη Δευτέρα. Εδώ εννοούσα ότι έχω πολλά παιχνίδια στην λίστα για να παίξω! Καλη συνεχεια!! Εχεις αρκετους τιτλους να παιξεις, για την ακριβεια αυτους που εχουν βγει μεχρι τον περασμενο Αυγουστο...
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλη συνεχεια!! Εχεις αρκετους τιτλους να παιξεις, για την ακριβεια αυτους που εχουν βγει μεχρι τον περασμενο Αυγουστο... Ναι και είναι πολλοί! + Uncharted 3
mados Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ναι και είναι πολλοί! + Uncharted 3 +Fifa 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις