kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ακριβώς αυτό κάνε. Εγώ πιστεύω δεν φταίει αυτός αλλά το ίδιο το κατάστημα γραφτηκα με αλλο email και μου αποτι ειδα μου εστειλαν κωδικο :mrgreen: αποτι ξερω οι εκπτωσεις ειναι μεχρι την Τριτη 28 Φεβρουαριου! Αν εγω παραγγειλω αυριο το joystick και μου το φερουνε μετα της 28Φλεβαρη θα ισχυει ακομη η εκπτωση ετσι?
naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 γραφτηκα με αλλο email και μου αποτι ειδα μου εστειλαν κωδικο :mrgreen: αποτι ξερω οι εκπτωσεις ειναι μεχρι την Τριτη 28 Φεβρουαριου! Αν εγω παραγγειλω αυριο το joystick και μου το φερουνε μετα της 28Φλεβαρη θα ισχυει ακομη η εκπτωση ετσι? Πιστεύω όπως σε όλα τα καταστήματα η τιμή που θα δώσεις θα αντιστοιχεί σε αυτήν που θα το παραγγείλεις. Τώρα για τον κωτσόβολο δεν παίρνω όρκο
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω όπως σε όλα τα καταστήματα η τιμή που θα δώσεις θα αντιστοιχεί σε αυτήν που θα το παραγγείλεις. Τώρα για τον κωτσόβολο δεν παίρνω όρκο λογικα ετσι πρεπει να γινετε αλλιως δεν στεκει! τον κωδικο μπορω να τον χρησημοποιεισω για περισσοτερα απο ενα προϊοντα που εχουνε εκπτωση ή ισχυει μονο για ενα?
johnbond Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 λογικα ετσι πρεπει να γινετε αλλιως δεν στεκει! τον κωδικο μπορω να τον χρησημοποιεισω για περισσοτερα απο ενα προϊοντα που εχουνε εκπτωση ή ισχυει μονο για ενα? Αν το παραγγείλεις όσο ισχύει η προσφορά και καταχωρηθεί η παραγγελία θα το πάρεις στα 41 ευρώ όποτε και να στο φέρουν. Απλά πρόσεξε μην τελειώσει η προσφορά. Το κουπόνι πρέπει να ισχυει για πολυ καιρό γιατί εγώ αγόρασα κάτι με αυτό και ισχύει ακόμη.
naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 λογικα ετσι πρεπει να γινετε αλλιως δεν στεκει! τον κωδικο μπορω να τον χρησημοποιεισω για περισσοτερα απο ενα προϊοντα που εχουνε εκπτωση ή ισχυει μονο για ενα? Για πολλά προϊόντα. Όσα θες.
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για πολλά προϊόντα. Όσα θες. ωραια (αν και δεν νομιζω να παρω και κατι αλλο εκτος του DS3)
lj23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα στο φορουμ..προσπαθω να συνδεσω το pse με μια toshiba 32WL66Z.συνδεω ολα τα καλωδια αλλα μου δειχνει μαυρη οθονη...διαβασα σε κατι φορουν του εξωτερικου οτι ισωα να πρεπει να χαμηλωσω την αναλυση..απο 1080 σε 720 ξερει κανεις κατι αλλο;; πως το κανω αυτο;; ευχαριστω προκαταβολικα
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα στο φορουμ..προσπαθω να συνδεσω το pse με μια toshiba 32WL66Z.συνδεω ολα τα καλωδια αλλα μου δειχνει μαυρη οθονη...διαβασα σε κατι φορουν του εξωτερικου οτι ισωα να πρεπει να χαμηλωσω την αναλυση..απο 1080 σε 720 ξερει κανεις κατι αλλο;; πως το κανω αυτο;; ευχαριστω προκαταβολικα με τι το συνδεεις στην τηλεοραση σου?με το scart ή με hdmi?
lj23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 hdmi αλλα προσπαθησα και με τα 3 χρωματιστα καλωδια και δεν γινεται ουτε με αυτα... εχει θυρα hdmi
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 hdmi αλλα προσπαθησα και με τα 3 χρωματιστα καλωδια και δεν γινεται ουτε με αυτα... εχει θυρα hdmi ωραια!αφου το εχεις με το hdmi κανε την εξης διαδικασια! πατα το κουμπι για να ανοιξει το ps3 μολις βγαλει το πρασινο φωτακι κρατησε το κουμπι πατημενο μεσα μεχρι να ακουσεις ενα μπιπ (5 δευτερολεπτα περιπου)..μολις ακουστει αυτος ο ηχος θα σου εμφανισει στην τηλεοραση σου καποιες οδηγιες...θα σου λεει αν θες να το συνδεσεις σε αναλυση 1080p εσυ θα πατησεις ναι και θα ακολουθησεις τις οδηγιες! καντο και ξαναστειλε να μας πεις αν τα καταφερες!
lj23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου σε ευχαριστω...αυτο ηταν....να σαι καλα...καλο βραδυ...παω να χαθω στη μαγεια...
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου σε ευχαριστω...αυτο ηταν....να σαι καλα...καλο βραδυ...παω να χαθω στη μαγεια... τιποτα! καλο καψιμο Υ.Γ.οταν θα πας να το συνδεσεις σε μια αλλη τηλεοραση ή αν αποσυνδεσεις καποια στιγμη το hdmi παιζει να στο ξανακανει (σιγουρα αν το πας σε αλλη τηλεοραση), οποτε να ξερεις θα το ρυθμιζεις και θαναι ολα good!
mtzs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Α ρε kj, τα εμαθες τα ολα κολπα :rolleyes: Το ιδιο ισχυει αν εχουμε και προβληματα με τον ηχο Και η συνδεση HDMI παντα με κλειστες συσκευες
kjtzemis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Α ρε kj, τα εμαθες τα ολα κολπα :rolleyes: Το ιδιο ισχυει αν εχουμε και προβληματα με τον ηχο Και η συνδεση HDMI παντα με κλειστες συσκευες βαιβαιως πρωτη μερα που ειχα παρει το ps3 ειχα παει μενα κολλητο μου που το ειχε και ο αδερφος του και ηρθε και με βοηθησε να ρυθμισουμε την κονσολα (ιντερνετ,hdmi κλπ) αλλα θυμομουνα οτι κατι εκανε με το κουμπι PS του DS3 τελικα θυμομουνα λαθος και το ειχα προσπαθησει μετα με το κουμπι του ps3 Υ.Γ.οταν λες κλειστες?πχ την τηλεοραση κλειστη απτο τηλεκοντρολ ή βγαλμενη απο την πριζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις