Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι' αυτό, πρόσεχε τι αγοράζεις μεταχειρησμένο. ;)

ετσι κιαλλιως μονο το fifa12 παιζω Online οποτε δεν με πολυ ενδιαφερει :mrgreen:

Δημοσ.

Το heavy rain το τερμάτισα..

Αν και αρχικά με κούρασε το αργό gameplay και οι κουραστικές δουλείες(πχ να φτιάξω φαγητό) τελικά το παιχνίδι άξιζε..

Το ερώτημα μου είναι απο πόσο πίσω πρέπει να ξαναπαίξω για να αλλάξει σημαντικά η ιστορία;

Στην πορεία δεν κατάλαβα να βρίσκομαι μπροστά σε κάποιο μεγάλο δίλλημα που θα άλλαζε τα πράγματα.

Δημοσ.

Μετράει αν (ΠΡΟΣΟΧΗ! MAJOR SPOILER! ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ!)

αφήσεις τον ληστή στο μαγαζί να φύγει αφού σκοτώσει τον καταστηματάρχη ή τον πείσεις να φύγει, αν θα εξαφανήσεις όλα τα στοιχεία στο μαγαζί του manfred, αφήσεις τον krammer να πεθάνει, την κοπελα να πνiγεί στο αυτοκίνητο, αν επιβιώσουν ή όχι οι κεντρικοί χαρακτήρες (jayden, madison, ethan), αν σε πιάσει η αστυνομία, αν περάσεις τα trials ή όχι κλπ).

Γενικά θέλει πολύ δουλειά το παιχνίδι για να τα κάνεις/δείς όλα.

Δημοσ.

η μπορεις πολυ απλα να το ψαξεις @ youtube.Εχει ενα βιντεακι με μαζεμενα ολα τα endings.Υπαρχουν και 2-3 σελιδες που ειχα ψαξει και σου λενε τι ακριβως πρεπει να κανεις για να τα δεις ολα.

Αλλα οντως θελει πολυ δουλεια.

2 φορες το τερματισα κ αυτο γιατι την πρωτη εκανα βλακεια :-D

Δημοσ.

2 φορες το τερματισα κ αυτο γιατι την πρωτη εκανα βλακεια :-D

Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί έκανα ένα λάθος λίγο πριν το τέλος(μπας και κάναμε το ίδιο; :mrgreen: ) και όλα πήγαν στραβά..

Μετά το ξανάπαιξα απο κει και τέλειωσε καλά η ιστορία αλλά κατα τη γνώμη μου το πρώτο φινάλε που θα έχεις είναι αυτό που σου μένει.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑ SPOILER

εγω την πατησα στην δευτερη αποστολη για να βρεις τις καρτες για το παιδι εκει που εισαι σε εναν ηλεκτρικο σταθμο,εχανα συνεχεια και μετα λεω δε μαμιεται και βγηκα απο την πορτα.Εχασα πολλα στοιχεια απο εκει και μετα στο τελος δεν μπορουσα να βρω που ειναι το παιδι.Δεν ακουσα και καλα το ηχητικο στο τελος και ξενερωσα τη ζωη μου.Πραγματικα αν χασω κατι που το εχω κουραστει για να το αποκτησω μετα το παραταω τελειως για ενα διαστημα

Δημοσ.

Τι γίνεται μόνο εγώ τα πήγα καλά στο πρώτο playthough? :P

Το μόνο που δεν έκανα "σωστά" ήταν

να βάλω τον jayden στη μπανιέρα εκεί που τα έχανε στο διαμέρισμά του, και να λύσω τον "γρίφο" για το ποιός είναι ο ΟΚ

.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξεκίνησα να παίζω το Adventure Mode του naruto ultimate ninja storm 2 χθες. Έπαιξα 4 ωρίτσες σίγουρα. Βέβαια πήγαινα αργά αργά για να καταλάβω τι γίνεται. Φοβερό πάντως το game. Ειδικά για κάποιον που βλέπει naruto το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ή αλλιώς ας περιμένει κανά μήνα ακόμα για να τσιμπήσει το Generations!

Δημοσ.

SPOILER WARNING!! Περιέχει στοιχεία σεναρίου!!

Εμένα συλλάβανε τον ethan πριν πάει για τα τελευταία γράμματα,αλλά η madison πήγε στο διαμέρισμα του scott και ενώ είχα βρει τη διεύθηνση έκανα το λάθος να πηδήξω απο το παράθυρο :confused: :-D όταν έπιασε η φωτιά!Και είχα φτάσει στην κουζίνα αλλά δε σκέφτηκα να μπω στο ψυγείο.

Μετά πήγαν όλα στραβά..

Τώρα θα το αφήσω για λίγο καιρό το heavy rain και θα επανέλθω αργότερα.

Σειρά έχει το uncharted 1.Έτυχε να μείνει τελευταίο αφού έχω παίξει ήδη το 2 κ 3.

Δημοσ.

Εσύ τους κατέστρεψες. :P

Φοβερό το Unch1, μέχρι τώρα που έπαιξα το 1 και 2, προτειμώ το 1. Σε λίγες μέρες θα παίξω επιτέλους και το 3. ^_^

Δημοσ.

παιδια δεν αντεξα διαβασα τα spoilers απο το heavy rain, δεν το εχω παιξει ακομη το παιχνιδι, το εχω παραγγειλει και δεν εχω παει ακομη να το παρω (μεχρι να το παρω θα εχω ξεχασει οτι εχετε γραψει)!

βλεπω οτι σαν να ειναι διαφορετικη η ιστορια στον καθενα σας,δεν ειναι ιδιο το παιχνιδι σε ολους?

Δημοσ.

Τώρα θα το αφήσω για λίγο καιρό το heavy rain και θα επανέλθω αργότερα.

Σειρά έχει το uncharted 1.Έτυχε να μείνει τελευταίο αφού έχω παίξει ήδη το 2 κ 3.

Αναποδα τα αρχισες αλλα καλλιο αργα παρα ποτε... :-D

Εσύ τους κατέστρεψες. :P

Φοβερό το Unch1, μέχρι τώρα που έπαιξα το 1 και 2, προτειμώ το 1. Σε λίγες μέρες θα παίξω επιτέλους και το 3. ^_^

Φοβερο το 1 δεν λεω ειναι και η αρχη της τριολογιας αλλα θα διαφωνησω οτι ειναι το καλυτερο δινοντας την ψηφο με διαφορα στο 2...:rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...