bal89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 https://www.guildwars2.com/en/news/structured-pvp-iceberg/ γνωριζουμε ποτε θα γινουν implement?
Intruder7s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Λογικα μεσα στο μηνα θα αρχισουν να εμφανιζονται αλλιως δεν θα τα αναφερανε.
Tilion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σελιδες σαν και αυτη http://www.raidgold.com/ ειναι εμπιστες η θα εχω προβλημα με το acc μ?Θελω να κανω μια μικρουλα αγορα για να παρω κατι runes και απλα βαριεμε το farming Γιατί δεν αγοράζεις gold κατευθείαν από το store;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Halloween 2012 Mad King Thorn! (που έχω να τον δω από το πρώτο GW Halloween )
koyiote Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hCSYfJZNYLY Ένας από τους λόγους που το WvWvW είναι μια βλακεία αυτή την στιγμή. Βάλε τα bots που είναι σε λίμνες και σκοτώνουν τα mobs και γεμίζουν τον server στο wvw και δε μπορεί να μπει κόσμος για pvp, βάλε και τα invisible armies.... Εδώ και μια βδομάδα είναι bots στο cursed shore στα κλασσικά 2 events που απλά σκοτώνουν mobs, έχουν φάει τόσο report από τον κόσμο που κάνει τα events και ακόμα να γίνει κάτι. Είπα να κάνω lvl ένα thief και σε κάθε map βλέπω και από μια ομάδα bots να φαρμάρουν σε ένα σημείο ασταμάτητα. Το botting έχει φτάσει σε τραγικά σημεία. Αλλά αυτά παθαίνεις με τα open beta, βγαίνει το game και τα bots στην ίδια ημερομηνία και μετά από ένα μήνα βλέπεις τόσα bots που συχαίνεσαι την ζωή σου. Χώρια ότι απ'όταν έφτασα 80 βαράω μύγες γιατί δεν έχω τι να κάνω. Αν γυρισουμε πισω 6-7 χρονια θυμαμαι και το WoW ειχε bots.Τοτε η blizzard ειχε κανει ban 200.000 accounts.Μενει να δουμε τη θα κανει η ncsoft τους επομενους μηνες.
Xvipes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξω το e-mail που είναι το account?
SlackulatoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Απ'όσο γνωρίζω δεν γίνεται αλλαγή e-mail.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ρώτα το support αν μπορούν να στο αλλάξουν. Αυτοί (και οι 49 κατασκευαστές πλυντηρίων) ξέρουν.
LuxJaja Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κανονικά γίνεται. έχω αλλάξει δύο-τρεις φορές. είναι επιλογή στο account management.
Tilion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Το Dragon Season γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και μοιράζει κόπιες του Guild Wars 2 καθώς και in game items! http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/192/.aspx
SlackulatoR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 κανονικά γίνεται. έχω αλλάξει δύο-τρεις φορές. είναι επιλογή στο account management. Εμένα στο Edit Profile δεν μου έχει τέτοια επιλογή πάντως.
LuxJaja Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εμένα στο Edit Profile δεν μου έχει τέτοια επιλογή πάντως. Έχεις δίκιο το βγάλανε. Αλλά υπήρχε. το θυμάμαι σίγουρα γιατί άλλαξα μεταξύ των δύο email που είχα γιατί είχε κολλήσει το ένα και δε μπορούσα να κάνω authenticate.
raxanas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει εχοντας παιξει αρκετα(λεβελ 35) μπορω να πω οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο αλλα νοιωθω πως δεν δινει αρκετη εμφαση στο ιδιο το ονομα του που ειναι τα guilds.Πλην WvW π κ παλι πας σολο δεν σου δινει καποιο κινητρο να ομαδοποιηθεις...Για dungeons βρισκεις random groups κ ολα τα quests τελιωνονται σολο.....Ελπιζω να προσθεσουν κ αλλο content ωστε να μην παει χαμενη τοση προσπαθεια.....Α και λιγο optimization στο game δεν θα με χαλαγε....
Tarvon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πολλη ωραιο game απο βιντεακια που εχω δει αλλα δεν εχω λευτα να το αγορασω προς το παρον Ο_Ο Αργοτερα...
Gilmaru Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 "A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization. Address: 1.206.21.150 City: Beijing Region: 22 Country: CN This location is approximated based on information provided by your Internet Service Provider. If in doubt, deny the request and try again. If you are certain this log-in attempt was not made by you, then someone else knows your log-in credentials and you should change your password immediately via Account Management." Αναθεματισμένοι κινέζοι! Μου είχαν αλλάξει και τον κωδικό! Ευτυχώς όλα είναι οκ στο game, μάλλον χρειάζονταν και το authorization από το e-mail για να μπουν, ποιος ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα