raxanas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 το οτι δεν ειχες ιδιο pass στο e-mail σε εσωσε βασικα γιατι θα στο αλλαζαν και αυτο κ θα εκαναν vertification.....Καλο θα ειναι οταν βγει και το app του authenticator να το χρησιμοποιησεις για extra προστασια
SlackulatoR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Έγινε και σε εμένα αυτό(όπως σε πάρα πολλούς) με το authentication. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο, και κάτι μου λέει πως κάποια πατάτα έχουν κάνει και δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό που έγραφε ο Mike...
koyiote Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Έγινε και σε εμένα αυτό(όπως σε πάρα πολλούς) με το authentication. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο, και κάτι μου λέει πως κάποια πατάτα έχουν κάνει και δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό που έγραφε ο Mike... καλο ειναι αυτο που γινεται για να σε πορστατεψει απο μια κλοπη του account σου.Ακομη και αν καποιος εχει το username και το password σου 8α πρεπειι να εχει και το password του email σου για να μπορει να κανει authedicaion και να παιξει το παιχνιδι.Με λιγα λογια αν οποιοσδηποτε συνδε8ει με το λογαριασμο σου και εχει διαφορετικη ip απο αυτη που εχει δηλωσει στο authedication δεν εχει προσβαση στο παιχνιδι παρα μονο αν δηλωσεις την νεα σου ip μεσα απο το email σου
SlackulatoR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άλλο εννοούσα. Το ότι κάπου βρήκαν το username και το password και τα έκλεψαν σε τόσα πολλά άτομα μου κάνει για λάθος από την anet. Εμένα προσωπικά δεν μου έχουν κλέψει ποτέ λογαριασμό και τον κωδικό που χρησιμοποίησα για το gw2 δεν τον είχα χρησιμοποιήσει πουθενά αλλού. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από SlackulatoR
akar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Όταν σ' ένα αντικείμενο σου εμφανίζει +9 Healing +12 Precision, τι σημαίνει η κόκκινη γραμματοσειρά? Υπάρχει κάποιο emote για να δημιουργoύμε συννεφάκια διαλόγου χωρίς να εμφανίζεται το "me" ( /me [text] ), μπροστά? Υ.Γ. Κρίμα που έφτιαξα human, oι Asura απλά δεν υπάρχουν! Υ. Γ.1 Το βασίλειό μου για ένα άλογο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Όταν σ' ένα αντικείμενο σου εμφανίζει +9 Healing +12 Precision, τι σημαίνει η κόκκινη γραμματοσειρά? Ότι το αντικείμενο που πας να αντικαταστήσεις έχει περισσότερο + precision. Π.χ. αν έχεις πάνω αντικείμενο +23 Precision και πας να βάλεις ένα +12 Prec, στο κάνει κόκκινο για να σου επισημάνει ότι αυτό που βάζεις έχει μικρότερο. Υ.Γ. Κρίμα που έφτιαξα human, oι Asura απλά δεν υπάρχουν! Φτιάξε και Asura τότε.
akar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ότι το αντικείμενο που πας να αντικαταστήσεις έχει περισσότερο + precision. Π.χ. αν έχεις πάνω αντικείμενο +23 Precision και πας να βάλεις ένα +12 Prec, στο κάνει κόκκινο για να σου επισημάνει ότι αυτό που βάζεις έχει μικρότερο. Φτιάξε και Asura τότε. Ευχαριστώ Ghost. Εάν υπάρξει alt, σίγουρα θα είναι Asura!. Έχουμε καιρό όμως μέχρι να ογδονταρήσει ο Ηuman-Guardian. Βασικά το ξεκίνησα για να ξεκουραστώ λιγάκι από το EVE, αλλά είναι πολύ ατμοσφαιρικό και με κράτησε.
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά επειδή σκέφτομαι η σήμερα η μια απο αυτες τις μέρες να το τσιμπήσω και εγώ απο θέμα lag , queue κτλπ λογω οτι ειναι f2p πως παει ?
{import*} Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά επειδή σκέφτομαι η σήμερα η μια απο αυτες τις μέρες να το τσιμπήσω και εγώ απο θέμα lag , queue κτλπ λογω οτι ειναι f2p πως παει ? απλά αγόρασε το δεν εχει lag queue μόνο στο WvWvW αλλά οι χρόνοι ειναι αξιοπρεπείς
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παίζουμε παιδιά στο underworld για όποιον θέλει να μπει στο guild μας. Είναι ενεργό από το 2006 και περιμένουμε να το φέρουμε ξανά στα προηγούμενα του μεγαλεία To guild είναι οι Power of Greece και για όποιον θέλει να μπει ας μου κάνει ένα pm.
Atallos1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Same goes και για τους Oneironaut στον Gandarra Πλεον αποκτησαμε και το commander ετσι ωστε να διοργανωνουμε 2 φορες την εβδομαδα WvW events Πληροφοριες για εμας θα βρειτε στο www.Oneironaut.gr
viper2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 θα παιξει Halloween event σε 2 μερες... διαβαζω... καταρα...
vaiosnov Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Αν θα μπορούσε κάποιος να μου το αγοράσει επειδή ζω σε χωριό και δεν έχει τέτοια μαγαζιά εδώ πέρα!!Και η μεταφορική δεν έρχεται εδώ. Οποίος έχει την δυνατότητα ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (πμ) Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
varemenos2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Αν θα μπορούσε κάποιος να μου το αγοράσει επειδή ζω σε χωριό και δεν έχει τέτοια μαγαζιά εδώ πέρα!!Και η μεταφορική δεν έρχεται εδώ. Οποίος έχει την δυνατότητα ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (πμ) Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Μπορεις να το αγορασεις online μονο το serial number. Aν εχεις μια χρεωστικη η πιστωτικη καρτα. Η paypal.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τραγικο παιχνιδι.Μετα τη πρωτη βδομαδα δεν εχει να κανεις τπτ.WvW μετα το 10 run το βαριεσαι εκτος εαν γουσταρεις να παιζεις ξυλο χωρις νοημα(παρε καλυτερα ενα fps).Σε μια βδομαδα εισαι full exotic και το spvp ειναι για γελια. Το game ειναι τελειο μονο για ενα casual παικτη που θελει να μπαινει καθε τοσο για max 1-2 ωρες.Κανενα σοβαρο guild δεν εχει θεση σε αυτο το game. Ελπιζω να το προσθεσουν και γενικα να αλλαξουν τη φιλοσοφια γιατι απο οτι βλεπω και στο ιντερνετ το gw2 εξελισεται στο μεγαλυτερο αστειο της χρονιας μετα το diablo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα