Freakster Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν πειράζει... μόλις πήρα το καλάθι μου και βγαίνω τσάρκα Προσοχή στους κακούς λύκους καπακια-edit:Αν δεν έχει έτοιμο profile για ipod touch, απλά απο τα settings άλλαξε την ανάλυση. 480x272 δεν εχει το touch? (ένα ένα στα λεω ) Αλλά επιμένω ότι τα σπάει στην μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Προσοχή στους κακούς λύκους Μήπως έχεις την εντύπωση ότι μοιάζω κάπως έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 καπακια-edit:Αν δεν έχει έτοιμο profile για ipod touch, απλά απο τα settings άλλαξε την ανάλυση. 480x272 δεν εχει το touch? (ένα ένα στα λεω ) Αλλά επιμένω ότι τα σπάει στην μετατροπή. Βρε καλά κάνεις και τα λες... κοίτα την φωτό και το avatar... pontium inside Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Βρε καλά κάνεις και τα λες... κοίτα την φωτό και το avatar... pontium inside Χα! Είχα μια γκόμενα που το 'κανε αυτό She was a dawg too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Χα! Είχα μια γκόμενα που το 'κανε αυτό She was a dawg too ιστορίες βγαλμένες από την ζωή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 μα καλα ποιο προγραμμα ειναι αυτο που βαλανε στα αρχεια αλλα δεν ανοιγει? kalasnikof http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?catid=10&linkid=187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 την πρωτη λεξη πρωτη φορα την βλεπω την 2η, με αυτη την ενοια την ξερω, δεν καταλαβα την ερωτηση :S Responsibility σημαινει ευθυνη π.χ. "it's my responsibity to....". Δεν ημουν σιγουρος αν μεταφραζεται και ως υπευθυνοτητα.. Tnxx παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ενταξει αν θες απο τον parsifal κάτσε και περιμένε να σου απαντησει εγω παντως δε σου λεω. hnit hint: total video converter Freakster... τελικά μάπα το καρπούζι. Πάλι τα ίδια κάνει. Πάω τώρα να ρίξω μερικά μπινελίκια, ίσως ξαναμπώ το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το κόβω προβληματικό το touch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το κόβω προβληματικό το touch... Εγώ το κόβω να φταίνε τα πολλά προγράμματα που έχω περάσει. Αλλά δεν μου πάει η καρδιά τώρα να το κάνω restore και να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τεμέτερον παιδίον συνονόματε: Δε διαθέτω iPod Touch, αλλά αύριο (Τρίτη) απογευματάκι αν ευκαιρείς μπορούμε να το δούμε μαζί σε ένα MSN session. Με την προϋπόθεση ότι θα κάτσεις να γράψεις το ρεζουμέ σε ένα αρθράκι στο Wiki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τεμέτερον παιδίον συνονόματε: Δε διαθέτω iPod Touch, αλλά αύριο (Τρίτη) απογευματάκι αν ευκαιρείς μπορούμε να το δούμε μαζί σε ένα MSN session. Με την προϋπόθεση ότι θα κάτσεις να γράψεις το ρεζουμέ σε ένα αρθράκι στο Wiki! Να γαμίω πα τι ράτσα του αναθεματισμένου αϊ (στο διάλο) τατς! Διαβάζω αυτά εδώ και εδώ, και μετά τα κουφά πέρι usb 1-2, σκληρούς 7.200-10.500-99.999, win xp-vista-vista 64-vista 69 κτλ κτλ κτλ, σκέφτομαι να βρω έναν κόκορα να θυσιάσω αύριο την αυγή μπας και δουλέψει το καταραμένο. Τόσοι πολλοί να έχουν αυτό το πρόβλημα και η θεία apple να μην έχει κάνει τίποτα... είμαι τόοοοοοσο γκαντέμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 τη καλησπερα μου σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τα κινητά χαλάνε στην κατάψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.