Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξερω.ειναι η πρωτη μου αγορα απο ebay.κ κατι αλλο,πρεπει να εχω λεφτα στην καρτα η μπορω να βαλω μετα για να γινει η αγορα?

Δημοσ.

δεν ξερω.ειναι η πρωτη μου αγορα απο ebay.κ κατι αλλο,πρεπει να εχω λεφτα στην καρτα η μπορω να βαλω μετα για να γινει η αγορα?

Δημοσ.

Καλό είναι να χεις μέσα,αλλά αν δεν έχεις οι περισσότεροι πωλητές δέχονται εως 5 μέρες μετά το "χτύπημα" που θα κάνεις

Δημοσ.

Καλό είναι να χεις μέσα,αλλά αν δεν έχεις οι περισσότεροι πωλητές δέχονται εως 5 μέρες μετά το "χτύπημα" που θα κάνεις

Δημοσ.

Μπορείς και μετά την αγορά, αρκεί να μην ζητάει ο πωλητής immediate payment.

Πέρα από αυτό μου έχει τύχει πολλές φορές να κάνω 2 μέρες να πληρώσω χωρίς πρόβλημα. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους πωλητές μια φορά έκανα να τους πληρώσω και 2 βδομάδες γιατί χάλασε η πιστωτική και περίμενα να μου στείλουν την καινούρια.

Εννοείται πως δεν θα στείλουν το προιόν μέχρις ότου να τους πληρώσεις.

Δημοσ.

Μπορείς και μετά την αγορά, αρκεί να μην ζητάει ο πωλητής immediate payment.

Πέρα από αυτό μου έχει τύχει πολλές φορές να κάνω 2 μέρες να πληρώσω χωρίς πρόβλημα. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους πωλητές μια φορά έκανα να τους πληρώσω και 2 βδομάδες γιατί χάλασε η πιστωτική και περίμενα να μου στείλουν την καινούρια.

Εννοείται πως δεν θα στείλουν το προιόν μέχρις ότου να τους πληρώσεις.

Δημοσ.

παιδια πως κανω feedback στον αποστολεα?μου εστειλε email οτι το προιον εχει σταλει κ οταν το παρω στα χερια μου να του κανω feedback.

Δημοσ.

παιδια πως κανω feedback στον αποστολεα?μου εστειλε email οτι το προιον εχει σταλει κ οταν το παρω στα χερια μου να του κανω feedback.

Δημοσ.

Όταν το πάρεις στα χέρια σου και είσαι και ικανοποιημένος θα μπεις στην σελίδα σου , στο "my ebay" θα πας στα απεκτημένα-και εκεί δίπλα σου έχει επιλογή "leave a comment feedback"... εκεί γράφεις αν είναι θετική η άποψη σου (δλδ είσαι ευχαριστημένος απ όλα) + 5-10 λέξεις και με τα αστεράκια ψηφίζεις για το πόσο είσαι ικανοποιημένος από αποστολή/αντικείμενο/επικοινωνία κτλ.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος βάζεις αρνητική (αλλά καλύτερα αυτό να το αποφύγεις και να έρθεις πρώτα σε συννενόηση με τον πωλητή για να διορθωθεί το πράγμα,γιατί η αρνητική του ρίχνει το μέσο όρο).Το ίδιο θα κάνει και ο πωλητής προς εσένα και μετα δίπλα στο όνομα σου θα φανεί το (1) αν είναι η πρώτη σου αγορά και κάθε φορά που κάνεις αγορές θα αυξάνεται το νούμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...