Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε να του πεις οτι θα ανοιξεις case στο paypal πιο νωρις γιατι αυτος προσπαθει να σου φαει τα λεφτα. Πες οτι δεν γλυτωνει και την αρνητικη.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια ερωτηση (αν και δεν ειναι κατι σημαντικο),

τυχαια παρατηρησα το εξης,

στο ebay μου λεει οτι εχω 58 feedback points 100%θετικα,

οταν κανω κλικ στον αριθμο να διαβασω τα σχολια δειχνει 60 ποντους στο συνολο, ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

εχω την εντυπωση οτι μια φορα που ειχα παρει κατι πραγματα και ηταν ολα απο τον ιδιο πωλητή και τα εστειλε μαζι ενα δεμα, οταν μου εδωσε τις θετικες για τα αντικειμενα πρεπει τοτε να τις μετρησε σαν μια,

οντως ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Επρεπε να του πεις οτι θα ανοιξεις case στο paypal πιο νωρις γιατι αυτος προσπαθει να σου φαει τα λεφτα. Πες οτι δεν γλυτωνει και την αρνητικη.

θα περιμενω μεχρι την τεταρτη

και μετα θα ανοιξω case

Δημοσ.

Να σας ρωτησω κατι??

στο pay pal που βαζω λογαριασμό τραπεζησ το επωνυμο πρεπει να ειναι στα ελληνικα?

πρεπει να βαλω και το ονομα στα ελληνικα και το ονομα τισ τραπεζησ ???

παντωσ στο βιβλιαριο ειναι στα ελληνικα

Όχι όλα με λατινικούς χαρακτήρες.

Η ερώτηση του χαζού: Από ποιο ebay είναι καλύτερο να κάνουμε παραγγελίες... Εννοώ αγγλικό, γερμανικό κλπ?

Τα προϊόντα είναι τα ίδια απλά στο gr έχει μόνο όσα μπορούν να σταλούν Ελλάδα.

Αν αρνηθεις να πληρωσεις τελωνειο τι γινεται? Εχω διαβασει οτι στο δινουν ετσι κι αλλιως.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. :confused:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ομως. Καπου διαβασα οτι καποιος πηγε τους ειπε οτι δεν εχει να πληρωσει και σε 1 μερα του το στειλαν.

Εγώ πρίν απο 3-4 χρόνια πήρα απο το eBay το iPhone 2G. (800-900$ νωμίζω)

Το σταμάτησαν τελονείο και μου ζήτησαν 230€.

Εγώ τους είπα ότι δεν έχω τόσα λευτά να σας δόσω, να το στείλετε πίσω.

Την επόμενη μέρα το παιδί με το δέμα στην πόρτα μου, δεν μου πήρε τίποτα.

Έτσι έκανα και με το iPad.

Εσείς μην το δοκιμάσετε, για το καλό της Ελλάδας.

http://www.insomnia.gr/topic/408263-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page__hl__%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF__st__30

Επεξ/σία από Giorgos09
Δημοσ.

Παρακινδυνευμένο φαίνεται. Προφανώς είναι θέμα τύχης, κάλλιστα μπορεί να στο στείλουν πίσω σε τέτοια περίπτωση όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Παρακινδυνευμένο φαίνεται. Προφανώς είναι θέμα τύχης, κάλλιστα μπορεί να στο στείλουν πίσω σε τέτοια περίπτωση όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις.

Το ποιο πιθανό είναι να το προσθέσουν σε κάποιο επόμενο εκκαθαριστικό της εφορίας(ή κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Έκανα εγγραφή στο Ελληνικό ebay! Μια γρήγορη ερώτηση: Τη διεύθυνση και το όνομα τα γράφω με Ελληνικούς ή Λατινικούς χαρακτήρες;

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να γραφτεις στο gr ebay.οκ εκτος και αν δεν ξερεις καθολου αγγλικα.

το gr αφηνει εξω αρκετα πραγματα π.χ. postage+payments.οτι σου βγαζει μονο οσα εχουν δηλωμενα οτι στελνουν Ελλαδα.τους αλλους που δεν εχουν δηλωσει μπορεις να τους ρωτησεις και συνηθως θα σου πουν το κοστος...

νομιζω οτι .co.uk ειναι το καλυτερο για εμας γιατι ειναι στα αγγλικα και ειναι εντος ε.ε.

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να γραφτεις στο gr ebay.οκ εκτος και αν δεν ξερεις καθολου αγγλικα.

το gr αφηνει εξω αρκετα πραγματα π.χ. postage+payments.οτι σου βγαζει μονο οσα εχουν δηλωμενα οτι στελνουν Ελλαδα.τους αλλους που δεν εχουν δηλωσει μπορεις να τους ρωτησεις και συνηθως θα σου πουν το κοστος...

νομιζω οτι .co.uk ειναι το καλυτερο για εμας γιατι ειναι στα αγγλικα και ειναι εντος ε.ε.

Αν γραφτείς στο .gr δεν μπορείς να κάνεις login και στα .com, co.uk κτλ;

Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα των δίσκων, που αναφέρθηκε στα μηνύματα της προηγούμενης σελίδας, μου έστειλαν μήνυμα από το paypal πως ο πωλητής τους έδωσε το tracking number και έστειλε το δέμα με china post. Στο tracking system βέβαια όταν δοκιμάζω τον κωδικό δε βγαίνει τίποτα. Σε επόμενο μήνυμα που έλαβα από το paypal, μου είπαν πως μπορώ να ζητήσω ολική ή μερική επιστροφή χρημάτων, αρκεί να επιστρέψω το δέμα στον πωλητή σε δέκα μέρες από σήμερα!!! Είναι δυνατόν;;; Σε δέκα μέρες ούτε που θα το έχω παραλάβει, αν στείλει κάτι βέβαια. Τι να κάνω;

Έλαβα σήμερα το δέμα. Ένα ψεύτικο νόμισμα, όπως είχα μαντέψει. Χωρίς κανένα στοιχείο του απόστολέα. Το paypal μου έστειλε πριν από μερικές μέρες τη διέυθυνση του Κινέζου για να του το στείλω πίσω και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο πέρα από τους αγγλικούς χαρακτήρες της διεύθυνσης υπάρχει και αυτό:

Προφανώς πρόκειται για κινέζικους χαρακτήρες. Δοκίμασα να άλλάξω κωδικοποίηση, αλλά τίποτα. Ζήτησα από το paypal να μου στείλει τη διεύθυνση σε μορφή εικόνας για να την εκτυπώσω και να την κολλήσω στο φάκελο και αναμένω απάντηση. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να διαβαστούν οι παραπάνω χαρακτήρες; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας. Ειμαι νεο μελος. Παρακολουθουσα καιρο τις συζητησεις σας και μπορω να πω οτι ειναι ενα πολυ χρησιμο foroum.

Χθες δημιουρησα μια prepaid card και της εβαλα μεσα 10ευρα. Καινουργιος στον χωρο του ebay αρα 10 ευρω ειναι οτι πρεπει για να μαθει καποιος. Το λοιπον ομως. Βρηκα ενα προϊον που με αποστολη στην Ελλαδα εκανε 4 ευρω και κατι ψηλα. Παω μεταβαση στο ταμειο δεσμευση για αγορα και πληρωστε τωρα μεσω paypal. Εδω βρισκομαι αντιμετωπος μενα προβλημα. Εκει που μου λεει να βαλω το κωδικο της καρτας μου και να κανω apply συνεχεια μου λεει πως ο κωδικος ειναι λαθος. Ποιον κωδικο πρεπει να βαλω ρε παιδια? Δν ειναι ο κωδικος της καρτας που γραφει μπροστα ο 16ψηφιος? Εχω φτιαξει paypal ολα ειναι νταξει αλλα δν μπορω με την καμια να πληρωσω.... Τι γινεται??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...