~mxls~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Συζήτηση κάνουμε μωρέ. Άραξε. Δεν λέει κάτι παράλογο ο άνθιρωπος. Μιλάνε οι τίτλοι και στο CL, τι να λέμε. Ο κορμος της Μπάρτσα άλλωστε άλλαξε όλη την ποδοσφαιρική ιστορία και της Ισπανίας, της "λούζερ" κάποτε Ισπανίας. Δεν παίζει να σταματήσεις με διαιτησία τέτοιους παίχτες. Και πάλι είναι εξοργιστικό να πέφτει τέτοιο ξύλο και ο ρεφ να καλύπτει. Νταξ. Και για να τα λέμε όλα, στη Ρεαλ τουλάχιστον τήρησαν αυτο που είπαν πριν το ματς, πως θα "σεβαστούν" τον Μέσσι, λόγω τραυματισμού.
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν ευνοούν την Ρεαλ... Είναι φυσικό ενας διαιτητής οταν παίζει με μια ομαδα τέτοιου μεγέθους να κομπλαρει και να την παιζει υπερ. Το ιδιο γινεται σε ολες της μεγάλες ομάδες των σοβαρων πρωταθληματων. Οχι όμως στον βαθμό που νομίζετε εσείς. Δεν είναι δυνατον να μου λεει κάποιος οτι η ομαδα του σφαζεται σε καθε γ@μημ@νο αγώνα αλλα αυτό δεν αλλοιωνει την προσπάθεια της και κατακτα τον ενα τιτλο μετα τον άλλο ... Δεν υπάρχει λογική σε αυτο το πράγμα, ειναι ηληθιο να το πω αλλιώς...
PostHelper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι δυνατον να μου λεει κάποιος οτι η ομαδα του σφαζεται σε καθε γ@μημ@νο αγώνα αλλα αυτό δεν αλλοιωνει την προσπάθεια της και κατακτα τον ενα τιτλο μετα τον άλλο ... Δεν υπάρχει λογική σε αυτο το πράγμα, ειναι ηληθιο να το πω αλλιώς... Ναι βεβαια εγω δεν ειπα οτι αδικειται η Μπαρτσελονα σε καθε αγωνα. Καμια σχεση με αυτα που ειπα βασικα. Αν δεν ξερεις να διαβαζεις Ελληνικα, τοτε δεν σε φταιω εγω....
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω ποτέ δεν ειπα οτι δεν ευνοούν την Ρεαλ... Είναι φυσικό ενας διαιτητής οταν παίζει με μια ομαδα τέτοιου μεγέθους να κομπλαρει και να την παιζει υπερ. Τα ίδια λέω και εγώ για τον Ολυμπιακό. Κομπλάρουν οι διαιτητές όταν βλέπουν τους παιχταράδες μας, δεν είναι ότι ο εκάστοτε πρόεδρός μας λύνει και δένει εκτός γηπέδων. 2
Xero1991 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μαλώστε λίγο ακόμα για την διαιτησία να δω κάτι
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται σχολιασμο το παιχνιδι, απο το καλοκαιρι τα γραφουμε για τον μεταγραφικο "σχεδιασμο" της ομαδας. Συγχαρητηρια στην Μπαρτσελονα, επαιξε μπαλαρα και το αξιζε.
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τα ίδια λέω και εγώ για τον Ολυμπιακό. Κομπλάρουν οι διαιτητές όταν βλέπουν τους παιχταράδες μας, δεν είναι ότι ο εκάστοτε πρόεδρός μας λύνει και δένει εκτός γηπέδων. lol
Cygnus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 20.30 θα μιλήσει ο Florentino. Να δούμε τι έχει να μας πει. 1
gas83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 20.30 θα μιλήσει ο Florentino. Να δούμε τι έχει να μας πει. σε παρακαλουμε φλωρεντινο στηριξε ραφα 3
gas83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 OMG το εκανε ο γατος http://www.gazzetta.gr/football/article/836412/stirixe-rafa-o-pereth
Cygnus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή τι περιμένατε; Να απομακρυνθεί ο Benitez; Ελάτε στα λογικά σας, δεν είμαστε στη Σουπερλίγκα. 3
gas83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω την αληθεια δεν υπαρχει κιολλας καλος προπονητης για να παρει αυτη τη στιγμη αν απολυοταν εχει απολυσει τους παντες ο φλορεντινο ξεμειναν απο επιλογες
_linuslost_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 <p>Δηλαδή τι περιμένατε; Να απομακρυνθεί ο Benitez; Ελάτε στα λογικά σας, δεν είμαστε στη Σουπερλίγκα.</p> Εδώ εδιωξε προπονητή επειδή έμοιαζε με ταβερνιάρη... Λες ν δυσκολευόταν ν διώξει τον Μπενίτεθ;
linkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 OMG το εκανε ο γατος http://www.gazzetta.gr/football/article/836412/stirixe-rafa-o-pereth Βλεπει μπαλα ο προεδρας. 1
PostHelper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσκοπηση: •Ειναι πεναλτυ αυτο? α)ΝΑΙ, διοτι ο αμυντικος τον βρισκει εστω και χωρις να εχει καμια προθεση και χωρις να βλεπει καν και επρεπε να εχει κοψει το ποδι μην τυχον και παει και πεσει ο αλλος πανω του. β)ΝΑΙ, διοτι ο Πεναλντο τελευταια δυσκολευεται στην Λα Λιγκα να σκοραρει οποτε πρεπει να βοηθηθει. γ)ΝΑΙ διοτι το 0-1 ηταν ρευστο και σε καμια στραβη η Ρεαλ Μ. θα απομακρυνοταν 8 βαθμους απο την ΟΥΕΦΑλονα. δ)ΝΑΙ, διοτι εμεις της Ρεαλ Μ. ετσι εχουμε μαθει. ε)ΟΧΙ. https://www.youtube.com/watch?v=iPukZNUj82E
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα