flik Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ότι φέρνουμε σε αριστερό μπακ καλό κανει. Δεν τον ξέρω βέβαια τον συγκεκριμένο αλλά εμπιστεύομαι πλέον περισσότερο τις μεταγραφές τέτοιου τυπου.
linkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μηπως ηρθε η ωρα να παιξει και κανας αλλος περα απο τον Benzema? Τον θεωρω κορυφαιο σεντερ φορ αλλα το παιδι βαριεται, φαινεται. Δεν εχει στοχους νομιζω.
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μηπως ηρθε η ωρα να παιξει και κανας αλλος περα απο τον Benzema? Τον θεωρω κορυφαιο σεντερ φορ αλλα το παιδι βαριεται, φαινεται. Δεν εχει στοχους νομιζω. Ο Μπενζεμα το καλοκαιρι ακουγεται εντονα οτι θα αποχωρησει. Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα, εχει προσφερει στην ομαδα και με το παραπανω αλλα ηρθε η ωρα για αλλαγη και αυτη η αλλαγη ονομαζεται Αλβαρο Μορατα. Ελπιζω να μην ειναι τοσο βλακες εκει στην Μαδριτη και να τον δωσουν σε καμια Τσελσι, θα ειναι οτι χειροτερο να χασουμε τετοια παικτουρα μεσα απο τα χερια μας. Και νομιζω το εχει αποδειξει πολλες φορες οτι αξιζει να ειναι βασικος, οπως και οι Ισκο-Χαμες-Βασκεζ. 1
Xero1991 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Διαφωνώ λίγο για τους Χάμεσ-Βάσκεζ. Άντε ο Βάσκεζ με αρέσει εμένα(το στυλ του μου θυμίζει πάντα παίκτες που έπαιρνα στο manager) αλλά τον Χάμες τον απεχθάνομαι. Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ αργός για το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να βλέπω. Και ένα καλό αριστερό πόδι δεν σώζει την παρτίδα για εμένα. Τώρα προφανώς Μοράτα με τα 1000 αλλά κάτι χτες διάβαζα ότι ο Ατζέντης του πέταξε μπηχτές ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι. Μακάρι να μείνει γιατί φαίνεται να την αγαπά την ομάδα. 1
Cygnus Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Η Atletico μπήκε όπως η καλή Atletico των τελευταίων ετών κι εμείς σαν να παίζουμε φιλικό. 1
dollyyy19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ρε τον μπενζεμα.....νομιζα οτι βγηκε στην γραμμη.....καλος...
Cygnus Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Α ρε Benzema. Σε κράζουμε όλη τη σεζόν και πας κι κάνεις αυτό. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Τα ατλετικακια θα κλαίνε πάλι... Τους έχουμε τρελάνει. 1
Xero1991 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apithanes-fwtografies-apo-to-parti-tis-real-sti-broxi/3356504
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα