Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάται κανείς ένα με μια πριγκίπισσα (η κάτι τέτοιο) που γινόταν κάτι σαν ηρωας/ιππότης? Φαντομάς νομίζω? 

Μεσαιωνική εποχή το έδειχνε η ετ 2 μέσα δεκαετίας 90

Δημοσ.

Πως λέγανε ένα παλαιό καρτούν που ήταν ένας μπαμπάς κι ένας γιος αρκούδοι νομίζω ήταν και ήταν και οι 2 χαζούληδες. Νομίζω τον ένα έλεγαν Τζορτζ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πως λέγανε ένα παλαιό καρτούν που ήταν ένας μπαμπάς κι ένας γιος αρκούδοι νομίζω ήταν και ήταν και οι 2 χαζούληδες. Νομίζω τον ένα έλεγαν Τζορτζ 

Το Yogi Bear λες μάλλον. Δεν ήταν μόνο ένα σήριαλ από όσο βλέπω, δες ένα δυο παραδείγματα.

https://www.youtube.com/watch?v=cyEFNQFWBtY

https://www.youtube.com/watch?v=eCQBJ9wk-GA

Δημοσ.

Το ότι είχε ένα χρόνο να γράψει κάποιος και γράψαμε τόσοι μέσα στην τελευταία ώρα... 😛

Δεν το βρήκε κανείς το δικό μου ε? 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, chriskav90 είπε

Το ότι είχε ένα χρόνο να γράψει κάποιος και γράψαμε τόσοι μέσα στην τελευταία ώρα... 😛

ε δωσε πιο πολυ ινφο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, chriskav90 είπε

εδω... , ο polonos1313  απαντησε σε ποστ του 2007...!! εσυ για -ουτε- ενα χρονο κανεις ετσι..!   

πολωνε...ευχομαι να ειναι ακομα εδω ο akujin και να το δει.....!!!! :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάχαχα δεν το λέω επειδή δεν πήρα απάντηση, αλλά πήγα να γράψω μετα από ποσό καιρό, λέω ωραία, ανάθεμα κι αν ξαναμπεί κανένας εδώ να διαβάσει και βλέπω μέσα στην ίδια ώρα γράψαν άλλοι 4! Και λέω τι έγινε, το ενεργοποίησα? 😛

Λοιπόν... Ετ2, μπορεί κ ετ1 αλλά μάλλον 2. Καθημερινές κάπου 1996-1999. Αυτη (λες να μην ήταν γυναίκα, να κάνω τόσο λάθος?) είχε κοντά μαύρα μαλλιά. Με ξίφος και καπέλο τη θυμάμαι. Νομίζω ήταν κόρη του βασιλιά στο τέλος. Και γυρνούσε σαν τιμωρος/εκδικητής. Και είχε ένα ψευδώνυμο μάλλον φαντομάς ή κάτι που ακουγόταν έτσι. 

Γενικά πάντως από τα 90s της κρατικής τηλεόρασης δεν υπάρχουν πολλά. Κι ο γαργαντουας πχ πρόσφατα ανέβηκε, δεν έβρισκες ούτε αναφορά 

Επεξ/σία από chriskav90
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2020 στις 12:46 ΜΜ, chriskav90 είπε

Χάχαχα δεν το λέω επειδή δεν πήρα απάντηση, αλλά πήγα να γράψω μετα από ποσό καιρό, λέω ωραία, ανάθεμα κι αν ξαναμπεί κανένας εδώ να διαβάσει και βλέπω μέσα στην ίδια ώρα γράψαν άλλοι 4! Και λέω τι έγινε, το ενεργοποίησα? 😛

Λοιπόν... Ετ2, μπορεί κ ετ1 αλλά μάλλον 2. Καθημερινές κάπου 1996-1999. Αυτη (λες να μην ήταν γυναίκα, να κάνω τόσο λάθος?) είχε κοντά μαύρα μαλλιά. Με ξίφος και καπέλο τη θυμάμαι. Νομίζω ήταν κόρη του βασιλιά στο τέλος. Και γυρνούσε σαν τιμωρος/εκδικητής. Και είχε ένα ψευδώνυμο μάλλον φαντομάς ή κάτι που ακουγόταν έτσι. 

Γενικά πάντως από τα 90s της κρατικής τηλεόρασης δεν υπάρχουν πολλά. Κι ο γαργαντουας πχ πρόσφατα ανέβηκε, δεν έβρισκες ούτε αναφορά 

Μάλλον το Princess Knight.
Δεν θυμάμαι ελληνικό τίτλο.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

ένα ποδοσφαιρικό καρτούν που κάνανε κάτι σουτ στο θεό και έμπαινε η μπλα στα διχτυα στο 92'. νομιζω ενας απο τους ποδοσφαιριστες λεγοτανε Ερικ.

το έδειχνε το άλτερ αν δεν απαττώμαι γυρω στισ 08:00 το σαββατο. πώς λεγότανε, οεο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ask είπε

ένα ποδοσφαιρικό καρτούν που κάνανε κάτι σουτ στο θεό και έμπαινε η μπλα στα διχτυα στο 92'. νομιζω ενας απο τους ποδοσφαιριστες λεγοτανε Ερικ.

το έδειχνε το άλτερ αν δεν απαττώμαι γυρω στισ 08:00 το σαββατο. πώς λεγότανε, οεο;

Captain Τsubasa μάλλον.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...