Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic


soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
21 minutes ago, AristidisZ said:

Μη λες τέτοια, Παναγιά μου...

Αν ερχόταν ποτέ Ελλάδα ο Al Bundy θα έφευγε με εγκεφαλικό+έμφραγμα από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης + ΦΠΑ που έχουμε . 😛 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή.Πήρα και 1 Franziskaner, άλλα δεν θυμάμαι αν είναι weiss, νομίζω είναι η σκουρόχρωμη, δεν την ήπια ακόμα αυτή.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή.Πήρα και 1 Franziskaner, άλλα δεν θυμάμαι αν είναι weiss, νομίζω είναι η σκουρόχρωμη, δεν την ήπια ακόμα αυτή.

Η erdinger  μια χαρα ειναι την πινω αραια και που. Η Franziskaner  και η ξανθια και η μαυρη νομιζω weies  ειναι.

Επεξ/σία από Menelaos83
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Δοκίμασα 1 Erdinger weiss, την βρήκα σε προσφορά.Αρκετά καλή.

Πίνω erdinger πολλά χρόνια, είναι η αγαπημένη μου. Την ήπιες με τον σωστό τρόπο? 

 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πίνω erdinger πολλά χρόνια, είναι η αγαπημένη μου. Την ήπιες με τον σωστό τρόπο?

Καταρχήν την έβαλα στην κατάψυξη γιατί ήταν εκτός ψυγείου, κρύωσε αρκετά, ίσως παραπάνω απο όσο έπρεπε.

Μετά την έβαλα σε 1 ψηλό ποτήρι μπύρας 0.5 L, έχει άλλη αίσθηση γεύσης απο ότι κατευθείαν απο το μπουκάλι.

Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά πρέπει να είναι σε τέτοια θερμοκρασία έτσι ώστε να κάνει λίγο αφρό στο πάνω μέρος;Για τον αφρό παίζει ρόλο και πώς θα την αδειάσεις στο ποτήρι (Υψος, γωνία και ταχύτητα), επίσης και η θερμοκρασία της μπύρας, όσο πιο ζεστή, τόσο πιο πολύ αφρό θα κάνει, τουλάχιστον στις απλές που δεν είναι weiss.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά πρέπει να είναι σε τέτοια θερμοκρασία έτσι ώστε να κάνει λίγο αφρό στο πάνω μέρος;

Στο τέλος αφήνεις λίγο μπίρα στο μπουκάλι και το ανακατεύεις. Μετά το αδειάζεις στο ποτήρι. Θα δεις ότι θα πέσει αυτό το πηχτό πράγμα στο ποτήρι, είναι όλη η μαγιά που έχει κάτσει κάτω

Δες κι εδώ (έχω το ίδιο ποτήρι btw 😄)

 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Just now, phanispal said:

Η Erdinger πάντα μου φαινόταν κάπως «νερουλή» για weiss.

Yeah. :(

Γούστα θα πεις, αλλά πάντως προτιμούσα Paulaner και Weihenstephaner.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...