ftso Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 http://ultimateedition.info/ βρηκα αυτο το ubuntu φαινεται πολυ καλο γινεται με wubi???? ποιος ξερει???? ευχαριστω Αν έχεις σύνδεση ιντερνετ εκεί που θα το στήσεις δεν αξίζει καθώς η βασική διαφορά απο το ubuntu είναι οι επιπλέον εφαρμογές που έχει.
st2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 παιδια το εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα τροπο... δεν πειραζει ομως ας βαλουμε ολοι την απλη εκδοση και μετα αστην κανουμε καλυτερη απο οτι δειχνουν εκει 6 μερες ακομα ευχαριστω
txc Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να εγκαταστήσω και εγώ το ubuntu, Πηγαίνοντας στην αρχική σελίδα είδα ότι υπάρχουν 4 εκδόσεις, kubuntu, edubuntu, xubuntu, gobuntu, Ποια μου προτείνετε? ευχαριστώ
ftso Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ubuntu ή kubuntu. Το ubuntu έχει gnome ενώ το kubuntu kde. Δες screenshots απο gnome και απο kde και διάλεξε όποιο σου αρέσει! Εγω σου προτείνω kde , δηλαδή kubuntu γιατί έχει πιο ωραία εμφάνιση, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και οι εφαρμογές που διαθέτει είναι must στο linux (βλέπε k3b,amarok,digikam,konqueror k.a.). Δες στην υπογραφή μου για μια screenshot απο kubuntu με compiz fusion και virtualbox.
RubiksCube Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Αν έχουμε καετβάσει ήδη το iso αρχείο, δεν υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσουμε χωρίς να το ξανακατεβάσουμε??
chek2fire Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Κατέβασε και τα δύο τρέξε το live cd τους και δες ποιό σου αρέσει περισσότερο. Περίμενε και λίγες μερες να βγεί η νέα έκδοση του ubuntu.
mitsosche4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 βρε παιδια εχω ενα usb turbo-x 512 mb.αλλα για να λειτουργησει στα windows 98 θελει οδηγο εγκαταστασης.ξερετε που μπορω να τ βρω???
ftso Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 βρε παιδια εχω ενα usb turbo-x 512 mb.αλλα για να λειτουργησει στα windows 98 θελει οδηγο εγκαταστασης.ξερετε που μπορω να τ βρω??? Μάλλον πόσταρες σε λάθος υποφόρουμ. Βάλε ένα λίνουξ που δεν χρειάζεται οδηγό.
DIMITRISG Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μάλλον πόσταρες σε λάθος υποφόρουμ. Βάλε ένα λίνουξ που δεν χρειάζεται οδηγό. Μη φοβασαι και ξερει πολυ καλα σε ποιο φορουμ μπηκε. Πιστευω οτι δεν προκειται για λάθος. ...απλα θέλει απάντηση
johnnyar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 http://forums.technalign.org/index.php?topic=7.0 εδω λεει ότι πλεον δεν υποστιριζουν το automatix που να το βρω;
ftso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 http://forums.technalign.org/index.php?topic=7.0 εδω λεει ότι πλεον δεν υποστιριζουν το automatix που να το βρω; Τι το θες?
johnnyar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 έβαλα το wubi 8.04 και θέλω το automatix για να εγκαταστήσει τα υπόλοιπα, drivers κλπ όπως λέει και στον οδηγό. είναι η πρώτη μου φορά με linux, δεν είναι απαραίτητο το automatix;
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Οχι μόνο δεν είναι πλέον απαραίτητο αλλά και σταμάτησε η ανάπτυξή του. Οτι πρόβλημα έχεις απλά ρώτα εδώ να σε βοηθήσουμε.
johnnyar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 ευχαριστω πολυ για την απαντηση, θα δοκιμάσω να δω τι παιζει
johnnyar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 όταν τρέχω τα windows και ανοίγω με το κουμπί την ασύρματη κάρτα δικτύου, γίνεται μπλέ το led και όλα οκ, ψάχνω για ασύρματο ίντερνετ και συνδέομαι. Με το ubuntu όμως ανοίγω το κουμπί αλλά η κάρτα δεν ενεργοποιείται, το led μένει πορτοκαλί, καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.