Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
twinview δοκίμασες; Εγώ τρέχω kde με twinview και είμαι κατευχαριστημένος!

είναι λίγο βλακεία απο άποψη σπατάλης πόρων να τρέχεις 2 Χ...

Το twinview ως xinerama φαίνεται στις εφαρμογές, για προφανείς λόγους συμβατότητας. Δεν είναι σπατάλη πόρων το θέμα, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μετακινήσεις παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη...

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πρεπει να εχεις ενεργοποιησει και το launcher απο το applets

Παρόλο που ειναι στα Active Applets το launcher δεν καταφέρνω να προσθέσω κατι.

Δημοσ.
Το twinview ως xinerama φαίνεται στις εφαρμογές, για προφανείς λόγους συμβατότητας. Δεν είναι σπατάλη πόρων το θέμα, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μετακινήσεις παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη...

δε με ενοχλει,ισα ισα με βολευει για πολλους λογους.λογω εξεταστικης δεν προλαβαινω να ασχοληθω,αργοτερα ομως θα δοκιμασω τις ιδεες σας.

ευχαριστω πολυ

Παρόλο που ειναι στα Active Applets το launcher δεν καταφέρνω να προσθέσω κατι.

κι εγω τα ιδια....μυστηριο..

Δημοσ.

μια χαρά μπορείς!

full screen και στις δύο, full screen στην μια μόνο κλπ κλπ...

εμένα μου δουλεύει τέλεια!

dsc09881uo6.jpg

Ομολογώ οτι δεν είναι η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία, σε διαβεβαιώ όμως οτι είναι extended desktop και έχω ΑΠΛΕΤΟ χώρο...

Δημοσ.
μια χαρά μπορείς!

full screen και στις δύο, full screen στην μια μόνο κλπ κλπ...

εμένα μου δουλεύει τέλεια!

dsc09881uo6.jpg

Ομολογώ οτι δεν είναι η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία, σε διαβεβαιώ όμως οτι είναι extended desktop και έχω ΑΠΛΕΤΟ χώρο...

Όχι, όχι, εννοώ ότι με τους 2 χωριστούς x-servers δεν μπορείς να μετακινήσεις παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη.

Δημοσ.
Όχι, όχι, εννοώ ότι με τους 2 χωριστούς x-servers δεν μπορείς να μετακινήσεις παράθυρα από τη μια οθόνη στην άλλη.

Ναι, εννοείται, ακόμα ένα μειονέκτημα!

firewalker, μου είναι πραγματικά χρήσιμες...

Στον προγραμματισμό, απο την μία το documentation και απο την άλλη το IDE.

Στις εργασίες, απο την μία η πηγή, απο την άλλη το κείμενο που γράφω.

Σε γενικότερη χρήση, απο την μία το πρόγραμμα που δουλεύω, απο την άλλη τα monitoring tools...

(Θα μπορούσα να μην σταματάω να συμπληρώνω την λίστα...)

Δημοσ.
Μέσα στο zip είναι τα αρχεία:

.Xdefaults Ρυθμίσεις για το urxvt (terminal emulator)

.screenrc Ρυθμίσεις για το πρόγραμμα screen (multiple tabs etc)

.tcshrc Ρυθμίσεις για το tcsh (shell)

Τα configuration αρχεία δεν είναι εξ' ολοκλήρου δικά μου έχω μαζέψει κομμάτια από εδώ και από εκεί και έχω προσθέσει και τα δικά μου.

Αν σου είναι εύκολο να εξηγήσεις λίγα πράγματα παραπάνω... Εγκατέστησα το tcsh και το screen αλλά δεν ξέρω τί ακριβώς κάνουν και πώς να τα ρυθμίσω.

Δημοσ.
:-(

Εισαι λιγο ειρωνικός αλλά τεσπα.

sorry αν δεν το διατυπωσα σωστα,δεν ειρωνευομουν.Κι εμενα τα ιδια μου κανει και μου εχει σπασει τα νευρα.Το εχω παρατησει ομως τωρα λογω ελλειψης χρονου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...