Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφήστε τα pc και την τεχνολογία και τραβάτε στα μοναστήρια. Ο κώδικας των κομπιούδερ είναι από την φύση του σατανικός λόγο ότι περιέχει το 666 το σφράγισμα του διαόλου.

Υπάρχει και το θέμα των games στο forum που κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να διαγραφεί ολόκληρο καθώς κάθε ένα νήμα αναφέρετε σε κάποιο σατανιστικό σύμβολο.

Προσωπικά σαν κόπτη Αιθίοπα μοναχό με προσβάλουν τέτοια νήματα και θα απευθυνθώ σε κάποιο γραφείο της χρυσής αυγής για προστασίας από τις δαιμονικές δυνάμεις του Chaos.

• Like 7
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nrb0S.png?1

η λίστα αγνόησης είναι εν μέρει μια λύση.

και τo adblock, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

κατα τ'άλλα: παίδες πρόσφατα αντικατέστησα compiz με gala. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Διαφάνεια πολύ γρήγορα και απλά χωρίς κονσόλα και ρυθμίσεις ;) kde-style-oxygen-transparent

Πάκετο deb 64 εδω:

https://launchpad.net/~samrog131/+archive/build-queue/+build/3195742

Πακέτο deb 32 εδώ:

https://launchpad.net/~samrog131/+archive/build-queue/+build/3195743

Δεν έχω ιδέα αν είναι οκ το συγκεκριμένο ppa πάντως δουλέυει μια χαρά σε Kubuntu, στα Application Appearance και Workspace Appearance εμφανίζεται (μετά από επανεκκίνηση) θέμα oxygen transparent, στο configure μπορείτε να ρυθμίσετε και την ένταση

post-182739-0-35528100-1355611699_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι δεν είναι το ίδιο, με το συγκεκριμένο θέμα έχεις διαφάνεια (και ρυθμιζόμενη) σχεδόν παντού, και στις εφαρμογές

post-182739-0-07891500-1355701120_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και το χαζεύω μήνες τώρα νομίζω ότι είναι η πρώτη μου συμβολή στο συγκεκριμένο θέμα...

Καθαρό XFCE (φρεσκαδούρα) για την ώρα, με xfwm-tiling patch φυσικά.

post-39362-0-50571600-1357207576_thumb.jpg

post-39362-0-20361100-1357207590_thumb.jpg

Τώρα μοιάζει ιδιαίτερα με windows, το ξέρω. Αλλά είναι ξεκούραστο σε γενικές γραμμές, και όπως είπα είναι φρέσκο φρέσκο.

Θέλω να βρω και κάποιο ωραίο launcher/dock, τόσα χρόνια είχα ένα XFCE panel στο πάνω μέρος, ίσως το επαναφέρω.

Το 2ο display είναι κλειστό, όταν ανάβει έχει μόνο ένα terminal, οπότε nothing to see there.

@martinoff τι λέει το i3?

Δυστυχώς κανένα από αυτά δεν είναι άμεσα συμβατό με XFCE. Το xmonad παίζει, αλλά δεν ψήνομαι να ασχοληθώ με xmonad...

• Like 1
Δημοσ.

το tiling του kde είναι γτπ οπότε δεν μου κάνει, δεν σου κρύβω ότι έχω κάνει αρκετές φορές pkill X για να μπω με i3 αλλά θέλει πολύ conf ακόμα και θέλω να βρω ένα τρόπο να έχω στο πλάι το conky χωρίς να χάνω το παράθυρο η το conky και ένα panel/bar/dock κάτι τπ

κατά τα άλλα σφαίρα αλλά άμα σε έχει ρουφήξει η καρέκλα και θες mouse NO GO !

το xmonad το είχα δοκιμάσει πιο παλιά, αλλά το i3 είναι πάρα μα πάρα πολύ πιο εύκολο στο config

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...