Προς το περιεχόμενο

Κρασί


paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δοκιμαστε Μοσχατο Ριου Πατρων.

 

προσοχη,υπαρχει σε πολλες παραλαγες,ολοκληρο αυτο που εχω σε εντονα εννοω.ισως,το ωραιοτερο κρασι που εχω πιει...(και πανακριβο το ατιμο...)

 

(και μετα ερχεται η οικογενειακη παραγωγη!-τι,αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου!! :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα από τα καλύτερα δώρα που είχα δεχθεί ήταν ένα κόκκινο "Βιβλία χώρα". Δεν θυμάμαι παραπάνω, μόνο το πλούσιο του άρωμα και την γαργαλιστική (για κόκκινο) του επίγευση. Πλάκα είχα πάθει...

 

Υ.Γ.: Nice topic!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cabernet Sauvignon γενικά.

Οτιδήποτε Σαντορινιό.

Οτιδήποτε από Τοσκάνη με προτίμηση στα από Montepulciano, Chianti, Abruzzo.

Χιλή, Καλιφόρνια.

Και μετά πειράματα από επώνυμους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς συναρτήσει ποιότητας χρονιάς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.athinorama.gr/wine/default.aspx?i=1625

 

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥblank.gif blank.gif

Τα 865 καλύτερα ελληνικά κρασιά

αξιολογημένα και βαθμολογημένα

+1 στο βιβλια χωρα

 

 

 

(και μετα ερχεται η οικογενειακη παραγωγη!-τι,αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου!! :))
το παρακολουθει οινολογος; και οι συγγενεις μου εχουν μια μικρη παραγωγη και απο τοτε που πηγανε σε οινολογο ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το παρακολουθει οινολογος; και οι συγγενεις μου εχουν μια μικρη παραγωγη και απο τοτε που πηγανε σε οινολογο ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση...

 

οχι ρε,τι μικρη παραγωγη,με το ζορι βγαινει ενα βαρελακι (50 L)!!:mrgreen::mrgreen:

κατι εχει κανει ο πατερας μου με οινολογους,δεν ξερω και πολλα,να το πινω ξερω!:mrgreen:

(το κρασακι,ε!:o:o)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φτιάχνουμε δικό μας κρασί στη Κρήτη. Δεν έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής με οινολόγο αλλά συνεχίσουμε τις συμβουλές από πάππου προς πάππου. Και βγάζουμε καλό κρασί. Πάντα κόκκινο πίνω και μου αρέσει ποιο πολύ αν είναι μαρουβάς. Τώρα για κρασιά του εμπορίου επειδή δεν έχω δοκιμάσει δε ξέρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπόρντο,

οτιδήποτε μοσχάτο,

μαυροδάφνη

αγιορείτικο μοσχάτο

 

2. Μοσχοφίλερο - Ροδίτης.

 

αυτό πρέπει να είναι γλυκό (?)

 

το λέω επειδή ο ροδίτης / μοσχάτο (για μένα) είναι το πιο νόστιμο σταφύλι

μετά έρχεται η κορινθιακή σταφίδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά προτιμώ το κόκκινο

Από ποικιλίες Αιγιωργήτικο, Ξυνόμαυρο, Cabernet Sauvignon

Γεροβασιλείου κορυφαίος, Κυρ-Γιαννης πολύ καλός, πολύ καλό το κτήμα Γαίας

Τα ξένα τα ξεχνάω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...