slipknot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ξερουμε οτι κατι παραξενο συμβαινει σ αυτο τ σπιτι και θα θελαμε πολυ να μαθουμε.: Η κόρη της γριάς σπάει πλάκα.
Sorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Με τέτοια ακρίβεια στην αγορά, τυχεροί είσαστε που μπορείτε και έχετε τσάμπα πατάτες. Με λίγη τύχη ακόμα, μπορείτε να βρείτε και φαντάσματα που να πετάνε ντομάτες, μαρούλια, αυγά και οτι άλλο χρειάζεται το νοικοκυριό.
flik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Τι έπαθες ωρέ συνάδελφε? Τίποτα απλά θαυμάζω τη φαντασία σου ρε.
lana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αμπελοκηπους.σεβαστουπολεως!!! ---------- Προσθήκη στις 02:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ---------- ρε χωρις πλακα αληθεια ειναι λετε να φανταζομουν μια τοσο χαζη ιστορια να γραψω,ετσι συνεβει αλλιως θα εβρισκα κατι καλυτερο να γραψω αν ηταν τησ φαντασιας μου!!! ---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:30 ---------- αμπελοκηπους,σεβαστουπολεως ---------- Προσθήκη στις 02:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:33 ---------- θα σας πω και μια αλλη ιστορια αν και αυτη μου την ειπανε.λοιπον στην εστια που εμενα στην χαλκιδα γνωρισα μια κοπελιτσα η οποια ειχε καλεσει πνευματα και της λεγαμε να μας πει και μας πως γινεται για να καλεσουμε,αλλα αρνηθηκε και μας ειπε να μην το κανουμε ποτε αυτο γιατι λεει ειναι πολυ επικινδυνο μια φορα λεει οταν ηταν κατσκηνωση ειχε καλεσει μαζι με τρεις φιλους της στην αιθουσα εκδηλωσεων πνευματα με τον γνωστο τροπο που σχηματιζουν κυκλο κλπ, αλλα επειδη οταν καλεις πρεπει να υπαρχει απολυτη ησυχια αυτοι δεν το ειχανε προβλεψει αυτο και ολο μπαινοβγαινανε παιδια και το πνευμα εκνευριστηκε και αρχισε το ποτηρι να πηγαινει περα δωθε και σχηματισε την λεξη θανατοσ και ενας μαλακας φιλος της ρωταει ποτε?και σχηματιστηκαν 4 ημερομηνιες 9,10,11,12 τα παιδια εννοειται τρομοκρατηθηκαν και εφυγαν τρεχοντας.υστερα απο λιγες μερες στς 9 του μηνος ενα απο τα παιδια εσπασε το χερι του στις 10 ο ενας επεσε με το μηχανακι και εσπαε ασχημα το ποδι του στις 11 το αλλο χτυπησε στο φρυδι και στις δωδεκα δεν ειχε γινει τιποτα και ηταν η σειρα της κοπελας και μας ελεγα ειχα τρομαξει πολυ λεει νομιζα οτι θα πεθανω αλλα οσο περνουσε η ωρα αρχιζα να το ξεχναω και ειχα παει λεει σε ενα παρτυ εκεινη την μερα και επεστρεφα με τ αγορι μου με το μηχανακι και ηταν λιγο πριν της δωδεκα και περνουσαμε σε ενα πολυ στενο δρομακαι και παραλιγο να τρακαρουμε ευτυχως τ αυτοκινητο σταματησε και πεσαμε απο τ μηχανακι και δεν χτυπησαμε ομως,επεσα μπροστα στο αυτοκινητο δεν ηταν τιποτα λεει παρα μια προειδοποιηση απο το πνευμα δεν παιζουμε μ αυτα!!!
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αμπελόκηπους, σεβαστουπόλεως; subliminal messages σδφγαδ
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εχθές βρέθηκα Αμπελόκηπους. Το μόνο που είδα ήταν σκατά και κάγκουρες. Πατάτες γιοκ.
lana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ε ναι ρε παιδια αμπελοκηπους τι να κανουμε τωρα ηθελα εγω να μενω εκει!ασε που μ αρεσουν αυτα που συμβαινουν σ αυτη την γειτονια εχουν πλακα παντα ειχα παθως με αυτα
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ε ναι ρε παιδια αμπελοκηπους τι να κανουμε τωρα ηθελα εγω να μενω εκει!ασε που μ αρεσουν αυτα που συμβαινουν σ αυτη την γειτονια εχουν πλακα παντα ειχα παθως με αυτα Βρήκα τις τελείες σου. .......
BadBoy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλά, κανένας δεν σκέφτηκε να ρωτήσει από τι ηλικία οδηγούσαν μηχανάκια; Γιατί στην κατασκήνωση το πολύ να ήταν 15, ίσως και πιο λίγο. Εκτός και αν είχαν πάει σαν ομαδάρχες ή προσωπικό.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Kοιτα, εγω γενικα τετοιες ιστοριες με πατατες τις πιστευω αλλα συμπαθαμε, σε μια τρομακτικη ιστορια, η ατακα αι τοτε σας τ ορκιζομαι καποιος μας πεταξε μια πατατα στο κεφαλι ειναι απλα GODSENT
lana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 δεν διαφωνω μαζι σου βλεπω και πολλα θριλερ και τα γουσταρω αυτα αλλα αν εμφανιζοταν κανενα φαντασμα μπροστα μου δεν νομιζω να συνεχιζε αυτο!και φιναλ δεστινατιον βλεπουμε :-P ---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:38 ---------- ε ναι ομαδαρχες ηταν αφου σου λεω τωρα την ξερω απο την σχολη αρα ειναι φοιτητρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις