tzinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 lol το ξαναβαλα να το δω. Μονος σου τον πηρες πρεφα? ισα ισα που γυρναει να φανει. τι νοημα να εχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, δεν είχα διαβάσει κάτι, απλά παρακολουθώ την εκπομπή του πιο συχνά φέτος και έχει προσαρμοστεί το μάτι μου στο μαλλί, στο μπόι και στην ατσουμπαλιά του
giorgospan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή τώρα υπάρχει άτομο που να μην του άρεσε το σημερινό επεισόδιο; Δε λέω να το λάτρεψε. Λέω να του άρεσε.
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ύστερα απο αρκετα καιρο, το σημερινό επεισόδιο ηταν καλό.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σε σχέση με τα τελευταία καλό ηταν. Θελω να πιστευω παντως οτι εχουν ακομα καποιες καλες ιδεες και απλα επειδή το τραβάνε τις κρατάνε για το τελος.
thomasG4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μας τρολάρουν άγρια εκεί στο HIMYM Δεν εξηγείτε αλλιώς στο τέλος που πέταξαν το Not yet...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 thomasG4, εγώ πάντως ανατρίχιασα εκεί. Δεν έχω ιδέα γιατί. Επίσης, βούρκωσα όταν είδα ξανά τη σκηνή που σταματάει ο χρόνος για τον Barney. Ωραίο επεισόδιο ήταν εκείνο.
bnvdarklord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης, βούρκωσα όταν είδα ξανά τη σκηνή που σταματάει ο χρόνος για τον Barney. Ωραίο επεισόδιο ήταν εκείνο. http://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4&feature=related
Zugzwang Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τρελό οφ τόπικ, οπότε spoiler @bnvdarklord, είσαι λάθος. Ο Manuel, απ' τα μηνύματα που έχω διαβάσει κατά καιρούς, δείχνει πολύ σωστό άτομο και ξέρει πολλά από ψυχολογία, χάρισμα που αν είχαν περισσότεροι άντρες, τα ζευγάρια δε θα τσακώνονταν τόσο. Είναι πολύ απογοητευτικό που κάποιοι, όχι μόνο δεν προσπαθούν να είναι έτσι, αλλά αντίθετα το ειρωνεύονται όπως εσύ. ΥΓ: Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Όσο για το επεισόδιο, και μένα μου άρεσε αρκετά
bnvdarklord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @Zugzwang Απλα αστειευόμουν, θελω να πιστευω οτι δεν παρεξηγήθηκε ο Μanuel, και οτι κατάλαβε οτι το βαλα για πλάκα. Δεν εχω πρόβλημα να παραδεχτώ οτι στο σημείο που λεει και γω βουρκωσα οταν το είχα δει.
Zugzwang Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @bnvdarklord Κατά κάποιο τρόπο, χαίρομαι που σε παρεξήγησα! χαχαχα Οφείλω μια συγνώμη σε κάθε περίπτωση. Συγνώμη λοιπόν
bnvdarklord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @Zugzwang Δεν πειράζει αλλα... γιατι χαιρεσαι ; Σχετικά με το cameo του Conan O'Brien λεει στο wikipedia Talk show host Conan O'Brien makes a very brief cameo appearance in the episode as a non-speaking patron at MacLaren's. O'Brien won the role via a 2011 charity auction.[2] According to show co-creator Carter Bays, they started to brainstorm ideas about what O'Brien could play before he replied that he just wanted to be an extra who would blend in. "We realized this was really the funniest version [of a cameo]", said Bays. "In New York, every now and then you'll see somebody famous at a bar, but nobody really makes a big deal out of it."[3] You can recognize him in the second part of the episode, a bit after Barney storm out of the bar, he is talking to a girl near the entrance/exit of the bar.
Zugzwang Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @bnvdarklord Γιατί απογοητεύομαι πολύ όταν κάποιοι ειρωνεύονται τους συναισθηματισμούς και χαίρομαι όταν συμβαίνει το αντίθετο. Θα φάμε κράξιμο για τα οφ τόπικ και θα έχουν δίκιο! Καλό βράδυ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ, κι εγώ offtopic: Καλά τα λέει η ( ; ) Zugzwang. Ακριβώς επειδή είμαι τόσο συναισθηματικός δεν τσακώνομαι σχεδόν ποτέ με το αγόρι μου. Άκους εκεί gay. Juuuust kidding. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 flame or gtfo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα