Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν ξεκινησει τη σειρα ή που ειναι στις αρχες.

Φαντασου καποιος που ειναι στο 1ο ή 2ο κυκλο, να μαθει οτι ο μπαρνευ θα παντρευτει τη ρομπιν (αν τη παντρευτει τελικα, γιατι μ αυτα που εχουμε δει..). Θα του χαλασει ολη τη σειρα.

πραγματικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις με αυτη τη σειρα :shock:

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ ερώτηση ποίον απο τους χαρακτήρες βρίσκετε πιο συμπαθητικό πιο ενοχλητικό και γενικά πια είναι η αποψή σας για τους χαρακτηρες;

Δημοσ.

ΟΚ ερώτηση ποίον απο τους χαρακτήρες βρίσκετε πιο συμπαθητικό πιο ενοχλητικό και γενικά πια είναι η αποψή σας για τους χαρακτηρες;

Πιο συμπαθητικο, by far, ο μπαρνευ. Απο τη πρωτη σαιζον κι ολας, που προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν σαν τον μ@λ@κα της παρεας. Οι ατακες του φοβερες και νoμιζω οτι παιζει καλυτερα απ ολους.

Απο την αλλη, ο πιο αντιπαθητικος για μενα ο τεντ.

Σε καποια φαση της σειρας, δεν εβγαινε ραντεβου με κοπελα αμα η αλλη δεν ειχε τα φοντα να ειναι η future Mrs. Mosby. Μας τα χει κανει τσουρεκια.

Οι υπολοιποι, ψιλοαδιαφοροι. Ενταξει, εχουν τη φαση τους σαν ζευγαρι η λιλη με τον μαρσαλ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιο συμπαθητικός ο Τεντ. Αντιπαθητικός δεν είναι κανένας, αλλά η πιο αδιάφορη μου είναι η Ρόμπιν.

Ο Μπάρνεϊ έχει περισσότερο ενδιαφέρον τώρα, απ' ότι στην αρχή. Το ζευγάρι, δεν ξέρω... Στην αρχή λάτρευα, τώρα με κουράζουν αμφότεροι. Για μένα, ο βασικός λόγος που έπεσε η σειρά.

Δημοσ.

Εγώ πιο συμπαθητικό βρίσκω τον Μπάρνει όχι μονο επειδή γενικότερα ζει σε έναν κόσμο δικό του αλλα είναι και ο χαρακτήρας που έχει αλλάξει περισσότερο και έχει ακόμα γέλιο

Πιο αντιπαθητική την Ρόμπιν με εκνευρίζει που πιστεύει που είναι η πιο όμορφη απο όλες και λίγο η Λίλη που πιστεύει οτι είναι η σοφή

Αυτά τα ο τέντ είναι παλι ερωτευμένος με την ρόμπιν η ρόμπιν με τον μπάρνει και ο μπάρνει με την ρόμπιν ξανά και ξανά έλεος.Και σε μία συνέντευξη ενός δημιουργου λέει οτι στον γάμο ο τεντ θα ξεπεράσει επιτελους την ρόμπιν :mad: και δεν θα είναι τελικά με την βικτόρια

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησε και η όγδοη. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Πρέπει να είναι η 10η φορά που μας λέει ότι την είδε κάπου πρώτη φορά. Τώρα 22 άσχετα επεισόδια και στο τελευταίο μια μικρή νύξη για το ποια ήταν αυτή.

Δημοσ.

Ξεκίνησε καλά, και τώρα είναι σε φάση, όταν δεν έχεις τι να κάνεις βλέπεις και κανενα επεισόδιο να δεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Να προσθέσεις στην λίστα σου άλλη μια σειρά που όταν τελειώσει θα διχάσει το κοινό έτσι ώστε κάθε φορά που κάποιος θα λέει κάτι για αυτήν εσύ να κάνεις copy paste το ''Καλή σειρα; Αξίζει να την δω;''

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...