Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα την πω την αμαρτία μου κι ας φάω λιθοβολισμό: Με το καινούργιο επεισοδιάκι, γέλασα σε αρκετά έως πολλά σημεία!...

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με άρεσε πάντως :P

Μια χαρά αρχή και ελπίζω να είναι η τελευταία season με full εξέλιξη και χωρίς πολλά πολλά fillers ^^

Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση να δώ 1-2 season expansion... -.-

Δημοσ.

Εμένα με άρεσε πάντως :P

Μια χαρά αρχή και ελπίζω να είναι η τελευταία season με full εξέλιξη και χωρίς πολλά πολλά fillers ^^

Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση να δώ 1-2 season expansion... -.-

Βλέπω το λέτε πολλοί και ψάχνοντας στο google φαίνεται ότι έχετε δίκιο. Τελευταία σεζόν;!

Δεν το ήξερα. Κρίμα.

Χαίρομαι τουλάχιστον που θα δείξουν τι συνέβη. Ποτέ δεν κατάλαβα την εμμονή στο ότι πρέπει να μάθουμε την ιστορία με τη μάνα ακριβώς στην τελευταία σεζόν. Πειράζει, δηλαδή, να τη μαθαίναμε στην 6η σεζόν και να γυρίζονταν ακόμη δύο όπου θα βλέπαμε τη σχέση τους; Και αυτό μέσα στην αφήγηση είναι! Ακόμη και τώρα διαβάζω ότι αν πρόκειται να βγει επόμενη σεζόν έχουν σκεφτεί εναλλακτικά σενάρια και χαζομάρες. Δείξτε ρε παπάρες αυτό που είναι να δείξετε και κάντε άλλη μια σεζόν με άλλο θέμα! Λες και από την 3η μέχρι την 7η σεζόν το θέμα της σειράς ήταν αυστηρά το How I Met Your Mother και τώρα φοβόμαστε να δείξουμε κάτι άλλο.

Αυτό είναι που με χαλάει περισσότερο από κάθε τι άλλο στη σειρά.

Δημοσ.

Ελπιζω να μας πουνε και πως η φωνη του Ted μετατρεπεται στην φωνη του Bob Saget.

Έπαθε καρκίνο λάρυγγα και η Μάνα είναι η γιατρός που τον εγχείρησε... :-) There.

Δημοσ.

ΣΠΟΙΛΕΡ ΠΕΡΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜOTHER.

HvrJG.png

Η φωτογραφια ειναι απο την τελευταια σκηνη που φαινεται λιγο το προσωπο της μανας μεσα απο το τζαμι του ταξι.

Λενε οτι ειναι η ηθοποιος Jennifer Birmingham επειδη το ονομα της εμφανιζεται στο press release του επεισοδιου, αλλα οχι στους τιτλους τελους.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που φαίνεται λίγο δεν είναι καν σίγουρο ότι θα κρατήσουν την ίδια ηθοποιό :P

:P

Δημοσ.

Ασε μας να μαλακιστουμε με θεωριες, μην μας το χαλας :P

Παντως το οτι εδειξαν αχνα το προσωπο, για εμενα σημαινει οτι αυτη ειναι η ηθοποιος. Θεωρω οτι το εκαναν για tease.

Το πλανο μενει αρκετα δευτερολεπτα στο παραθυρο, δεν ηταν λαθος στο μονταζ.

Αν δεν ειχε γινει το λαθος με το press release οι fans θα ψαχνονταν απιστευτα για το ποια ειναι.

Θα δειξει. Οπως και να εχει φετος θα την δουμε.

Δημοσ.

Έλα ρε, σε spoiler τέτοια πράγματα!

Δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε την ευχαρίστηση να χαλάτε τη σειρά για τον εαυτό σας, αλλά τέλος πάντων δε μου πέφτει λόγος. Κρατήστε το, όμως, για τον εαυτό σας. Κάποιοι δε θέλουμε να ξέρουμε!

Δημοσ.

Έλα ρε, σε spoiler τέτοια πράγματα!

Δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε την ευχαρίστηση να χαλάτε τη σειρά για τον εαυτό σας, αλλά τέλος πάντων δε μου πέφτει λόγος. Κρατήστε το, όμως, για τον εαυτό σας. Κάποιοι δε θέλουμε να ξέρουμε!

Να μην ανοίγετε τα σποιλερ.....
Δημοσ.

ΣΠΟΙΛΕΡ ΠΕΡΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜOTHER.

HvrJG.png

Η φωτογραφια ειναι απο την τελευταια σκηνη που φαινεται λιγο το προσωπο της μανας μεσα απο το τζαμι του ταξι.

Λενε οτι ειναι η ηθοποιος Jennifer Birmingham επειδη το ονομα της εμφανιζεται στο press release του επεισοδιου, αλλα οχι στους τιτλους τελους.

Λες κι βλέπουμε κάνα τέρας στο σκοτάδι να περιμένει να ορμήσει... :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...