Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα κατσω να την δω μεχρι τελους για ενα μονο λογο ,για να πανυγηρισω που επιτελους τελειωσε αυτη η μ@λ.κι@ .

Πραγματικα κριμα γιατι ηταν μια σειρα που περναγες ευχαριστα την ωρα και γελουσες.Τωρα πλεον τι να κοιταω τον τοιχο για 20 λεπτα τι να βλεπω την σειρα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα κατσω να την δω μεχρι τελους για ενα μονο λογο ,για να πανυγηρισω που επιτελους τελειωσε αυτη η μ@λ.κι@ .

Eγώ πάλι θελω να δω αν έχει πάτο το κιτς σε μια σειρά, και πόσο κάτω μπορεί να φτάσει το χιούμορ. Γιατί πλέον η σειρά έχει δικιά της σχολή. Είναι το καλό χιούμορ (south park), το κακό χιούμορ (family guy) και αυτό που κάνει το himym.

• Like 2
Δημοσ.

Επεσε πολυ το serial...3ος-5ος κυκλος εσπαιρνε..!

Τωρα απλα απο συνηθεια λεω: για να δω βγηκε κανα himym;

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον φταίει που δεν βλεπω αλλες κωμωδίες παράλληλα γιατι το χθεσινό μου φάνηκε οκ επισόδειο. Το μονο επισόδειο που μου φάνηκε πάτος ηταν το 5, τα άλλα παίζουν σε μέτρια επίπεδα.

Δημοσ.

Η τελευταία θρυλική πράξη του Barney ήταν να δώσει μεσαίο όνομα "waitforit" στον γιο του Marshall, μετά πήγε διακοπές...

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρα βλεπεται ευχαριστα, αλλα και παλι μετα απο ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ sitcom και τοσες σεζον εχουν στερεψει απο αστεια και γινεται μια συνεχής ανακύκλωση. Τωρα το να βγαινουν κατι ασχετα επισοδεια ενω εδω και 8 σεζον περιμενουμε καποια εξελιξη, δεν το θεωρω και πολυ καλο, αλλα και παλι βλεπεται ευχαριστα.

Δημοσ.

Πολύ με κούρασε το τελευταίο επεισόδιο. Ίσως φταίει που το είδα πολύ αργά το βράδυ (κάτι που δεν κάνω σχεδόν ποτέ).

Δημοσ.

Έβαλα να δω το πρώτο επεισόδιο της σειράς, στα 2 πρώτα λεπτά, που "

δεν μπορώ να παντρευτώ τον μπερνει, καυλαντίζω ακόμα εσένα

", βαρέθηκα και το έκλεισα συν ότι φαινόταν η κλάψα που έρχονταν από μακριά, από μεριάς μπάρνει..

Κρίμα την σειρά, ας το τελείωναν μια σεζόν νωρίτερα...

Δημοσ.

Ντάξει...το 8ο νομίζω παίρνει σίγουρα τον τίτλο του χειρότερου επεισοδίου κωμικής σειράς....

Δημοσ.

Έβαλα να δω το πρώτο επεισόδιο της σειράς, στα 2 πρώτα λεπτά, που "

δεν μπορώ να παντρευτώ τον μπερνει, καυλαντίζω ακόμα εσένα

", βαρέθηκα και το έκλεισα συν ότι φαινόταν η κλάψα που έρχονταν από μακριά, από μεριάς μπάρνει..

Κρίμα την σειρά, ας το τελείωναν μια σεζόν νωρίτερα...

Πότε είπε ότι

"καυλαντίζω ακόμα εσένα"?!!!

Ντάξει...το 8ο νομίζω παίρνει σίγουρα τον τίτλο του χειρότερου επεισοδίου κωμικής σειράς....

Το spoiler σε τι χρησιμεύει; Anyway, είμαι πλέον πεισμένος ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι ηθοποιοί και το overacting που κάνουν. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και εντολή σκηνοθέτη. Ή όπως το κόβω, ενδεχομένως να έχουν τσακωθεί μεταξύ τους και με το ζόρι βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ξέρω. Πάντως το τελευταίο επεισόδιο δε μου φάνηκε τόσο κακό από ιδέες, αλλά η εκτέλεση μου φάνηκε απαράδεκτη.

Μας χρωστάνε μερικά καλά επεισόδια, με καλές ερμηνείες. Δεν πείθουν. Και το καλύτερο σενάριο να διάβαζαν, θα φαινόταν γελοίο έτσι όπως το παίζουν. Ούτε ερασιτέχνες. Κλισέ, κλισέ, κλισέ.

Δημοσ.

Πότε είπε ότι

"καυλαντίζω ακόμα εσένα"?!!!

Όχι αυτολεξεί...είπα να το κάνω πιο κουλ από το "I still love you".:P

Δημοσ.

Όχι αυτολεξεί...είπα να το κάνω πιο κουλ από το "I still love you". :P

Ναι βρε παιδί μου, αυτό. Πότε το είπε;!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...