Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επίσης να ξέρεις,μόνο του το παιχνίδι είναι άχρηστο.Θες και το expansion 100%,αλλιώς δε "παίζεις" και δε κάνεις τίποτα.

πάρτο digital να ξεμπερδεύεις

Δημοσ.

Παιδια θελω αν γινεται να μου λυσετε μια απορια. Εχω εναν Crusader 300 paragon lvl σε Τ6 με Akkhan build. Δεν ειναι seasonal.

Σε διαφορα site τυπου icyveins λενε πως ειναι bis στον Kanais Cube το Unity. Σαν buff σου δινει '' All damage taken is split between all wearers of this item ''.

Εχει καποια λογικη να το βαλω αν παιζω μονος μου ;

Στα αλλα δυο slot εχω κανονικα The Furnace και illusory boots που ειναι τρελα buff.

Δημοσ.

Παιδια θελω αν γινεται να μου λυσετε μια απορια. Εχω εναν Crusader 300 paragon lvl σε Τ6 με Akkhan build. Δεν ειναι seasonal.

Σε διαφορα site τυπου icyveins λενε πως ειναι bis στον Kanais Cube το Unity. Σαν buff σου δινει '' All damage taken is split between all wearers of this item ''.

Εχει καποια λογικη να το βαλω αν παιζω μονος μου ;

Ναι, έχει, αλλά θα πρέπει να φορέσεις ένα εσύ και ένα ο follower (όποιον κι αν έχεις επιλέξει).

Επίσης ο follower θα πρέπει να φοράει το token που τον κάνει αθάνατο.

Στον Templar είναι το Enchanting Favor

στην Enchantress το Smoking Thurible

και στον Scoundrel το Skeleton Key

Όταν λοιπόν φοράτε και οι δύο από ένα Unity και ο follower δε μπορεί να πεθάνει, στην ουσία κόβεις το damage που δέχεσαι στη μέση (αφού μισό απορροφά ο follower).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, έχει, αλλά θα πρέπει να φορέσεις ένα εσύ και ένα ο follower (όποιον κι αν έχεις επιλέξει).

Επίσης ο follower θα πρέπει να φοράει το token που τον κάνει αθάνατο.

Στον Templar είναι το Enchanting Favor

στην Enchantress το Smoking Thurible

και στον Scoundrel το Skeleton Key

Όταν λοιπόν φοράτε και οι δύο από ένα Unity και ο follower δε μπορεί να πεθάνει, στην ουσία κόβεις το damage που δέχεσαι στη μέση (αφού μισό απορροφά ο follower).

Σ' ευχαριστω ! Εχω μονο ενα , αρα μολις βρω το δευτερο θα το κανω. Αυτο το token μονο για τον Templar δεν το εχω , που αυτον εχω μαζι μου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρε παιδια εκανα φορματ τις προαλλες και οταν ξαναεβαλα το ντιαμπλο ενω εβαλα κανονικα κωδικους κλπ δε μου ειχε το παιχνιδι αποθηκευμενο που επαιζα πριν

καλα δεν αποθηκευονται στο συννεφο η εγω κανω κατι λαθος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω για clan καθώς βαρέθηκα να παίζω μονος μου, είμαι casual παίκτης και παίζω non-season κυρίως με τον barbarian μου.

Το battle tag μου είναι hotless#2382, κάντε με add να μιλήσουμε και να με κάνετε invite άμα είναι.

Επεξ/σία από Cytheria
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...