Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την γρηγορη απαντηση!!δηλαδη οταν ξεκιναει το install και με ρωταει activate diablo 3 η already activated διαλεγω το 2?

προφανώς το 2ο...

Δημοσ.

οκ thanks.εχω χαζεψει απο την αγωνια!τελος παντων και παλι ευχαριστω και καλο καψιμο σας ευχομαι!

ελπίζω να μην μείνεις με την αγωνία και εσύ και εμείς μαζί :mrgreen:

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει guest pass περισσευούμενο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως καθώς μίλησα με plaisio και μου είπαν όσοι δεν έχουν κάνει προπαραγγελία θα το έχουν από αύριο.

Δημοσ.

οποιος ειναι εσσαλονικη και τον βολευει MediaMarkt Stathmos ας ερθει λεγομαι Γιαννης τμημα Η/Υ εχω 15 κομματια να του δωσω κανονικα . NO COLLECTORS

Δημοσ.

Παιδια ψηθηκα και εγω ..

Aγορα digital και να το εχω αποψε ή retail αυριο ?

Αναλόγως τα γούστα

Αν σου αρέσει η retail μορφή στα games go for retail

Πάντως αν το πας με γνώμονα το αν θα παίξεις σήμερα κράτα και μία πισινή όπως όλοι μας μήπως και γκρεμοτσακιστούν οι server και την βγάλουμε με καμιά ταινία το βράδυ :mrgreen:

Δημοσ.

παιδιά βλέπω το δέμα μου στο site της Γενικής μεταφορικής στα ίδια status και φοβάμαι πως δεν θα το έχω αυριο η τουλάχιστον το πρωι ...

Σε περίπτωση που υπάρχει guest pass διαθέσιμο αν γίνεται να μου δώσει κάποιος και θα του το επιστρέψω οταν παραλάβω το παιχνίδι (αυριο το απόγευμα max).

ευχαριστώ....

Δημοσ.

Παιδια ψηθηκα και εγω ..

Aγορα digital και να το εχω αποψε ή retail αυριο ?

Αν είναι να το πάρεις στα ίδια λεφτά και δεν σε ενδιαφέρουν κουτιά κλπ, παρ' το digital να ξεμπερδεύεις.

Αν όμως θέλεις το κουτί ή/και μπορείς να το βρεις πιο φτηνά σε retail, εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις αύριο με την ησυχία σου. Το βράδυ λογικά θα γίνεται χαμός στις 1, οπότε μέχρι να παίξεις σαν άνθρωπος θα περάσει η ώρα. Αν πρέπει να σηκωθείς και πρωί, δεν θα το ευχαριστηθείς καθόλου.

Έτσι την είχα πάθει μια φορά με το Cataclysm και από τότε αποφεύγω την day/hour 0. Αν περιμένω και 10-15 ώρες δεν θα πάθω τίποτα.

Δημοσ.

παιδιά βλέπω το δέμα μου στο site της Γενικής μεταφορικής στα ίδια status και φοβάμαι πως δεν θα το έχω αυριο η τουλάχιστον το πρωι ...

Σε περίπτωση που υπάρχει guest pass διαθέσιμο αν γίνεται να μου δώσει κάποιος και θα του το επιστρέψω οταν παραλάβω το παιχνίδι (αυριο το απόγευμα max).

ευχαριστώ....

νίκο σε τι status είναι το δέμα σου?

εμένα που το είδα το σήμερα το απόγευμα όταν γύρισα από την δουλειά ήταν χρέωση από τις 9:00 το πρωί.

πήρα τηλ στην γενική και μου είπε ότι ακόμη παραδίδει ο courier και μου ήρθε το παλικάρι κατά τις 18:30

Δημοσ.

μολις ειδα τι γινεται εξω....... μπας και ερχεται ο Diablo στην Θεσσαλονικη ;;;;; Εχει τοση μαυριλα που νομιζεις οτι ειναι 12 το βραδυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...