Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, πρεπει να μου κανουν πλακα που δεν υποστιριζει το Diablo την GeForce Go 7400!!!! Τι να κανω που εχω ξεμεινει μονο με το laptop?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά τι στα κομάτια γίνετε? προσπαθώ να μπω και μου λέει οτι βάζω λάθος login information incorect

πόση ώρα κάνει να το ενεργοποιήσει ? στο battlenet το έχω κανονικά το diablo 3 , έβαλα το cd key πριν λιγο :mad:

Δημοσ.

ρε παιδιά τι στα κομάτια γίνετε? προσπαθώ να μπω και μου λέει οτι βάζω λάθος login information incorect

πόση ώρα κάνει να το ενεργοποιήσει ? στο battlenet το έχω κανονικά το diablo 3 , έβαλα το cd key πριν λιγο :mad:

To έχεις Region Europe απο τα Options ?

Δημοσ.

To έχεις Region Europe απο τα Options ?

ναι και το battlenet μου ειναι eu

Edit

τελικά ειναι και άλλοι .. ελεος γμτ αρχίζω και τσαντίζομαι άσχημα γιατι περίμενα οτι μετά απο τόσες ώρες θα έμπαινα χωρίς μλκιες ...

Link

edit 2 : άλλαξα pass και μπήκε! επιτέλους και πηγα να πάθω εγγεφάλικο , νόμιζα οτι είχε πρόβλημα το cd key :X

Δημοσ.

Λιωσατε ρε?? Εμένα μου ήρθε στο e-shop Καλλιθέας σε λιγότερο από 24 ώρες. Το απόγευμα θα το πάρω κι εγώ :-D

Περισσότερη διαφήμιση plz, ακόμα δε σε πήρε γραμμή όλο το φόρουμ.

Δημοσ.

Ρε σεις μήπως είναι μικρό; Μήπως αντί για normal να το ξεκινήσουμε σε hardcore?

Δεν είναι campaign based. Φτάσε 60 level και τα λέμε.

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω προβλημα στην εγκατασταση. Με το που ξεκιναει μου πεταει μυνημα "unexpected decryption error occured, contact customer support". What the fuck, εχει παθει κανεις το ιδιο?

Επισης παιδια ενα δανεικο pass για εμας που περιμενουμε ακομα την δικη μας εκδοση. Εννοειται οτι επιστρεφετε οταν ερθει με το καλο και το δικο μας.

Δημοσ.

Παρασκευή το αναμένω από amazon !!

Μιας και δύσκολα με βλέπω να αντέχω μέχρι τότε -εκτός και εαν το ρίξω στα ποτά και στα ναρκωτικα :devil: - εάν είναι εφικτό έαν guest pass και θα τον "επιστρέψω" την Παρασκευή με τον αντίστοιχο δικό μου μόλις λάβω το παιχνίδι.

thank you ^_^

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω προβλημα στην εγκατασταση. Με το που ξεκιναει μου πεταει μυνημα "unexpected decryption error occured, contact customer support". What the fuck, εχει παθει κανεις το ιδιο?

Επισης παιδια ενα δανεικο pass για εμας που περιμενουμε ακομα την δικη μας εκδοση. Εννοειται οτι επιστρεφετε οταν ερθει με το καλο και το δικο μας.

Μηπως έχει να κάνει με κανένα firewall ή antivirus? :fear:

Δημοσ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ σημερα το πρωι στι 9 εκανα install και μπηκε με την μια σε eur σερβερ... εκατσα 10 λεπτα και εφυγα για δουλεια ,το βραδυ δεν ξερω τι θα γινει που θα γυρισετε εσεις...:PPP

Δημοσ.

Κατεβασα το installer το οποιο εμενα μου το δειχνει μεχρι στιγμης στα 6.03 GB. Τρεχω το DiabloIIIsetup.exe κανει για 1 δευτερολεπτο ενα γρηγορο update και με εμφανιζει το μενου για install. Διαλεγω το path, κανω agree και με το που παταω "INSTALL" μου πεταει το μυνημα αυτο και αναγκαζομαι να κλεισω το installer.

Το εχω ηδη σε εξαιρεση στο Avast και διαβαζοντας λιγο τα forum δεν βρηκα κατι για το θεμα. Πριν στειλω στο customer support ειπα να ρωτησω εδω μεσα αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...