rohas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Για βοήθα με γιατί δεν σε έπιασα το παιχνίδι δεν είναι της φιλοσοφίας "σκοτώνω τον τελευταίο αρχηγό και τελειώνει" αλλά περισσότερο "σκοτώνω ότι υπάρχει μπροστά μου, μαζεύω ότι αντικειμένο βρίσκω" και κυρίως εξαιτίας του 2ου, όσα levels ανεβαίνεις τόσο καλύτερα αντικείμενα θα "φτύνει" το παιχνίδι...χώρια το multi στο οποίο το επιπεδο δυσκολίας των εχθρών ανεβαίνει εκθετικά.... οπότε δεν μπορείς να πεις οτι ειναι "μικρο" επειδή π.χ. σε 2 μέρες θα έχεις σκοτώσει τον τελευταίο αρχηγό, έστω στο 1ο επιπεδο δυσκολίας. Μην τον αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι στο οποιο υπάρχουν "campaigns", τα τελειωνεις και μαζι με αυτά και η πορωση σου στο παιχνιδι. Κατεβασα το installer το οποιο εμενα μου το δειχνει μεχρι στιγμης στα 6.03 GB. Τρεχω το DiabloIIIsetup.exe κανει για 1 δευτερολεπτο ενα γρηγορο update και με εμφανιζει το μενου για install. Διαλεγω το path, κανω agree και με το που παταω "INSTALL" μου πεταει το μυνημα αυτο και αναγκαζομαι να κλεισω το installer. κλείσε το avast εντελως,σβησε το installer που κατέβασες, ξανακατέβασε το και τρέχτο.Μολις το εγκ/σεις ανοιξε παλι το avast
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 το παιχνίδι δεν είναι της φιλοσοφίας "σκοτώνω τον τελευταίο αρχηγό και τελειώνει" αλλά περισσότερο "σκοτώνω ότι υπάρχει μπροστά μου, μαζεύω ότι αντικειμένο βρίσκω" και κυρίως εξαιτίας του 2ου, όσα levels ανεβαίνεις τόσο καλύτερα αντικείμενα θα "φτύνει" το παιχνίδι...χώρια το multi στο οποίο το επιπεδο δυσκολίας των εχθρών ανεβαίνει εκθετικά.... οπότε δεν μπορείς να πεις οτι ειναι "μικρο" επειδή π.χ. σε 2 μέρες θα έχεις σκοτώσει τον τελευταίο αρχηγό, έστω στο 1ο επιπεδο δυσκολίας. Μην τον αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι στο οποιο υπάρχουν "campaigns", τα τελειωνεις και μαζι με αυτά και η πορωση σου στο παιχνιδι. Ναι, κοίτα κι εγώ δλδ έτσι το έπαιζα το 2ο (και το 1ο), tab και γύρω γύρω τον χάρτη, και μετά όλο το lvl εσωτερικά μέχρι να μην μείνει Χριστός!!! Απλά μάλλον υπέθεσα λανθασμένα ότι όλοι έτσι το έπαιζαν για αυτό τρελάθηκα που φτάσανε στο act 2 πόσο περισσότερο που κάτι Κορεάτες το τελείωσαν σε 5 ώρες!!! edit: Άσχετο: Όταν το πρωτοέπαιζα μου την έδινε, αλλά πιστεύω ότι ένα από τα καλύτερα στοιχεία του 2ου ήταν το save and exit, ώστε κάθε φορά μετά να βγαίνουν όλοι οι ωχτροί!!! Θυμάμαι τότε έμενε μέρες ανοικτό και το μηχάνημα και το παιχνίδι
rohas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 οι Κορεάτες είναι εξωγήινοι !! Δεν ανήκουν στον πληθυσμό αυτού του πλανήτη !! κανα guest pass ?????
markxcsd7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κανα quest pass για το ελληνικο στρατο ρε παιδια; !!!
alan2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To Παιχνίδι έχει κανονικά σινεματικς η είναι σαν κομικ τα βιντεάκια του?
_Drakos_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Nα υποθέσω ότι όσοι έχουμε battlenet από το WoW χρισημοποιούμε αυτό έτσι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To Παιχνίδι έχει κανονικά σινεματικς η είναι σαν κομικ τα βιντεάκια του? http://www.youtube.com/watch?v=K-ZA7NLSRhg ΥΓ. Ναι, έχει μπει καιρό τώρα, αλλά να το δει και ο Alan.
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Nα υποθέσω ότι όσοι έχουμε battlenet από το WoW χρισημοποιούμε αυτό έτσι? Ναι
paularas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μην ξεχνάτε ότι το wow δεν τελείωνε στα 60,70,80,85... τότε άρχιζε
ultrobyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 να ρωτησει κατι και ο σκραπας,μιας και ασχολουμαι τα τελευταια χρονια πιο ενεργα με το gaming και ειδικα τωρα λογω ανεργιας δεν ετυχε να παιξω τα προηγουμενα 2 της σειρας παρα μονο κατι baldurs gate,dungeon siege,skyrim κτλ αν και εχω δει και ακουσει πολλα για τα diablo. Ερωτω λοιπον θα εχω προβλημα με το storyline η το gameplay-χειρισμο του παιχνιδιου?? και δευτερον μπορω να το παρω μαζι με φιλο και να παιξουμε co-op ολο το story? Thanks για τις οποιε απαντησεις προκαταβολικα. Υ.Γ αυριο θα ειναι στα καταστηματα το παιχνιδι σωστα?
gtsamour Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το Εshop το εβαλε προσφορά στο crazy Sundays sta 49.90 ευρώ. Δεν είν κακο...
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ΑΤ ultrobyr Δεν θα έχεις πρόβλημα στο να το παίξεις, αλλά θα είναι ακόμα καλύτερα να έχεις παίξει και τα 2 πρώτα από άποψη ιστορίας. Για το 2ο, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το 3 στο θέμα LAN. Μπορείς να το βρεις πλέον κανονικά στα μαγαζιά, με την προϋπόθεση ότι έχουν απόθεμα, οπότε καλού κακού ρίξε ένα τηλ πριν πας αν το έχουν και να στο κρατήσουν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 @ultrobyr Storyline: http://www.pcgamer.com/2012/05/10/diablo-3-the-story-so-far/ Gameplay είναι hack n' slash, δεν είναι σαν Skyrim, Baldur's Gate και πιο tactical RPGs. Ναι μπορείτε να παίξετε co-op το στόρυ, αλλά αν είστε και οι 2 online, δεν έχει LAN. (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
_Drakos_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά καλό θα ήταν να ξέρεις το story line. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από σήμερα. Για το co-op θα σου πει όποιος το έχει ξεκινήσει Το Εshop το εβαλε προσφορά στο crazy Sundays sta 49.90 ευρώ. Δεν είν κακο... Σώπα γιατί θα σε κατηγορήσουν για διαφήμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις