varemenos2003 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ένα pass και από δω αν περισσέψει.. Ευχαριστώ.
alan2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ετρεξα το μεγάλο installer & φτανει 41% install και πετάει το... "if your istallation disc has been ejected plrase reinsert it and try again. If not and if you keep seeing this error please log in to battle.net and install Diablo III digitaly".
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τον ηπια. Εστειλα μηνυμα στο support της Blizzard και μου ειπε οτι αν εγινε διακοπη κατα τη διαρκεια του download του installer (στανταρ με τη συνδεση που εχω) τοτε ειναι πολυ πιθανο να εχει καποιο corruption οποτε θα ειναι καλυτερα να το ξανακατεβασω απο την αρχη ενω εχω διαγραψει ολα τα αρχεια τα οποια εχουν καταλληξη -part- :shock: Με πηρε 2 μερες να κατεβασω 6 GB, δεν παιζει να το ξανακανω. Θα περιμενω την physical εκδοση μου. Πραγματικα ΓΤΠΚ, ποσο δυσκολο ειναι να εκαναν το συστημα ετσι ωστε να κανει resume και repair απο εκει που σταματησε τελευταια φορα...?
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν έχεις κάναν φίλο που να το έχει κατεβάσει και στικάκι 8+ γίγα;
Noobios Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν περισσευει κανα pass παιδες στειλτε ενα ΠΜ να εχουμε κατι να κανουμε μεχρι να ερθει η παραγγελια του Αμαζον Sent from my iPod touch using Insomnia
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν έχεις κάναν φίλο που να το έχει κατεβάσει και στικάκι 8+ γίγα; Εχω...στην Ελλαδα... Edit: Επι ευκαιρια το gif αυτο ειναι τρομερο Εδιτ2: .... δεν το δεχεται...
pseira Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Και γω θέλω ενα guest pass αν περισσεύει από κάποιον φίλο! P.m. me !
nodas_21greek Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εχω...στην Ελλαδα... Edit: Επι ευκαιρια το gif αυτο ειναι τρομερο Εις τας εξοχάς είσαι; Τι έγινε εκεί οι "Βάρβαροι" δεν παίζουν Diablo? :mrgreen: Το ακριβώς αντίθετο θα περίμενα...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ασε καλυτερα... με το ζορι βρηκα ατομο που να ξερει τι ειναι το Castlevania. Εδω περα μονο COD, PES και FIFA ξερουν.
nikosggg3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 να ρωτησω. εαν με κανει καποιος invite to party για να παιξουμε μαζι και μετα βγω απο το παιχνιδι. μετα θα μπορω να συνεχισω να ξαναπαιζω μονος?.
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ασε καλυτερα... με το ζορι βρηκα ατομο που να ξερει τι ειναι το Castlevania. Εδω περα μονο COD, PES και FIFA ξερουν. Σε εσένα βασίζουμε τις ελπίδες μας να μεταλαμπαδεύσεις τον πολιτισμό μας! Τι COD, PES και FIFA??? Τι φλωριές είναι αυτές;! Δείξε τους το σκοτάδι το αληθινό. Άντε σε παρακαλώ, τη δροσιά του να 'χεις! να ρωτησω. εαν με κανει καποιος invite to party για να παιξουμε μαζι και μετα βγω απο το παιχνιδι. μετα θα μπορω να συνεχισω να ξαναπαιζω μονος?. ναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ασε καλυτερα... με το ζορι βρηκα ατομο που να ξερει τι ειναι το Castlevania. Εδω περα μονο COD, PES και FIFA ξερουν. Μόλις το διάβασα άρχισα να μουρμουράω το Vampire Killer...
theoritikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Guys, με core 2 duo 6400, 2giga ram και την ati radeon 5570 με 1 giga ram, θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι ή θα κλαίω τα λεφτά που έδωσα για αγοράσω το diablo?
ChaosAD Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τελεια, μολις μου ηρθε το Diablo Τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω και ενα PC για να παιξω (ΚωλοIntel με τη καθυστεριση του 3770Κ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις