Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Red σου ειπα οτι και γω το βαρεθηκα επειδη το loot μου φαινεται broken απο 1002 αποψεις και περιμενω το επομενο patch που υποτιθεται θα το διορθωσει. Αλλο αυτο και αλλο ολα τα υπολοιπα. Απλα το συγκεκριμενο υπαρχει ελπιδα να διορθωθει.

Lycanthropiac κατ'εμε trollαρισμα ειναι να λες μισες αληθειες ωστε να στηριξεις κατι που δεν ισχυει. Δε ξερω αν το κανεις εσκεμενα ή απο αγνοια για το σε τι αναφερεσαι. Πχ δε μπορεις να λες δε μ' ενδιαφερει το farming στο Diablo γιατι πολυ απλα το game δεν εχει κατι αλλο και δε νομιζω ποτε να πλασαριστηκε σαν κατι αλλο...

Edit: Σορρυ για την επιθετικοτητα. Λιγο η κουραση της δουλειας λιγο η ζεστη... Απλα οταν διαβασα το ποστ σου ηταν σαν καποιος να αγορασε το nba 2k12 και του προεκυψε...μπασκετακι...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαμε η γκρινια γκρινια αλλα αυτο ειναι καθαρο trolling.

και σε αντιθεση με το WoW και το καθε wow εδω σημαδευεις και δε spammareis απλα 12242134124124 χωρις dodge χωρις τιποτα και αυτος με τα καλυτερα items κερδιζει.

lol , αυτό και αν είναι trolling!

Δημοσ.

Μεχρι στιγμής ποιον τίτλο θεωρείτε καλύτερο?

1) Diablo 2 Lod

or

2)Diablo 3

Για μενα το Lod κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση ( μαλιστα ειχε αναρτηθει και πινακακι που συγκρινε tα features του Lod και D3 )

Δημοσ.

νομίζω ότι όσοι έχουμε παίξει το d2 (Λιώσει βασικά) η απάντηση στο ερώτημά σου θα είναι πολύ εύκολη. 1)

:mrgreen:

Δημοσ.

Ε ναι Diablo 2 Lod ευκολα λογω loot. Απλα το 3 εχει γερο potential με μερικα patches/fixes γιατι σαν gameplay ειναι 10φορες καλυτερο απο οποιοδηποτε rpg (fast paced, aiming κτλ) αλλα αν δε φτιαξουν καπως το loot δεν ειναι playable.

Δημοσ.
Σορρυ για την επιθετικοτητα. Λιγο η κουραση της δουλειας λιγο η ζεστη... Απλα οταν διαβασα το ποστ σου ηταν σαν καποιος να αγορασε το nba 2k12 και του προεκυψε...μπασκετακι...

δεν υπαρχει προβλημα ολα ομορφα!!!

Diablo 2 LoD...χωρίς δεύτερη σκέψη...ελπίζω όταν με το καλο βγει το expansion για το 3 να έχουν αλλάξει πολλά και να μας κλείσει το βρομόστομα μας :P

Δημοσ.

Λοιπόν, παίδες το φάγαμε το κόλλημα.....super duper!

κάψιμο μέχρι τελίκης πτώσεως! ΄Ναι, ναι είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, και από το loot, ε, ναι άμα έχω fullάρι το mf πέφτουν αρκετά rare...(είναι καρμπόν η φιλοσοφία του WOW).

Λοιπόν μια ΑΠΟΡΕΙΑ??? (είμαι 17 lvl act II), ο gem craftsman δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο game...ούτε στο act I υπήρχε...εμφανίζεται μήπως αργότερα μετά από quest???

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, παίδες το φάγαμε το κόλλημα.....super duper!

κάψιμο μέχρι τελίκης πτώσεως! ΄Ναι, ναι είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, και από το loot, ε, ναι άμα έχω fullάρι το mf παίφτουν αρκετά rare...(είναι καρμπόν η φιλοσοφία του WOW).

Λοιπόν μια ΑΠΟΡΕΙΑ??? (είμαι 17 lvl act II), ο gem craftsman δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο game...ούτε στο act I υπήρχε...εμφανίζεται μήπως αργότερα μετά από quest???

Yup, κάπου στο μισό του ACT II ή λίγο πιο πέρα τον βρίσκεις. :)

Δημοσ.

΄Ναι, ναι είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, και από το loot..

Μόλις μπεις Inferno έλα να το ξαναγράψεις αυτο..

ΥΓ: για το AH δεν χρειάζεσαι magic find.

Δημοσ.

φίλε μου αυτή τη στιγμη δεν με ενδιαφέρει τι ρίχνει το inferno...(όταν με το καλό φτάσω εκεί θα έχει βγεί το expansion σίγουρα!!!...lol)

όσο για το ΑΗ που γράφεις... δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο!...

εγώ θέλω να παίζω το game για ευχαρίστηση μου,(με τον παραδοσιακό τρόπο) και όχι να φάω όλη την ημέρα μου κολλημένος μέσα στο ΑΗ..

μέχρι στιγμής... αργότερα βλέπουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...