imr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Επειδή αυτό δεν είναι game αλλά ένα έκτρωμα που θέλει να αποκαλείται diablo , exploits , dupes , RMAH , auction house simulator και να φας ban τι έγινε? Και στο κάτω κάτω τα skills του mage χρησιμοποιώ. Έπεσε και ένα plan 6 prop. Αλλά και ετσι έκανα logout. Γιατί και έτσι το game είναι έκτρωμα. RMAH , economy και my b@lls. Και δεν έχω κίνητρο όχι να αγοράσω απο το RMAH, αλλά ούτε μισό cent στην blizzard πάλι. Τέτοιο scam και trolling απο game company δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο. Όποιοι θέλουν RMAH ας πάνε στο ebay να κάνουνε καριέρα. Γιατι εχεις προβλημα με το rmah? Εχω μια χαρα εχω βγαλει τα λεφτα του παιχνιδιου
Red_Phantom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Γιατι εχεις προβλημα με το rmah? Εχω μια χαρα εχω βγαλει τα λεφτα του παιχνιδιου Έχω πρόβλημα γιατί : 1) Το gear δεν είναι όλο accessible με gold. Συνεπώς έχω περιορισμένες επιλογές. 2) Το καλό gear είναι στο rmah. Τα "σκουπίδια" που μένουν πίσω κάνουν 100mil. 3) Με την ανακοίνωση του rmah το diablo έγινε number one target για boting. 4) Η πλειονότητα των games παίζουν παιχνίδια για να γουστάρουν και όχι να βγάλουν λ7. 5) Δεν θέλω πίσω τα λ7 του παιχνιδιού. Να παίξω ένα game να γουστάρω θέλω. Ρε η Riot games , έχει τσάμπα το lol . Είναι εντελώς f2p. Και να πληρώσεις δεν έχεις advantage στο game. Μπορείς να συγκρίνεις την Riot με την BLizzard πλέον. Άμα είναι να σταματήσουν να φτιάχνουν games και να πουλάνε πλυντήρια.
imr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Έχω πρόβλημα γιατί : 1) Το gear δεν είναι όλο accessible με gold. Συνεπώς έχω περιορισμένες επιλογές. 2) Το καλό gear είναι στο rmah. Τα "σκουπίδια" που μένουν πίσω κάνουν 100mil. 3) Με την ανακοίνωση του rmah το diablo έγινε number one target για boting. 4) Η πλειονότητα των games παίζουν παιχνίδια για να γουστάρουν και όχι να βγάλουν λ7. 5) Δεν θέλω πίσω τα λ7 του παιχνιδιού. Να παίξω ένα game να γουστάρω θέλω. Ρε η Riot games , έχει τσάμπα το lol . Είναι εντελώς f2p. Και να πληρώσεις δεν έχεις advantage στο game. Μπορείς να συγκρίνεις την Riot με την BLizzard πλέον. Άμα είναι να σταματήσουν να φτιάχνουν games και να πουλάνε πλυντήρια. Ενταξει λογικο αυτο που λες, αλλα και στο gold ah τα ιδια γινονται παει το καλο gear 50m, κτλ anyway επειδη πετυχε το bug παω να farmarw λιγο act3 Μια ερωτηση αν αποφασισει η Blizzard να ριξει ban παει σε ολο το battlenet η μονο στο diablo? για το diablo χεστηκα, μη με κυνηγαει ο αδερφος μου που δεν θα μπορει να παιξει wow
imr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 wtfffs ενω ειχα πεταξει τα aoe μου σε 100 mobs και ημουν alt tab, γυρισα και ειχα πεθανει!! Omgffs blizzard
Red_Phantom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Αν πατήσεις το teleport κάνει reset to exploit. Βσκ πήγαινε ah και πάρε ένα settaki με thorns dmg
zeniath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πόσο πιο χαμηλά να πέσει η εταιρία αυτή... Ευτυχώς που σταμάτησα το έκτρωμα πριν 2 μήνες και ας κλαίω τα λεφτά μου...
imr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Αν πατήσεις το teleport κάνει reset to exploit. Βσκ πήγαινε ah και πάρε ένα settaki με thorns dmg Για μια στιγμη νομιζα οτι το φτιαξανε, μαλλον θα το πατησα καταλαθος, Το archon παντως δουέυει χωρις να χαλαει το "clever use of game mechanics"
jim777 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πωπωπω γκρινια. Οχι οτι το παιχνιδι σπερνει αλλα οι περισσοτεροι απο σας δε ξερετε τι ειναι το diablo, δεν εχετε παιξει diablo2 και απογοητευτικατε επειδη περιμενατε κατι αλλο (μεχρι για το οτι ειναι επαναλαμβανομενο γκρινιαξατε και επειδη ειναι farm game....) Δεν ειναι το πρωτο game που εχει καποιο bug και οντως δεν αγγιζει και την τελειοτητα αλλα απο το να αφηνεις λιγο το παιχνιδι περιμενοντας ενα patch(και γω το παρατησα και περιμενο) μεχρι το να γκρινιαζεις για τη μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο, που εχει προσφερει 1000δες ωρες διασκεδασης σε εκατομμυρια ανθρωπους και εχει αλλαξει τη gaming σκηνε σχεδον σε καθε ειδος παιχνιδιου, σαν κλασσικος Ελληναρας ή 13χρονο απεχει πολυ. Σορρυ κιολας αλλα αν κλαιτε 60Ε για 100+ ωρες διασκεδασης ή εγω εχω καποιο προβλημα και δε μπορω να βρω κατι καλυτερο να παιξω με 60Ε(χωρις να μπορω να το κατεβασω) ή εσεις εχετε σοβαροτερα προβληματα απο καποιο bug στο diablo.
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Οι "100 ώρες διασκέδασης" ελέγχονται. Γιατί για μένα διασκέδαση ήταν οι πρώτες 20-30 ώρες που χρειάστηκα για να τελειώσω το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα το μόνο που υπάρχει είναι το farming (και τα φράγκα του RMAH, για όποιον έχει θέληση, υπομονή και -κυρίως- άφθονο χρόνο). Και για μένα το farming μόνο "διασκέδαση" δεν είναι. Παραδέχομαι πάντως ότι δεν είχα παίξει online τα προηγούμενα Diablo, οπότε δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Τα τέλειωσα καναδυο φορές offline και δεν ασχολήθηκα ξανά (δόξω τω Θεώ, υπάρχουν κι άλλα πολλά παιχνίδια που περιμένουν στη σειρά). Δική μου χαζομάρα λοιπόν και στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα, γιατί αν ήξερα τι ακριβώς αγόραζα με εκείνα τα 60 ευρώ, δεν υπήρχε καμια απολύτως περίπτωση να τα δώσω. Τα υπόλοιπα επικριτικά σχόλια (περί θλιβερών bugs, μέτριου end game κλπ) που διαβάζω, τα έχουν πει άλλοι που ασχολούνται ακόμα με το παιχνίδι. Συνεπώς δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο παρουσιάζονται.
Rush13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πωπωπω γκρινια. για τη μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο, που εχει προσφερει 1000δες ωρες διασκεδασης σε εκατομμυρια ανθρωπους και εχει αλλαξει τη gaming σκηνε σχεδον σε καθε ειδος παιχνιδιου, σαν κλασσικος Ελληναρας ή 13χρονο απεχει πολυ. Η Μεγαλύτερη και καλύτερη gaming εταιρία στον κόσμο έχει να βγάλει παιχνίδι της προκοπής εδώ και 7 χρόνια
jim777 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ειναι καποιες εταιριες που βγαζουν game καθε 2μηνες και αλλες καθε 5χρονια τι να κανουμε... Οπως εχω ξαναπει το diablo ηταν ειναι και θα ειναι farming. Δεν αλλαζει αυτο. Το προβλημα στο συγκεκριμενο diablo ειναι το κακο loot που εχουν πει θα διορθωσουν. Οχι οτι εχει farming... Νομιζω 20-30-50 ωρες ειναι μια χαρα για ενα game. Πανω απο το μεσο ορο δεν ειναι? Κατ εμε ειναι πολυ καλο game αλλα πολυ κακο diablo sequel για την ωρα.
Red_Phantom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ειναι καποιες εταιριες που βγαζουν game καθε 2μηνες και αλλες καθε 5χρονια τι να κανουμε... Οπως εχω ξαναπει το diablo ηταν ειναι και θα ειναι farming. Δεν αλλαζει αυτο. Το προβλημα στο συγκεκριμενο diablo ειναι το κακο loot που εχουν πει θα διορθωσουν. Οχι οτι εχει farming... Νομιζω 20-30-50 ωρες ειναι μια χαρα για ενα game. Πανω απο το μεσο ορο δεν ειναι? Κατ εμε ειναι πολυ καλο game αλλα πολυ κακο diablo sequel για την ωρα. http://www.youtube.com/watch?v=dBB093Pkw2Y Το bug αυτό υπάρχει πάνω απο μήνα. Κοίτα πότε έκανε post. Δεν ξέρω δυστυχώς κινέζικα. Είναι σοβαρή μια εταιρία να μην μπορεί να βρει - φτιάξει ένα exploit που είναι ένα μήνα στο youtube? Farm game ok .Οι πονηροί φαρμάρουν τους αφελείς. Άσε το αλλο bug που άλλαζες τις τιμές bid-buyout στον client... (get an authenticator?) Είναι εμφανές ότι πλεον δεν μπορουν και δεν θέλουν.
Rush13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 πολυ κακο diablo sequel για την ωρα. και εδώ τα είπες όλα. Καλό μέν, κακό για diablo δέ. Γ'αυτό και κράζει όλος ο κόσμος...
zeniath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Jim sorry που στο λέω εγώ αλλά μάλλον αν δεν έχεις καταλάβει όλο το παιχνίδι έχει στηθεί πάνω στο RMAH και πως θα βγάζει το ποσοστό της η Blizzard. Δεν την ενδιαφέρει αν θα έχει botters ή όχι, την νοιάζει να είναι δύσκολο να πέσει καλό loot και να αναγκάζεται ο κόσμος να αγοράζει από το RMAH το gear του γιατί αλλιώς δεν μπορεί να βρει. Επίσης αν ήθελε να διώξει τους botters θα το έκανε, αλλά δεν το κάνει. Φίλος μου από την δεύτερη βδομάδα έχει 24/7 το account του με bot και στο WoW και στο Diablo 3 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Δηλαδή, παίζει το ίδιο account 48 ώρες την ημέρα(!) και δεν κάνει τίποτα. Του έχει στείλει 8-9 email για warning και την βγάζει λάδι λέγοντας ότι τον hackaroun (έχει proxxy που αλλάζει IP κάθε μισή/μια ώρα) και τον πιστεύουνε. Το θέμα είναι ότι με το Diablo 3 αυτή την στιγμή βγάζει περισσότερα από το WoW γιατί ενώ στο WoW είναι μόνο 13ευρώ/μήνα από κάθε παίχτη εδώ τα 13ευρώ τα βγάζει καθημερινά από τα transactions άρα από την στιγμή που βγάζει περισσότερα λεφτά (και ας έχει πέσει το population κατά 65% τουλάχιστον για τους xfire users) δεν την νοιάζει αν εσένα η εμπειρία είναι χάλια την νοιάζει να υπάρχουν συναλλαγές στο RMAH και ας είναι από τον οποιονδήποτε. Δεν την νοιάζει να έχει toggle god mode /on αφού αυτό κάνει τους παίχτες να farmaroun περισσότερο ΑΡΑ να βάζουν περισσότερα πράγματα στο RMAH άρα να πουλιούνται περισσότερα πράγματα στο RMAH ARA να έχει περισσότερο κέρδος από το ΦΠΑ που έχει στις συναλλαγές. Και όχι, το παιχνίδι δεν είναι καλό. Αν εσύ έχεις συνηθίσει να τρως virtual crap δεν πάει να πει ότι πρέπει εμείς που θέλουμε κάτι ποιοτικό είμαστε οι μαλάκες. 20 ώρες gameplay για 60ευρώ αν εσένα σου φαίνεται εντάξει καλά κάνεις, εμάς όμως δεν μας φαίνεται εντάξει και θέλουμε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, γιατί άνθρωποι όπως εσύ που υποστηρίζεις ότι σου προσφέρουν αρκεί να λέει Diablo και Blizzard χωρίς να κάνεις κριτική στην εταιρία και στις τακτικές της, παρατείνεις τις συμπεριφορές όπως Blizzard, EA, Sony κλπ. Αν σου αρέσει λοιπόν να παίζεις ένα παιχνίδι που πριν 2 μήνες έπεσε ένα τρομερό nerf hammer γιατί "ήταν πολύ δυνατό το στυλ κάποιων class" ενώ ένα μήνα τώρα έχει God Mode και δεν έχουν κάνει τίποτα, μπράβο σου, συνέχισε να το παίζεις, εμείς όμως θα κάνουμε την κρητική μας, γιατί τουλάχιστον εγώ έχω βαρεθεί να κλαίω τα λεφτά μου για τα παιχνίδια μετά από ένα μήνα. Δεν κλαίω τα λεφτά μου για τα Total War και τα παίζω χρόνια μετά από την έκδοσή τους και είναι από μια εταιρία που κόντευε να χρεοκοπήσει και κλαίω τα λεφτά μου από την πιο πλούσια εταιρία (ή δεύτερη αν πρώτη είναι η ΕΑ). Sorry λοιπόν αλλά ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι είναι στις σελίδες 500-600, πλέον είναι η συνειδητοποίηση και η κρητική
Προτεινόμενες αναρτήσεις