mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 οσο για το hot pursuit θελω ολα να γινονται γρηηηηηγορα... θα μπορουσες να πεσεις λιγο στο hp (κανα 10αρι χιλιαδες) και να φορτωσεις οτι αλλο θες (dexterity/cc/crit dmg κλπ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 το οποίο εξαφανίζεται όταν σου λείπει μέχρι και 1 hatred...
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Και ειδικα με το rapid fire , που τρωει το hatred σαν πασατεμπο..απορω αν ενεργοποιειται ποτε το hot pursuit
Snolly Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 δεν είσαι μονίμως 100%, μόνο για το πρώτο hit που θα κάνει crit, μετά κάνει reset το sharpshooter και αρχίζει να φορτώνει 3% cc κάθε sec μέχρι που θα ξανακάνεις crit, ουσιαστικά το πραγματικό σου dps είναι αρκετά χαμηλότερο... εχεις δικιο. αρα το να εχεις CC εξοπλισμο εισαι +% σταθερα ηδη και ανεβαινει απο εκει και περα με το SS συνεπως σε λιγοτερο χρόνο... να συζητησουμε λιγο και το 2H + Quiver VS 1 handed?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ουσιαστικά όταν έχεις αρκετό CC το SS προσφέρει 3-9% CC το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο μιας και με επίσης αρκετό CD είναι σημαντικό DPS boost... προσωπικά θα προτιμούσα dual 1 handed αν έβρισκα με 1000-1100dps που να έχουν +100 dext, crit dmg και socket το καθένα
headbanger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 σωστος!! που σου επεσε? Random Group Act 2 γενικά δεν θα το κάψω αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον το pragon level. Και ίσως παίζω 4fun 1-2 ωρίτσες την ημέρα να χαλαρώνω. Και ότι κάτσει. δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω RMA γιατί δεν έχω κινητό με ελληνικό αριθμό πλέον και δεν δέχεται τον καναδικό μου. Οπώτε ότι χρήματα - και αν - πιάσω από το RMA θα πάνε σε game cards σε φίλους. Αφού ντύσω τον βάρβαρο που είναι τρισάθλιος
Xorxhs! Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Random Group Act 2 γενικά δεν θα το κάψω αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον το pragon level. Και ίσως παίζω 4fun 1-2 ωρίτσες την ημέρα να χαλαρώνω. Και ότι κάτσει. δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω RMA γιατί δεν έχω κινητό με ελληνικό αριθμό πλέον και δεν δέχεται τον καναδικό μου. Οπώτε ότι χρήματα - και αν - πιάσω από το RMA θα πάνε σε game cards σε φίλους. Αφού ντύσω τον βάρβαρο που είναι τρισάθλιος μη στεναχωριεσαι για RMA εδω ειμαστε!! με 10% προμηθεια ξεμπερδεψες!! χεχεχε πλακα κανω, βρες ενα φιλο που εχει ελληνικο νουμερο να το πουλησει αυτος για σενα, και τα βρισκετε
myst77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια... Παιδευομαι με το laptop ενος φιλου Ενω ειναι πολυ δυνατο i7, 6Gb, ati 5650 Σερνεται στο game (10fps) Χαμηλωσα ρυθμισεις, αφαιρεσα /καθαρισα πριγραμματα.τιποτα Εκανα καθαρη εγκατασταση στα win, τα ιδια. Το περιεργο ειναι οτι εχει αργη αποκριση ακομα και οταν γραφεις στο chat του παιχνιδιου.πατας τα πληκτρα και εμφανιζονται μετα απο λιγο τα γραμματα. Η συνδεση ειναι καλη, δεν εχει lag Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο; ΥΓ. Σε χειροτερα laptop παιζει καλυτερα, δεν ειναι οτι δεν το σηκωνει
greeneye Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια... Παιδευομαι με το laptop ενος φιλου Ενω ειναι πολυ δυνατο i7, 6Gb, ati 5650 Σερνεται στο game (10fps) Χαμηλωσα ρυθμισεις, αφαιρεσα /καθαρισα πριγραμματα.τιποτα Εκανα καθαρη εγκατασταση στα win, τα ιδια. Το περιεργο ειναι οτι εχει αργη αποκριση ακομα και οταν γραφεις στο chat του παιχνιδιου.πατας τα πληκτρα και εμφανιζονται μετα απο λιγο τα γραμματα. Η συνδεση ειναι καλη, δεν εχει lag Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο; ΥΓ. Σε χειροτερα laptop παιζει καλυτερα, δεν ειναι οτι δεν το σηκωνει Ισως φταινε οι drivers της καρτας γραφικων. Δες γιατι και εγω ειχα ενα θεμα με nvidia (εσυ εχεις ατι) αλλα με τους νεους δεν κανει ουτε 1 κολλημα ! οποιος θελει να μου πει μια γνωμη ευπροσδεκτη... οτι εχω παρει ειναι με bujet 3.600.000 μεχρι εκει αντεξε η τσεπη μου! http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069
gio@ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ναι προσπαθησε να αλλαξεις drivers,(προσπαθησε να κατεβασεις το τελευταιο, καντο εγκατασταση και μετα πηγαινε δεξι κλικ στο υπολογιστη> manage> device manager> display adapter>δεξι κλικ στη καρτα γραφικων σου> update driver software> browse my computer και διαλεγεις το φακελο Ati που ειναι στο C) επισης τωρα το καλοκαιρι τα laptop ανεβαζουν πολυ 8ερμοκρασια για κοιτα ποσο πιανει μηπως φταιει αυτο. και σε φιλο μου αυτο φταιει και στο laptop του αδερφου μου: idle 66 με darksiders πιανει 100 ανετα αλλα απτα 95 αρχιζει να κολλαει τελειως το παιχνιδι.
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 λοιπον εχουμε ενα helm με γενικο δεικτη armor 700. απο κατω λεει διαφορα και στο τελος - μπλα μπλα - μπλα μπλα - + 250 armor ποιος ο λογος να γραφει το 250 κατω αφου το πραγματικο armor einai 250 ? μαλακια δεν ειναι ? 1 ειναι το armor δεν εχει πολλα και διαφορετικα. ομιως για τα weapon και τα dps (damage per second). τι να διαβασεις τις αναλυσεις για attack speed kai saxlamareς αφου το μονο νουμερο που μας ενδιαφερει ειναι το πανω. λιγο μπερδεμα υπαρχει οταν εχει -cold 50 - all ressisance 30 αφου το cold περιλαμβανεται στα all γιατι τα ξεχωριζει στην αναλυση ? εσεις τι λετε για ολα αυτα ? επισης οταν εχει σε weapons +30% αυτο περιλαμβανεται στο γενικο dps! μαλακια δεν ειναι ? εγω πιστευω καλυτερα θα ηταν να ηταν extra και να βαζουνμε λιγο το μυαλο μας να δουλεψει!
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ρε greeneye, όταν λέει +50 cols + 30 res all το cold ανεβαίνει συνολικά 50+30= 80 και τα υπόλοιπα 30.
foukas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 λοιπον εχουμε ενα helm με γενικο δεικτη armor 700. απο κατω λεει διαφορα και στο τελος - μπλα μπλα - μπλα μπλα - + 250 armor ποιος ο λογος να γραφει το 250 κατω αφου το πραγματικο armor einai 250 ? μαλακια δεν ειναι ? 1 ειναι το armor δεν εχει πολλα και διαφορετικα. Το +250 εφαρμόζεται στην κατηγορία/ilvl του helm. Δηλαδή το συγκεκριμένο αντικείμενο δε θα έπεφτε ποτέ με armor πάνω από 450 (χωρίς το extra armor affix), όμως επειδή roll-αρε extra armor, πήγε στο 700.
Greygore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 -cold 50 - all ressisance 30 αφου το cold περιλαμβανεται στα all γιατι τα ξεχωριζει στην αναλυση ? εσεις τι λετε για ολα αυτα ? Φαντάζομαι (χωρίς να ξέρω και σίγουρα) οτι τα δείχνει έτσι μια και τα properties Cold Resistance και Resistance to All είναι ξεχωριστά properties που απλά έτυχε (λόγω του random item system) να πέσουν στο ίδιο item.
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ρε greeneye, όταν λέει +50 cols + 30 res all το cold ανεβαίνει συνολικά 50+30= 80 και τα υπόλοιπα 30. βρε το ξερω σαν παραδειγμα το ανεφερα, απλα γενικοτερα ηθελα να πω οτι ο τροπος γραφης του τι κανει το καθενα στο αναλυτικο ειναι για μενα παντελως χαλια αφου κουραζει, και ουσιαστικα δε σου δινει τα απαραιτητα μονο info. Επισης εχει μπερδεψει πολυ κοσμο. Εγω π.χ οταν πρωτοψωνισα πηρα κατι με 300 armor που κατω ειχε +280 και νομιζα οτι πετυχα κελεπουρι... τσαμπα gold. * στο παραπανω απλα θα μπορουσε να ελεγε αμεσως cold - 80
Προτεινόμενες αναρτήσεις