Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ταχυτητα που το κανει ειναι απιστευτη πραγματικα, σιγουρα παιζει με account sharing.. :P

δεν σηκώνει τπτ δεν σκοτώνει απαραίτητα τα normal mobs παρά μόνο τα packs και τα goblins, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος πάντως κι ας είναι ο πιο efficient...

• Like 3
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν σηκώνει τπτ δεν σκοτώνει απαραίτητα τα normal mobs παρά μόνο τα packs και τα goblins, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος πάντως κι ας είναι ο πιο efficient...

Βασικά δεν σου προσφέρει και τίποτα ουσιαστικό...μόνο το E-peen σου.

Δημοσ.

Βασικα level 97 ειναι και σε λιγο 98.. :P Απλα απο το level 40 και μετα σηκωνει μονο legendary και καθολου rares, αυτο για τον φιλο πριν που ειπε εμενα λαρτζ επειδη δεν σηκωνω 59/60.. :P

o τυπος απο οτι λενε (γιατι τωρα δεν stream-αρει για να δω) ειναι τιγκα στα legendaries. Δεν νομιζω να ειστε στο ιδιο επιπεδο :)

Εγω τα σηκωνω ολα παντως για να βγαζω τα repairs.Μια βολτα που πηγα χτες act4 πεφτει πολυ ξυλο αλλα πεφτουν και ilvl61+ επι τω πλειστω και ειναι εθισμος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο καθένας διασκεδάζει όπως γουστάρει...

Θέλει να πάει πρώτος 100, μαγκιά του.

δεν τον λες και πρώτο όταν παίζουν πόσα άτομα τον χαρακτήρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ξέρεις σίγουρα ότι γίνεται αυτό?

το ανέφεραν τα παιδιά που μιλούσαν στο streaming, ότι παίζουν βάρδιες συνέχεια...

παιδια για αυτο τι λετε? :rolleyes:

ποσο να το βαλει κανεις... :mrgreen:

άρκετά κακό, δεν έχει vit, loh, crit chance, crit dmg, ias και τα resistances είναι χαμηλά..

Δημοσ.

Εμενα με τρολλαρει συνεχως το loot system.Απο ευρω γυρω στα 3 ,και τα φαγα παλι στο παιχνιδι , γιατι με τοσα λεφτα ουτε πιο πλουσιος εγινα ουτε πιο φτωχος :)

Απο gold , το καλυτερο ποσο που χω πιασει ειναι 2-3 μυρια 2-3 φορες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...