lalanis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ring of royal grandeur... Τέλος... Επίσης τα γάντια για τα 10λεπτα shrines...
gozzar07 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Lalani σε ξεμπρόστιασα.. Που το έπαιξες ψυχάρα στην κλαν με δηλώσεις του στυλ "θα το δωσω του gozzar" και μετα.. *κλικ* bound to Lalanis το item.. Κερνάω rift το απογευμα.. T1..
lalanis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Lalani σε ξεμπρόστιασα.. Που το έπαιξες ψυχάρα στην κλαν με δηλώσεις του στυλ "θα το δωσω του gozzar" και μετα.. *κλικ* bound to Lalanis το item.. Κερνάω rift το απογευμα.. T1.. Lol φαντάζεσαι;Πας να κλικάρεις επάνω στο item και σου πετάει μήνυμα full screen "BOUND TO LALANIS MOTHERFUCKER!" Κατά τις 7 με βλέπω.Μέσα...
gozzar07 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Good.. Και γενικότερα ας ενημερώσουμε ότι δεν μας άφηνε να κάνουμε trade παρόλο που είμασταν σε πάρτυ, μάλλον επειδή ήμουν σε άλλο act την ώρα που έκανες το ID.. (και όχι επειδη είσαι κωλοπ@ιδι..)
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Bounties τρεχουμε normal και rifts ανεβαινουμε; Η και rifts normal? επισης πηρα ενα item dh που ριχνει traps καθε 6 δευτερολεπτα απο μονο του. Μεγαλη υποθεση ελευθερωσα ενα skill
lalanis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θεωρητικά αν τα bounties τα κάνεις για τα bounty only items, συμφέρει να μαζέψεις 4αδα, να ξαμοληθεί ο καθένας σε άλλο waypoint και να τελειώσετε όλα τα bounties γρήγορα στο normal.Οι "σακούλες" του tyrael έχουν ίδιο chance σε όλα τα επίπεδα. Rifts νομίζω αξίζει torment αν την παλεύεις.
savoukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Bounties τρεχουμε normal και rifts ανεβαινουμε; Η και rifts normal? επισης πηρα ενα item dh που ριχνει traps καθε 6 δευτερολεπτα απο μονο του. Μεγαλη υποθεση ελευθερωσα ενα skill έπαιζες με traps?xD
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά στα bounties παίρνεις μόνο bounty-only Legendaries, τα οποία είναι περιορισμένα μετά από λίγο. Αυτό που πραγματικά αξίζει αν μπορείς να τα καταφέρεις είναι Rifts T1 για sets etc. Εκανα χτες και προχτες σχεδον ολη μερα rifts T1/T2 τα αποτελέσματα ηταν αθλια, το γυρισα σε core of areat και αρχισε να βρεχει plans και legendaries.. Μουφιες βεβαια αλλα και παλι νομιζω ειναι το ultimate legendary run ακομα, το κακο ειναι οτι ειναι repetitive και βαριέσαι ευκολα.. Βεβαια με τα rifts παιρνεις forgotten souls και shards αλλα εγω προσωπικα εχω ξοδεψει 5k shards στην kadala και δεν εχω παρει ουτε ενα..
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 έπαιζες με traps?xD yeap στα elite είναι μια χαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Βεβαια με τα rifts παιρνεις forgotten souls και shards αλλα εγω προσωπικα εχω ξοδεψει 5k shards στην kadala και δεν εχω παρει ουτε ενα.. μου έκατσε ένα legendary quiver τις προάλες, αυτό που κάνει τα bolas να σκάνε κατευθείαν, αλλά θέλει reroll με CC γμτ για να είναι τούμπανο...
savoukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 yeap στα elite είναι μια χαρα idk..Δεν μ φάνηκαν χρήσιμες..δεν αλλάζω το compo με companion-tumble-vengeance-k to mark..μια χαρά kite κ τρελό Burst..αλλά εφόσον σ έκατσε στο ιτεμ..μια χαρά.
paularas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εκανα χτες και προχτες σχεδον ολη μερα rifts T1/T2 τα αποτελέσματα ηταν αθλια, το γυρισα σε core of areat και αρχισε να βρεχει plans και legendaries.. Μουφιες βεβαια αλλα και παλι νομιζω ειναι το ultimate legendary run ακομα, το κακο ειναι οτι ειναι repetitive και βαριέσαι ευκολα.. Βεβαια με τα rifts παιρνεις forgotten souls και shards αλλα εγω προσωπικα εχω ξοδεψει 5k shards στην kadala και δεν εχω παρει ουτε ενα.. κλασικό core πάνω / κάτω? σε τι δυσκολία? t1? t2? t3? t4? τι? πήγαινες και υπόγεια lvl 2 ή απλά πάνω κάτω mindless?
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παιρνω το checkpoint στην πορτα του azmodan και κανεις το run αναποδα για να γλυτωσεις το town portal time, ανοιγεις ολα τα chests, melt τα elite fast πας στο wp επιστρέφεις πολη και repeat το ιδιο, Τ1 η οποια δυσκολια σκοτωνεις τα elite σε 5-6sec το πολυ(τις περισσοτερες φορες και λιγοτερο αλλα λεμε το maximum για κανενα περιεργο). Ειναι repetitive mindless και κουραστικό αλλα ειναι αρκετα rewarding, ειδικα wiz με archon ειναι οτι καλυτερο εγω πρεπει να πατησω και 2-3 κουμπάκια δυστυχώς.. Βοηθανε και τα bracers που φερνουν elite στο shrine γιατι εχει αρκετες φορες εκει μεσα. Υπαρχει και το αλλο με wretched mothers και τα κελαρια αλλα δεν το εχω τσεκαρει και πολυ μου φανηκε χειροτερο παντως λιγο που το ειχα κανει στο vanilla.
mphxths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οταν λεμε core εννοουμε εκεινον τον διαδρομο πριν τον azmodan ? αυτο ειναι 3 λεπτα υποθεση και βγαζει ελαχιστα mobs/elites...μηπως μου διαφευγει κατι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 μου έδωσε fire walkers η kaldrara. μετά απο 300 shards, τι να πω. δεν μ'αγαπάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις