savoukos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το θεμα δεν ειναι να βρουμε που πεφτουν..το θεμα ειναι να ΠΕΣΟΥΝ καποια σττιγμη κοίτα να μπορεις να πας σε κάποια από αυτά να πάρεις checkpoint kaneis return .αλλάζεις dif και μπαινεις τρώς κ ξανά μανά..px manglemaw το κάνεις κ σε άλλους δύο τρείς..
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα τα φτιαξουν τα drops στα materials το ειπαν, καντε λιγη υπομονη.
greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μολις το αγορασω εγω στα 10 ευρω θα φτιαξουν τα drops
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 εσυ θα το αγορασεις στα 10 ευρω όταν βγει το νέο expansion Και εμεις ειμαστε στο level 80.... 1
vag.patrick Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ρε σεις θα πει κανεις κανα id να παιξουμε παρεα???
spirit)earth)aflame Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 queue έχει πάλι edit: χειρότερα τώρα, μισή ώρα μετά
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ρε σεις θα πει κανεις κανα id να παιξουμε παρεα??? μπες στην clan ρε ... τι Id... ?!?!?
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 και γιαυτό που λέγαμε πριν437 kills συνεχόμενα,απλώς με exploit σε ένα σημείο λίγο πριν τις πύλες του malthael..Καθόμουν με κρατημένο shift ώστε να μην κουνιέται πέρα δώθε ο παίκτης,και 2 mobs έβγαζαν συνέχεια τερατάκια..Καθόμουν και έσφαζα,μέχρι που το παιχνίδι αποφάσισε να μου στείλει τα ίδια τα mobακια και να τελειώσει το σφάξιμο :/
vag.patrick Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μπες στην clan ρε ... τι Id... ?!?!? ναι αλλα ποια clan??
Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εχω ενα amulet που μου δινει ενα treasure ghost και λεει οτι μαζευει 15 νορμαλ αντικειμενα και μου πεταει ενα rare. Εχω μαζεψει πολυ παραπανω και δε μου εχει πεταξει τιποτα.. Μηπως το βαζει απευθειας στο inventory; Επισης ποιος ο λογος να υπαρχουν μη αναγνωρισμενα αντικειμενα, απο την στιγμη που αναγνωριζονται με το που πατησεις δεξι κλικ πανω τους; Τελικα αξιζει να γινονται ρεσετ τα quests ή οχι; Λεει οτι ξαναπαιρνεις τα αρχικα rewards. Δλδ τι εννοει;
wintaxt Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 insomnia...η clan μας. rare σημαίνει το κιτρηνο DROP και στο ρίχνει κάτω λογικά το παίρνεις ...ειναι amulet η ring?(οπου σε ακολουθαει ενα goblin?)
Tmark Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εχω ενα amulet που μου δινει ενα treasure ghost και λεει οτι μαζευει 15 νορμαλ αντικειμενα και μου πεταει ενα rare. Εχω μαζεψει πολυ παραπανω και δε μου εχει πεταξει τιποτα.. Μηπως το βαζει απευθειας στο inventory; Επισης ποιος ο λογος να υπαρχουν μη αναγνωρισμενα αντικειμενα, απο την στιγμη που αναγνωριζονται με το που πατησεις δεξι κλικ πανω τους; Τελικα αξιζει να γινονται ρεσετ τα quests ή οχι; Λεει οτι ξαναπαιρνεις τα αρχικα rewards. Δλδ τι εννοει; Για το puzzle ring θα μιλάς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σου έχει πετάξει το κίτρινο και δεν το πήρες χαμπάρι. Γενικά είναι πολύ μέτριο item.
nevermore Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Για το puzzle ring θα μιλάς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σου έχει πετάξει το κίτρινο και δεν το πήρες χαμπάρι. Γενικά είναι πολύ μέτριο item. Και μέτριο και δεν λειτουργεί στον follower
andrip Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 επίσης αν χρειάζεσαι τα άσπρα για ματς στα παίρνει το goblin αλλά γενικά δεν αξίζει. Μόλις ανακάλυψα με demon hunter το permavault με το σετάκι danetta, όχι οτι παω πάνω απο Τ1 αλλά έχει πολύ πλάκα, σε χρόνο μπαμ μπαμ φτάνει όπου θέλει ο δαιμονικός κυνηγός!
Tmark Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Με το permavault o ZiggyD έκανε full playthrough όλα τα acts σε 1 ώρα 20 λεπτά http://www.youtube.com/watch?v=LneCdMrahts&feature=share&list=UU4mLMb49hqk4y9lVFtfanlg&index=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις