Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι να βρουμε που πεφτουν..το θεμα ειναι να ΠΕΣΟΥΝ καποια σττιγμη :)

κοίτα να μπορεις να πας σε κάποια από αυτά να πάρεις checkpoint kaneis return .αλλάζεις dif και μπαινεις τρώς κ ξανά μανά..px manglemaw το κάνεις κ σε άλλους δύο τρείς..

Δημοσ.

και γιαυτό που λέγαμε πριν
437 kills συνεχόμενα,απλώς με exploit σε ένα σημείο λίγο πριν τις πύλες του malthael..Καθόμουν με κρατημένο shift ώστε να μην κουνιέται πέρα δώθε ο παίκτης,και 2 mobs έβγαζαν συνέχεια τερατάκια..Καθόμουν και έσφαζα,μέχρι που το παιχνίδι αποφάσισε να μου στείλει τα ίδια τα mobακια και να τελειώσει το σφάξιμο :/

DiabloIII2014-04-0719-27-02-096_zps67923

Δημοσ.

Εχω ενα amulet που μου δινει ενα treasure ghost και λεει οτι μαζευει 15 νορμαλ αντικειμενα και μου πεταει ενα rare. Εχω μαζεψει πολυ παραπανω και δε μου εχει πεταξει τιποτα.. Μηπως το βαζει απευθειας στο inventory;

Επισης ποιος ο λογος να υπαρχουν μη αναγνωρισμενα αντικειμενα, απο την στιγμη που αναγνωριζονται με το που πατησεις δεξι κλικ πανω τους;

Τελικα αξιζει να γινονται ρεσετ τα quests ή οχι; Λεει οτι ξαναπαιρνεις τα αρχικα rewards. Δλδ τι εννοει;

Δημοσ.

insomnia...η clan μας.

rare σημαίνει το κιτρηνο DROP και στο ρίχνει κάτω λογικά το παίρνεις ...ειναι amulet η ring?(οπου σε ακολουθαει ενα goblin?)

Δημοσ.

Εχω ενα amulet που μου δινει ενα treasure ghost και λεει οτι μαζευει 15 νορμαλ αντικειμενα και μου πεταει ενα rare. Εχω μαζεψει πολυ παραπανω και δε μου εχει πεταξει τιποτα.. Μηπως το βαζει απευθειας στο inventory;

Επισης ποιος ο λογος να υπαρχουν μη αναγνωρισμενα αντικειμενα, απο την στιγμη που αναγνωριζονται με το που πατησεις δεξι κλικ πανω τους;

Τελικα αξιζει να γινονται ρεσετ τα quests ή οχι; Λεει οτι ξαναπαιρνεις τα αρχικα rewards. Δλδ τι εννοει;

Για το puzzle ring θα μιλάς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σου έχει πετάξει το κίτρινο και δεν το πήρες χαμπάρι. Γενικά είναι πολύ μέτριο item.

Δημοσ.

Για το puzzle ring θα μιλάς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σου έχει πετάξει το κίτρινο και δεν το πήρες χαμπάρι. Γενικά είναι πολύ μέτριο item.

Και μέτριο και δεν λειτουργεί στον follower :( 

Δημοσ.

επίσης αν χρειάζεσαι τα άσπρα για ματς στα παίρνει το goblin :D αλλά γενικά δεν αξίζει.

Μόλις ανακάλυψα με demon hunter το permavault με το σετάκι danetta, όχι οτι παω πάνω απο Τ1 αλλά έχει πολύ πλάκα, σε χρόνο μπαμ μπαμ φτάνει όπου θέλει ο δαιμονικός κυνηγός!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...